délka | 700 mm |
---|---|
šířka/hloubka | 700 mm |
výška | 950 mm |
příkon | 0.55 kW |
napětí: | 400 V |
kapacita | 12 kg |
materiál: | nerezová ocel |
včetně separátoru slupek: | Ne |
Stroj je určen k opracování (škrábání, loupání a mytí) brambor a kořenové zeleniny. Ve stroji ŠKBZ můžete kromě brambor zpracovávat také kořenovou zeleninu a cibuli. Modely s korundovým pokrytím bubnu a dna škrabky.
Spodní brusný disk k škrabce od firmy Sammic PI-30.
Do úschovny
Škrabka na brambory od firmy HENDI ze série Profi Line s indexem 226810 s rozměry 53×66×85 cm je vyrobená z nerezové oceli v souladu s požadavky EC a CE. Dále je vybavena průhledným krytem, digitálním časovačem, kotoučem, lapačem škrobu a slupek který je umístěný pod zařízením, bezpečnostním spínačem.Za hodinu práce zařízení oškrábe 100 kg brambor.
Do úschovny
Spodní brusný disk k škrabce od firmy Sammic: PI-10 i PI-20.
Do úschovny
Disk brusný pro škrabku na brambory vyrobené z nerezové oceli – vhodné pro C/E PP-20T
Do úschovny
Škrabka na cibuli OZ8C byla speciálně upravena pro loupání cibule. Správně vybrané brusné povrchy uvnitř bubnu stroje a speciální brusný talíř Vám umožní loupat cibuli. Velký výsyp slupek umožňuje jejich rychlé odstranění z bubnu zařízení.
Vlastnosti produktu:
Symbol katalogu OZ8C:
Škrabky dokonale zlepší práci v každé profesionální kuchyni, rychle a přesně oloupou tvrdou zeleninu, jako jsou brambory nebo řepa, a měkkou zeleninu, jako je cibule. Konstrukce škrabek SPOMASZ NAKŁO zajišťuje vysokou účinnost a bezpečný provoz. Proces loupání se provádí pomocí kotoučů a brusných segmentů v proudech vody, což zaručuje vysokou kvalitu loupané zeleniny.
Škrabky jsou podle zamýšleného použití vybaveny korundovými kotouči a brusnými segmenty zajišťujícími přesné loupání zeleniny bez jejich pobití, nebo malými brusnými prvky zaručujícími jemné loupání.
Základní jednotkou každé škrabky je pracovní komora s vyměnitelnými kotouči a brusnými segmenty.
V závislosti na typu mohou být škrabky vybaveny časovým spínačem, elektromagnetickým ventilem a koncovým spínačem víka.
Voda je dávkována prostřednictvím elektro ventilu, který řídí její přítok, když je zařízení v provozu, a spínač víka zabraňuje nechtěné aktivaci škrabky. Doporučuje se vybavit škrabky samostatným separátorem na slupky.
Pro náročnější uživatele nabízíme škrabky vybavené komorou na předpírku zeleniny, tzv. „pračka“. To eliminuje potřebu ručního mytí vkladu před loupáním, a tím zefektivňuje a zrychluje práci.
Pro použití ve velkých stravovacích zařízeních doporučujeme dvoukomorové škrabky. Dvojitá škrabka umožňuje výkonnost až 500 kg/h loupané zeleniny.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.