Takeshi Saji WBB, ručně kovaný kuchyňský nůž pro šéfkuchaře, R-2, 21 cm
Profesionální, všestranný kuchyňský nůž, určen na krájení, sekání a plátkování různých surovin. V rukou kvalifikované osoby lze s tímto nožem porcovat drůbež, odstraňovat maso z kostí, nebo filetovat ryby. Středně dlouhá čepel umožňuje řezat větší plochy a poskytuje plnou kontrolu nad nožem.
Technické parametry:
Ostří – 61 vrstvená ocel a jádro R2
Tvrdost – 63 HRC +/- 1
Celková délka – 33,5 cm
Délka čepele – 21 cm
Šířka čepele – 4,7 cm
Tloušťka čepele – okolo 2 mm
Váha – okolo 220 g
Do úschovny
Takeshi Saji WBB, ručně kovaný univerzální nůž, 15 cm, R-2
Ruční, kuchyňský nůž, vhodný pro úpravu menších, nebo středně velkých surovin, jako jsou například ředkvičky, nebo citrón. Nůž je ideální pro krájení mrkve “na kostky”, na krájení oliv nebo menšího bochníku chleba. Je vhodný pro uživatele, kteří neradi pracují s velkými noži.
Technické parametry:
Ostří – 61 vrstvá ocel s jádrem R-2
Rukojeť – býčí kost
Tvrdost – 63 HRC +/-1
Celková délka – 26,5 cm
Délka čepele – 15 cm
Šířka čepele – 3,2 cm
Tloušťka čepele – okolo 1,6 mm
Váha – okolo 115 g
Do úschovny
Takeshi Saji YBB, ručně kovaný 18 cm kuchyňský nůž Santoku VG-10
Japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, masa a ryb. Charakteristickým rysem nožů Santoku je snížená špička, která výrazně usnadňuje sekání, a široká čepel, na které můžete sbírat nakrájené produkty a přenést je do salátové mísy nebo na pánev. V kuchyni je spolehlivým pomocníkem za všech okolností, protože díky vysokému umístění rukojeti se vaše prsty nedotýkají desky ani jídla.
Technické údaje:
Čepel – japonská vrstvená ocel VG-10 tvrdost 61
Rukojeť – býčí kost
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 30,5 cm
Délka čepele – 18 cm
Šířka čepele – 4,2 cm
Tloušťka čepele – cca 2,1 mm
Hmotnost – cca 220 g
Do úschovny
Japonský, kuchyňský nůž pro šéfkuchaře Takeshi Saji IW, 21 cm
Profesionální, všestranný kuchyňský nůž, určen na krájení, sekání a plátkování různých surovin. V rukou kvalifikované osoby lze s tímto nožem porcovat drůbež, odstraňovat maso z kostí, nebo filetovat ryby. Středně dlouhá čepel umožňuje řezat větší plochy a poskytuje plnou kontrolu nad nožem.
Technické parametry:
Ostří – 61 vrstvená ocel a jádro VG-10
Tvrdost – 61 HRC +/-1
Celková délka – 33,2 cm
Délka čepele – 21 cm
Šířka čepele – 4,5 cm
Tloušťka čepele – okolo 2,4 mm
Váha – okolo 190 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře ručně kovaný, Takeshi Saji Super Aogami, 24 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, sekání, filirování a řezání různých pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Šéfkuchařův nůž je dostatečně dlouhý na to, aby řezal opravdu velké plochy, a je řádně profilován, aby zaručil uživatelský komfort a svobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepel -3 vrstvá vysokouhlíková ocel, Super Aogami
Tvrdost – 65 HRC +/- 1
Celková délka – 37,5 cm
Délka čepele – 24,0 cm
Šířka čepele – 5,0 cm
Tloušťka čepele – 2,4 mm
Hmotnost – cca 272 g
Do úschovny
Kuchyňský nůž Takeshi Saji YBB Bunka, ručně kovaný, 17 cm VG-10
Bunka je univerzální kuchyňský nůž. Díky vysoké čepeli je nůž Bunka vhodný zejména pro krájení zeleniny nebo ovoce a oblast trojúhelníkového hrotu je vhodná zejména pro detailní práci a krájení ryb nebo masa.
