délka | 550 mm |
---|---|
šířka/hloubka | 670 mm |
výška | 750 mm |
příkon | 0.35 kW |
napětí: | 400 V |
kapacita | 6 kg |
materiál: | nerezová ocel |
včetně separátoru slupek: | Ne |
Stroj je určen k opracování (škrábání, loupání a mytí) brambor a kořenové zeleniny. Ve stroji ŠKBZ můžete kromě brambor zpracovávat také kořenovou zeleninu a cibuli. Modely s korundovým pokrytím bubnu a dna škrabky.
Lapač škrobu a slupek od firmy Stalgast s indexem 789003 a slouží k shromažďování odpadu, který vzniká během škrábání brambor. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Disk brusný pro škrabku na brambory vyrobené z nerezové oceli – vhodné pro C/E PP-10T
Do úschovny
Škrabka na brambory OZ8N se používá k loupání brambor a jiné tvrdé zeleniny, jako je řepa nebo mrkev. Robustní konstrukce z nerezové oceli. Unikátní, speciálně navržené a vyrobené v polských továrnách brusné prvky, z něj činí nejspolehlivější škrabku na trhu a po mnoho let nejlépe vyhovuje podmínkám světových kuchyní.
Vlastnosti produktu:
Symbol katalogu OZ8N:
ŠKRABKY dokonale zlepší práci v každé profesionální kuchyni, rychle a přesně oloupou tvrdou zeleninu, jako jsou brambory nebo řepa, a měkkou zeleninu, jako je cibule. Konstrukce škrabek SPOMASZ NAKŁO zajišťuje vysokou účinnost a bezpečný provoz. Proces loupání se provádí pomocí kotoučů a brusných segmentů v proudech vody, což zaručuje vysokou kvalitu loupané zeleniny.
Škrabky jsou podle zamýšleného použití vybaveny korundovými kotouči a brusnými segmenty zajišťujícími přesné loupání zeleniny bez jejich pobití, nebo malými brusnými prvky zaručujícími jemné loupání.
Základní jednotkou každé škrabky je pracovní komora s vyměnitelnými kotouči a brusnými segmenty.
V závislosti na typu mohou být škrabky vybaveny časovým spínačem, elektromagnetickým ventilem a koncovým spínačem víka.
Voda je dávkována prostřednictvím elektro ventilu, který řídí její přítok, když je zařízení v provozu, a spínač víka zabraňuje nechtěné aktivaci škrabky. Doporučuje se vybavit škrabky samostatným separátorem na slupky.
Pro náročnější uživatele nabízíme škrabky vybavené komorou na předpírku zeleniny, tzv. „pračka“. To eliminuje potřebu ručního mytí vkladu před loupáním, a tím zefektivňuje a zrychluje práci.
Pro použití ve velkých stravovacích zařízeních doporučujeme dvoukomorové škrabky. Dvojitá škrabka umožňuje výkonnost až 500 kg/h loupané zeleniny.
Do úschovny
Stroj je určen k opracování (škrábání, loupání a mytí) brambor a kořenové zeleniny. Ve stroji ŠKBZ můžete kromě brambor zpracovávat také kořenovou zeleninu a cibuli. Modely s korundovým pokrytím bubnu a dna škrabky.
Do úschovny
Spodní brusný disk k škrabce od firmy Sammic M-5
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.