Sada 4 steakových nožů Tamahagane San Black
Je nutností pro každého fanouška steaků. Usnadňují řezání steaků, nože s hladkým ostřím poskytují čistší řez než zoubkované nože. Navíc je lze doma naostřit kruhovýmbrouskem nebo brusným kamenem. Nože jsou vyrobeny z nerezové oceli VG-5 o tvrdosti 61 HRC. Dřevěná krabička je skvělá jako dárek.
Do úschovny
Ocílka, Tamahagane keramická, 26 cm
Keramická ocílka, byla speciálně vyvinuta pro ostření nožů Tamhagane. Vhodná k ostření všech vysoce kvalitních ocelových nožů. Je ideální jako základní nástroj pro rychlé ostření nebo pro vyrovnání hrany čepele. Je vybavena plastovým krytem, který chrání ruku.
Šlechtěná keramika je jedním z nejtvrdších materiálů na světě, takže obnovuje čepel rychlostí blesku. Korundová keramika použitá na ocilce je extrémně tvrdá a usnadňuje proces ostření. Nože se doporučuje pravidelně ostřít po každém delším řezání, krájení nebo drcení.
Do úschovny
Sada steakových nožů Tamahagane + steaková vidlička
Je nutností pro každého fanouška steaků. Usnadňují řezání steaků, nože s hladkým ostřím poskytují čistší řez než zoubkované nože. Navíc je lze doma naostřit kruhovýmbrouskem nebo brusným kamenem. Nože jsou vyrobeny z nerezové oceli VG-5 o tvrdosti 61 HRC.
Do úschovny
Ocílka, Tamahagane diamantová, 30 cm
Diamantová ocílka Tamahagane byla galvanicky pokrytá dvěma miliony částic syntetického diamantu. Další technický chromovaný povlak zvýšuje odolnost ocilky proti opotřebení. Takto pokročilé řešení zajišťuje optimální výsledky ostření, které vydrží po dlouhou dobu. Ocelová tyč s diamantovým povlakem je nerozbitná a bezpečná pro kontakt s potravinami.
Diamantová ocílka je jednou z nejrychlejších a nejúčinnějších metod vyrovnávání břitu, a to i u nožů z velmi tvrdé oceli. Nože se doporučuje pravidelně ostřít po každém delším řezání, krájení nebo drcení.
Do úschovny
Čínský nůž- sekáček, Tamahagane SAN Brown VG-5, 18 cm
Čínský sekáček, se v asijské kuchyni používá každý den ke krájení různých potravin a slouží jako kuchařský nůž. Má pevnou, ale relativně tenkou čepel, takže byste s ní neměli sekat kosti ani mražené jídlo. Široký, ostrý nůž je dokonalým nástrojem pro úkoly, jako je krájení zeleniny, porcování drůbeže, krájení syrového masa a drcení česneku nebo zázvoru.
Technické údaje:
Čepel – jádro VG-5 okované nerezovou oceli SUS410
Rukojeť – hnědá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 31,1 cm
Délka čepele – 17,8 cm
Šířka čepele – 8,7 cm
Tloušťka čepele – 2,3 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 373 g
Do úschovny
Univerzální nůž Tamahagane San Brown VG-5, 12 cm
Všestranný nůž určený ke krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako k odstraňování semínek či jádřinců. Krátká, tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena, aby se zvýšil komfort práce.
Technické údaje:
Čepel – jádro VG-5 okované nerezovou ocelí SUS410
Rukojeť – hnědá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 23,5 cm
Délka čepele – 12,1 cm
Šířka čepele – 2,8 cm
Tloušťka čepele – 1,6 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 84 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Tamahagane San Brown VG-5, 21 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, sekání, filirování a řezání různých pokrmů. Šéfkuchařův nůž je dostatečně dlouhý na to, aby řezal opravdu velké plochy, a je řádně profilován, aby zaručil uživatelský komfort a svobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepel -jádro VG-5 okované nerezovou ocelí SUS410
Rukojeť – hnědá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 33,8 cm
Délka čepele – 21,0 cm
Šířka čepele – 4,5 cm
Tloušťka čepele – 2,0 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 174 g
Do úschovny
Nůž Tamahagane Tsubame Black VG-5 Nakiri, 18 cm
Japonský nůž určený ke krájení a sekání bylin a různých druhů zeleniny. Široká čepel japonského nože Nakiri umožňuje nakrájené ingredience rychle přenést do salátové mísy nebo pánve. Tenká obdélníková čepel je velmi užitečná při krájení tvrdé zeleniny na proužky, jako je třeba mrkev či bílá ředkev.
