Ručně kovaný univerzální nůž Takeshi Saji YBB, 13 cm VG-10
Šikovný kuchyňský nůž, velmi praktický pro malé a střední výrobky, jako jsou ředkvičky nebo citron. Univerzální nůž je ideální pro krájení mrkve na kostičky, krájení oliv nebo menšího pečiva. Ideální pro ty, kteří nemají rádi velké nože.
Technické údaje:
Čepel – japonská vrstvená ocel 61, jádro VG-10
Rukojeť – býčí kost
Tvrdost – 63 HRC +/- 1
Celková délka – 25 cm
Délka čepele – 13 cm
Šířka čepele – 2,9 cm
Tloušťka čepele – 2,0 mm
Hmotnost – cca 133 g
Do úschovny
Ručně kovaný loupací nůž Takeshi Saji YBB, 9 cm VG-10
Šikovný kuchyňský nůž, ideální pro opracování menších ploch. Krátká a tenká čepel umožňuje snadné manévrování a naostřená špička pomáhá vypíchnout nežádoucí skvrny v ovoci a zelenině.
Technické údaje:
Čepel – japonská vrstvená ocel 61, jádro VG-10
Rukojeť – býčí kost
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 20,0 cm
Délka čepele – 9 cm
Šířka čepele – 2,6 cm
Tloušťka čepele – 2,0 mm
Hmotnost – cca 97 g
Do úschovny
Kuchyňský nůž Takeshi Saji YBB Bunka, ručně kovaný, 17 cm VG-10
Bunka je univerzální kuchyňský nůž. Díky vysoké čepeli je nůž Bunka vhodný zejména pro krájení zeleniny nebo ovoce a oblast trojúhelníkového hrotu je vhodná zejména pro detailní práci a krájení ryb nebo masa.
Technické údaje:
Čepel – japonská vrstvená ocel 61, jádro VG-10
Rukojeť – býčí kost
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 29,5 cm
Délka čepele – 17 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – 2,1 mm
Hmotnost – cca 214 g
Do úschovny
Univerzální nůž, ručně kovaný, Takeshi Saji Super Aogami 15 cm
Velmi praktický nůž pro malé a střední výrobky, jako jsou ředkvičky nebo citron. Je ideální pro krájení mrkve „na kostky“, krájení oliv nebo drobného pečiva. Ideální pro ty, kteří nemají rádi velké nože.
Technické údaje:
Čepel – vysokouhlíková ocel 3 vrstvá Super Aogami
Tvrdost – 65 HRC +/- 1
Celková délka – 27 cm
Délka čepele – 15 cm
Šířka čepele – 3,4 cm
Tloušťka čepele – 2,5 mm
Hmotnost – cca 173 g
Do úschovny
Ručně kovaný nůž šéfkuchaře Takeshi Saji, Jelení roh, 21 cm SRS-13
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších produktů. V kvalifikovaných rukou kuchařský nůž zvládne i porcování drůbeže, vykosťování masa nebo filetování ryb. Středně dlouhá čepel umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem.
Technické údaje:
Čepel – ocel 21 vrstvá SRS-13
Tvrdost – 64 HRC +/- 1
Celková délka – 34,0 cm
Délka čepele – 21 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – cca 2,0 mm
Hmotnost – cca 215 g
Do úschovny
Takeshi Saji Jelení roh, ručně kovaný 18 cm kuchyňský nůž Santoku SRS-13
Japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, masa a ryb. Charakteristickým rysem nožů Santoku je snížená špička, která výrazně usnadňuje sekání, a široká čepel, na které můžete sbírat nakrájené potraviny a přenést je do salátové mísy nebo na pánev. V kuchyni je spolehlivým pomocníkem za všech okolností, protože díky vysokému umístění rukojeti se vaše prsty nedotýkají desky ani jídla.
Technické údaje:
Čepel – 21 vrstvená ocel SRS-13
Tvrdost – 64 HRC +/- 1
Celková délka – 30,5 cm
Délka čepele – 18 cm
Šířka čepele – 5,0 cm
Tloušťka čepele – cca 2,0 mm
Hmotnost – cca 220 g
Do úschovny
Ručně kovaný nůž šéfkuchaře Takeshi Saji Super Aogami 21 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších produktů. V kvalifikovaných rukou kuchařský nůž zvládne i porcování drůbeže, vykosťování masa nebo filetování ryb. Středně dlouhá čepel umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem.