Technické údaje:
Čepel – japonská vrstvená ocel 61, jádro VG-10
Rukojeť – býčí kost
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 29,5 cm
Délka čepele – 17 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – 2,1 mm
Hmotnost – cca 214 g
Do úschovny
Ručně kovaný nůž šéfkuchaře Takeshi Saji IW 18 cm VG-10
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších produktů. V kvalifikovaných rukou kuchařský nůž zvládne i porcování drůbeže, vykosťování masa nebo filetování ryb. Středně dlouhá čepel umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem.
Technické údaje:
Čepel – japonská vrstvená ocel 61, jádro VG-10
Rukojeť – železné dřevo
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 30,5 cm
Délka čepele – 18 cm
Šířka čepele – 4,2 cm
Tloušťka čepele – 2,1 mm
Hmotnost – cca 220 g
Do úschovny
Takeshi Saji RW, ručně kovaný nůž Santoku R-2, 18 cm
Japonský nůž, který má všestranné využití, ale je určen hlavně na krájení masa, zeleniny a ryb. Má sníženou špičku čepele, což usnadňuje krájení a také široké ostří, na které lze nahrnout krájené suroviny a přenést je rovnou do salátu nebo na pánev. Funguje dokonale ve všech pracovních podmínkách, protože díky vysoké poloze rukojeti se prsty uživatele nedotýkají desky ani krájených surovin.
Technické parametry:
Ostří – 61 vrstvené jádro z práškové oceli R2
Tvrdost – 63 HRC +/-1
Celková délka – 30,2 cm
Délka čepele – 18 cm
Šířka čepele – 5 cm
Tloušťka čepele – okolo 2,4 mm
Váha – okolo 125 g
Do úschovny
Takeshi Saji RW, ručně kovaný nůž pro šéfkuchaře R-2, 21 cm
Profesionální, všestranný kuchyňský nůž, určen na krájení, sekání a plátkování různých surovin. V rukou kvalifikované osoby lze s tímto nožem porcovat drůbež, odstraňovat maso z kostí, nebo filetovat ryby. Středně dlouhá čepel umožňuje řezat větší plochy a poskytuje plnou kontrolu nad nožem.
Technické parametry:
Ostří – 61 vrstvené jádro z práškové oceli R2
Tvrdost – 63 HRC +/-1
Celková délka – 37,5 cm
Délka čepele – 21 cm
Šířka čepele – 4,7 cm
Tloušťka čepele – okolo 2,5 mm
Váha – okolo 125 g
Do úschovny
Takeshi Saji RW, ručně kovaný univerzální nůž, 15 cm, R-2
Ruční, kuchyňský nůž, vhodný pro úpravu menších, nebo středně velkých surovin, jako jsou například ředkvičky, nebo citrón. Nůž je ideální pro krájení mrkve “na kostky”, na krájení oliv nebo menšího bochníku chleba. Je vhodný pro uživatele, kteří neradi pracují s velkými noži.
Technické parametry:
Ostří – 61 vrstvá prášková ocel s jádrem R-2
Tvrdost – 63 HRC +/-1
Celková délka – 28 cm
Délka čepele – 15 cm
Šířka čepele – 3,7 cm
Tloušťka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 70 g
Do úschovny
Takeshi Saji IW kuchyňský nůž Santoku, 18 cm, VG-10
Všestranný japonský, kuchyňský nůž, je určen na krájení zeleniny, ovoce, masa i ryb. Široká rukojeť usnadňuje přenášení nakrájených surovin z nože rovnou do salátové mísy, nebo na pánev a hodí se také na drcení česneku. Díky své velikosti je nůž velmi vhodný na krájení větších kusů ovoce a zeleniny, jako je například cuketa, kapusta, nebo vodní meloun.
Technické parametry:
Rukojeť – dřevo železné
Ostří – 61 vrstvá ocel – jádro VG-10
Tvrdost – 61 HRC +/-1
Celková délka – 31 cm
Délka čepele – 18 cm
Šířka čepele – 5 cm
Tloušťka čepele – okolo 2,5 mm
Váha – okolo 220 g
Do úschovny
Takeshi Saji IW, ručně kovaný univerzální nůž, 15 cm, VG-10
Ruční, kuchyňský nůž, vhodný pro úpravu menších, nebo středně velkých surovin, jako jsou například ředkvičky, nebo citrón. Nůž je ideální pro krájení mrkve “na kostky”, na krájení oliv nebo menšího bochníku chleba. Je vhodný pro uživatele, kteří neradi pracují s velkými noži.