Technické údaje:
Čepel – jádro VG-5, okovaný nerezovou ocelí SUS410
Rukojeť – černá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 31,5 cm
Délka čepele – 18,0 cm
Šířka čepele – 4,9 cm
Tloušťka čepele – 2,0 mm
Způsob ostření – oboustranný, symetrický
Hmotnost – cca 220 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Tamahagane Tsubame Brown VG-5, 24 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, sekání, filirování a řezání různých pokrmů. Šéfkuchařův nůž je dostatečně dlouhý na to, aby řezal opravdu velké plochy, a je řádně profilován, aby zaručil uživatelský komfort a svobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepel -jádro VG-5 okované nerezovou ocelí SUS410
Rukojeť – hnědá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 37,3 cm
Délka čepele – 24,0 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – 2,0 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 226 g
Do úschovny
Nůž Sashimi, Tamahagane Tsubame Brown, VG-5, 27 cm
Technické údaje:
Čepel – jádro VG-5 okované z nerezové oceli SUS410
Rukojeť – hnědá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 42,0 cm
Délka čepele – 27,0 cm
Šířka čepele – 3,3 cm
Tloušťka čepele – 2,8 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 210 g
Do úschovny
Nůž Sashimi, Tamahagane Tsubame Brown, VG-5, 21 cm
Technické údaje:
Čepel – jádro VG-5 okované z nerezové oceli SUS410
Rukojeť – hnědá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 35,9 cm
Délka čepele – 21,0 cm
Šířka čepele – 3,1 cm
Tloušťka čepele – 2,8 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 171 g
Do úschovny
Loupací nůž, Tamahagane Tsubame Brown VG-5, 9 cm
Šikovný kuchyňský nůž, ideální pro zpracování drobných potravin. Krátká a tenká čepel umožňuje snadné manévrování a naostřená špička pomáhá vypíchnout nejedlé části v ovoci a zelenině.
Technické údaje:
Čepel – jádro VG-5 okované nerezovou ocelí SUS410
Rukojeť- hnědá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/-1
Celková délka – 21,1 cm
Délka čepele – 9,0 cm
Šířka čepele – 2,7 cm
Tloušťka čepele – 1,7 mm
Způsob ostření- oboustranný symetrický
Hmotnost – cca 81 g
Do úschovny
Nůž na pečivo Tamahagane Tsubame Brown VG-5, 23 cm
Dlouhý japonský vroubkovaný nůž, který se používá ke krájení různých druhů pečiva. Díky velmi ostré řezné hraně si nůž dokonale poradí s čerstvým, křupavým pečivem. Dlouhá čepel vám umožní pohodlně krájet i ty největší bochníky, aniž byste rozdrtili jemný vnitřek housky nebo chleba.
Technické údaje:
Čepel -jádro VG-5 okovaný nerezovou ocelí SUS410
Rukojeť – hnědá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 36,0 cm
Délka čepele – 23,0 cm
Šířka čepele – 3,1 cm
Tloušťka čepele – 2,0 mm
Způsob ostření – oboustranný symetrický
Hmotnost – cca 187 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Tamahagane Tsubame Black VG-5, 18 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, sekání, filirování a řezání různých pokrmů. Šéfkuchařův nůž je dostatečně dlouhý na to, aby řezal opravdu velké plochy, a je řádně profilován, aby zaručil uživatelský komfort a svobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepel -jádro VG-5 okované nerezovou ocelí SUS410
Rukojeť – černá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 31,3 cm
Délka čepele – 18,1 cm
Šířka čepele – 4,2 cm
Tloušťka čepele – 1,8 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 184 g
Do úschovny
Nůž Tamahagane SAN Brown VG-5 Santoku, 17,5 cm
Japonský nůž s univerzálním použitím, určený hlavně na maso, zeleninu a ryby. Protože má tenkou čepel, bude také ideální pro krájení chleba, krájení ovoce nebo sekání bylin. Velká čepel usnadňuje přenos nakrájených produktů na misku na salát nebo na pánev.
Technické údaje:
Čepel – jádro VG-5, okovaný nerezovou ocelí SUS410
Rukojeť – hnědá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 30,7 cm
Délka čepele – 17,5 cm
Šířka čepele – 4,9 cm
Tloušťka čepele – 1,9 mm
Způsob ostření – oboustranný, symetrický
Hmotnost – 175 g
Do úschovny
Nůž Tamahagane Kyoto VG-5 Santoku, 17,5 cm
Japonský nůž s univerzálním použitím, určený hlavně na maso, zeleninu a ryby. Protože má tenkou čepel, bude také ideální pro krájení chleba, krájení ovoce nebo sekání bylin. Velká čepel usnadňuje přenos nakrájených produktů na misku na salát nebo na pánev.
Technické údaje:
Čepel – 63 vrstvá nerezová ocel SUS410, jádro VG-5
Rukojeť – černá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 30,8 cm
Délka čepele – 17,5 cm
Šířka čepele – 5,0 cm
Tloušťka čepele – 2,0 mm
Způsob ostření – oboustranný, symetrický
Hmotnost – 202 g
Do úschovny
Loupací nůž, Tamahagane Kyoto VG-5, 9 cm
Šikovný kuchyňský nůž, ideální pro zpracování drobných potravin. Krátká a tenká čepel umožňuje snadné manévrování a naostřená špička pomáhá vypíchnout nejedlé části v ovoci a zelenině.
Technické údaje:
Čepel – 63 vrstvá nerezová ocel SUS410, jádro VG-5
Rukojeť- černá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/-1
Celková délka – 21,5 cm
Délka čepele – 9,0 cm
Šířka čepele – 2,7 cm
Tloušťka čepele – 1,6 mm
Způsob ostření- oboustranný symetrický
Hmotnost – cca 87 g
Do úschovny
Univerzální nůž Tamahagane Kyoto VG-5, 12 cm
Všestranný nůž určený ke krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako k odstraňování semínek či jádřinců. Krátká, tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena, aby se zvýšil komfort práce.
Technické údaje:
Čepel – 63vrstvá nerezová ocel SUS410 jádro VG-5
Rukojeť – černá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 23,6 cm
Délka čepele – 12,2 cm
Šířka čepele – 3,0 cm
Tloušťka čepele – 1,7 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 92 g
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.