Technické údaje:
Čepel – vysokouhlíková ocel 3 vrstvá Super Aogami
Tvrdost – 65 HRC +/- 1
Celková délka – 33,5 cm
Délka čepele – 21 cm
Šířka čepele – 4,7 cm
Tloušťka čepele – cca 2,1 mm
Hmotnost – cca 210 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře ručně kovaný, Takeshi Saji Super Aogami, 24 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, sekání, filirování a řezání různých pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Šéfkuchařův nůž je dostatečně dlouhý na to, aby řezal opravdu velké plochy, a je řádně profilován, aby zaručil uživatelský komfort a svobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepel -3 vrstvá vysokouhlíková ocel, Super Aogami
Tvrdost – 65 HRC +/- 1
Celková délka – 37,5 cm
Délka čepele – 24,0 cm
Šířka čepele – 5,0 cm
Tloušťka čepele – 2,4 mm
Hmotnost – cca 272 g
Do úschovny
Nůž ručně kovaný Takeshi Saji Super Aogami Santoku, 18 cm
Japonský nůž s univerzálním použitím, určený hlavně na maso, zeleninu a ryby. Protože má tenkou čepel, bude také ideální pro krájení chleba, krájení ovoce nebo sekání bylin. Velká čepel usnadňuje přenos nakrájených produktů na misku na salát nebo na pánev. Funguje perfektně za všech pracovních podmínek v kuchyni, protože díky vysoko umístěné rukojeti se vaše prsty nedotýkají desky ani jídla.
Technické údaje:
Čepel – 3vrstvá vysokouhlíková ocel Super Aogami
Tvrdost – 65 HRC +/- 1
Celková délka – 30,0 cm
Délka čepele – 18,0 cm
Šířka čepele – 5,0 cm
Tloušťka čepele – 2,3 mm
Hmotnost – 226 g
Do úschovny
Univerzální nůž Takeshi SRS13 Jelení Roh, 13cm
Šikovný kuchyňský nůž, velmi praktický pro malé a střední výrobky, jako jsou ředkvičky nebo citron. Je ideální pro krájení mrkve „na kostky“, krájení oliv nebo malého chleba. Ideální pro ty, kteří nemají rádi velké nože.
Technické údaje:
Čepel – vysokorychlostní prášková ocel SRS-13
Rukojeť – jelení roh
Tvrdost – 64 HRC +/- 1
Celková délka – cm
Délka čepele – cm
Šířka čepele – cm
Tloušťka čepele – cca Mm
Hmotnost – cca g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Takeshi SRS13 Jelení Roh, 24 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, sekání, filirování a řezání různých pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Šéfkuchařův nůž je dostatečně dlouhý na to, aby řezal opravdu velké plochy, a je řádně profilován, aby zaručil uživatelský komfort a svobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepel -prášková ocel SRS-13
Rukojeť- jelení roh
Tvrdost – 64 HRC +/- 1
Celková délka – cm
Délka čepele – cm
Šířka čepele – cm
Tloušťka čepele – mm
Hmotnost – cca g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Takeshi SRS13 Jelení Roh, 21 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, sekání, filirování a řezání různých pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Šéfkuchařův nůž je dostatečně dlouhý na to, aby řezal opravdu velké plochy, a je řádně profilován, aby zaručil uživatelský komfort a svobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepel -prášková ocel SRS-13
Rukojeť- jelení roh
Tvrdost – 64 HRC +/- 1
Celková délka – cm
Délka čepele – cm
Šířka čepele – cm
Tloušťka čepele – mm
Hmotnost – cca g
Do úschovny
Nůž Takeshi SRS13 Jelení Roh Santoku, 18 cm
Japonský nůž s univerzálním použitím, určený hlavně na maso, zeleninu a ryby. Protože má tenkou čepel, bude také ideální pro krájení chleba, krájení ovoce nebo sekání bylin. Velká čepel usnadňuje přenos nakrájených produktů na misku na salát nebo na pánev. Funguje perfektně za všech pracovních podmínek v kuchyni, protože díky vysoko umístěné rukojeti se vaše prsty nedotýkají desky ani jídla.