Technické parametry:
Ostří – 61 vrstvá ocel s jádrem VG-10
Tvrdost – 61 HRC +/-1
Celková délka – 27 cm
Délka čepele – 15 cm
Šířka čepele – 3,5 cm
Tloušťka čepele – okolo 2 mm
Váha – okolo 125 g
Do úschovny
Takeshi Saji WBB, ručně kovaný kuchyňský nůž Santoku, 18 cm, R-2
Japonský nůž, který má všestranné využití, ale je určen hlavně na krájení masa, zeleniny a ryb. Má sníženou špičku čepele, což usnadňuje krájení a také široké ostří, na které lze nahrnout krájené suroviny a přenést je rovnou do salátu nebo na pánev. Funguje dokonale ve všech pracovních podmínkách, protože díky vysoké poloze rukojeti se prsty uživatele nedotýkají desky ani krájených surovin.
Technické parametry:
Ostří – 61 vrstvá ocel – jádro R2
Tvrdost – 63 HRC +/-1
Celková délka – 30,1 cm
Délka čepele – 18 cm
Šířka čepele – 5 cm
Tloušťka čepele – okolo 2,2 mm
Váha – okolo 205 g
Do úschovny
Ručně kovaný nůž šéfkuchaře Takeshi Saji YBB 21 cm VG-10
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších produktů. V kvalifikovaných rukou kuchařský nůž zvládne i porcování drůbeže, vykosťování masa nebo filetování ryb. Středně dlouhá čepel umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem.
Technické údaje:
Čepel – japonská vrstvená ocel VG-10 tvrdost 61
Rukojeť – býčí kost
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 33 cm
Délka čepele – 21 cm
Šířka čepele – 4,6 cm
Tloušťka čepele – cca 2,5 mm
Hmotnost – cca 225 g
Do úschovny
Takeshi Saji YBB Ručně kovaný univerzální nůž 15 cm VG-10
Šikovný kuchyňský nůž, velmi praktický pro malé a střední výrobky, jako jsou ředkvičky nebo citron. Univerzální nůž je ideální pro krájení mrkve na kostičky, krájení oliv nebo menšího pečiva. Ideální pro ty, kteří nemají rádi velké nože.
Technické údaje:
Čepel – japonská vrstvená ocel VG-10 tvrdost 61
Rukojeť – býčí kost
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 27 cm
Délka čepele – 15 cm
Šířka čepele – 3,6 cm
Tloušťka čepele – cca 2 mm
Hmotnost – cca 150 g
Do úschovny
Nůž ručně kovaný Takeshi Saji Super Aogami Santoku, 18 cm
Japonský nůž s univerzálním použitím, určený hlavně na maso, zeleninu a ryby. Protože má tenkou čepel, bude také ideální pro krájení chleba, krájení ovoce nebo sekání bylin. Velká čepel usnadňuje přenos nakrájených produktů na misku na salát nebo na pánev. Funguje perfektně za všech pracovních podmínek v kuchyni, protože díky vysoko umístěné rukojeti se vaše prsty nedotýkají desky ani jídla.
Technické údaje:
Čepel – 3vrstvá vysokouhlíková ocel Super Aogami
Tvrdost – 65 HRC +/- 1
Celková délka – 30,0 cm
Délka čepele – 18,0 cm
Šířka čepele – 5,0 cm
Tloušťka čepele – 2,3 mm
Hmotnost – 226 g
Do úschovny
Univerzální nůž Takeshi SRS13 Jelení Roh, 13cm
Šikovný kuchyňský nůž, velmi praktický pro malé a střední výrobky, jako jsou ředkvičky nebo citron. Je ideální pro krájení mrkve „na kostky“, krájení oliv nebo malého chleba. Ideální pro ty, kteří nemají rádi velké nože.
Technické údaje:
Čepel – vysokorychlostní prášková ocel SRS-13
Rukojeť – jelení roh
Tvrdost – 64 HRC +/- 1
Celková délka – cm
Délka čepele – cm
Šířka čepele – cm
Tloušťka čepele – cca Mm
Hmotnost – cca g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Takeshi SRS13 Jelení Roh, 24 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, sekání, filirování a řezání různých pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Šéfkuchařův nůž je dostatečně dlouhý na to, aby řezal opravdu velké plochy, a je řádně profilován, aby zaručil uživatelský komfort a svobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepel -prášková ocel SRS-13
Rukojeť- jelení roh
Tvrdost – 64 HRC +/- 1
Celková délka – cm
Délka čepele – cm
Šířka čepele – cm
Tloušťka čepele – mm
Hmotnost – cca g
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.