Sporáky a vařiče

Použití a zásady práce profesionálního gastronomického sporáku

V naší nabídce najdete různé druhy profesionálních sporáků, které jsou nezbytné jako základní součást vybavení profesionální kuchyně restaurace, barů, kavárny, pizzerie a různých jiných gastronomických zařízení a také jako dodatečné zařízení v cukrárnách, pekárnách a také v průmyslových zařízeních a potravinářských provozech. Pomůžeme Vám vybrat a dodáme odpovídající Vašim potřebám velkokuchyňské sporáky s troubou, vařidla a vařiče o nejvíce vyhovujícím pro Vás druhů napájení a způsobu přetváření napájecí energie v teplo (elektrické, plynové, keramické a indukční). V prodeji máme profi sporáky nejlepších světových výrobců: Lotus, Rm Gastro, Bertos, Kromet, Lozamet, Egaz, Fagor a mnoho dalších ale také zařízení nižší kvality, s ohledem na prodejní cenu.

rozbal

Výrobce
Cena bez DPH
od do
Napětí
Napájení hořáků
Napájení trouby
Druh plynu
Délka
od do
Šířka
od do
Výška
od do
Objem
od do
Výkon hořáků
od do
Výkon trouby
od do
Příkon
od do
Počet hořáků
od do
Trouba
Použité filtry: Odstranit filtry

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.