Technické údaje:
Čepel – práškovaná ocel SRS-13
Rukojeť – Jelení roh
Tvrdost – 64 HRC +/- 1
Celková délka – cm
Délka čepele – cm
Šířka čepele – cm
Tloušťka čepele – cca mm
Hmotnost – g
Do úschovny
Nůž Outdoor Takeshi Miyabi Shirogami 11cm
Outdoorový nůž od světově proslulého kováře – Takeshi Saji. Je vyroben z uhlíkové oceli Shirogami, velmi tvrdé, což mu umožní snadno udržovat ostrost po celou dobu cesty. Značná tloušťka čepele a napůl plné broušení mu dodávají mimořádnou odolnost a trvanlivost i při těžších pracích. Dřevěná rukojeť, původně zakončená dýhou, zajišťuje pevný uchop. Takeshi je známý svým mimořádným stylem, můžete to vidět třeba na pouzdrech nožů, které jsou také ze dřeva a jsou opatřeny dýhou.
Technické údaje:
Čepel – vysokouhlíková ocel Shirogami
Tvrdost – 62 HRC +/- 1
Celková délka – 22,7 cm
Délka čepele – 11,0 cm
Šířka čepele – 2,5 cm
Tloušťka čepele – 3,9 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 122 g
Do úschovny
Nůž Outdoor Takeshi Saji Keiryu Shirogami 18cm
Outdoorový nůž od světově proslulého kováře – Takeshi Saji. Je vyroben z uhlíkové oceli Shirogami, velmi tvrdé, což mu umožní snadno udržovat ostrost po celou dobu cesty. Značná tloušťka čepele a napůl plné broušení mu dodávají mimořádnou odolnost a trvanlivost i při těžších pracích. Dřevěná rukojeť, původně zakončená dýhou, zajišťuje pevný uchop. Takeshi je známý svým mimořádným stylem, můžete to vidět třeba na pouzdrech nožů, které jsou také ze dřeva a jsou opatřeny dýhou.
Technické údaje:
Čepel – vysokouhlíková ocel Shirogami
Tvrdost – 62 HRC +/- 1
Celková délka – 30,7 cm
Délka čepele – 18,0 cm
Šířka čepele – 3,2 cm
Tloušťka čepele – 5,2 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 253 g
Do úschovny
Nůž Outdoor Takeshi Saji Keiryu Shirogami 16cm
Outdoorový nůž od světově proslulého kováře – Takeshi Saji. Je vyroben z uhlíkové oceli Shirogami, velmi tvrdé, což mu umožní snadno udržovat ostrost po celou dobu cesty. Značná tloušťka čepele a napůl plné broušení mu dodávají mimořádnou odolnost a trvanlivost i při těžších pracích. Dřevěná rukojeť, původně zakončená dýhou, zajišťuje pevný uchop. Takeshi je známý svým mimořádným stylem, můžete to vidět třeba na pouzdrech nožů, které jsou také ze dřeva a jsou opatřeny dýhou.
Technické údaje:
Čepel – vysokouhlíková ocel Shirogami
Tvrdost – 62 HRC +/- 1
Celková délka – 28,0 cm
Délka čepele – 16,0 cm
Šířka čepele – 3,1 cm
Tloušťka čepele – 5,0 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 219 g
Do úschovny
Univerzální nůž Takeshi Saji R2 Diamond, 15cm
Šikovný kuchyňský nůž, velmi praktický pro malé a střední výrobky, jako jsou ředkvičky nebo citron. Je ideální pro krájení mrkve „na kostky“, krájení oliv nebo malého chleba. Ideální pro ty, kteří nemají rádi velké nože.
Technické údaje:
Čepel – 61 vrstvá ocel, jádro R-2
Rukojeť – železné dřevo
Tvrdost – 63 HRC +/- 1
Celková délka – 26,5 cm
Délka čepele – 15,0 cm
Šířka čepele -3,4 cm
Tloušťka čepele – 1,9 mm
Hmotnost – cca 160 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Takeshi Saji R2 Diamond, 21 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, sekání, filirování a řezání různých pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Šéfkuchařův nůž je dostatečně dlouhý na to, aby řezal opravdu velké plochy, a je řádně profilován, aby zaručil uživatelský komfort a svobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepel -61 vrstvá ocel, jádro R2
Rukojeť- železné dřevo
Tvrdost – 63 HRC +/- 1
Celková délka – 34,0 cm
Délka čepele – 21,0 cm
Šířka čepele – 4,7 cm
Tloušťka čepele – 2,2 mm
Hmotnost – cca 247 g
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.