Nože z válcované oceli ke krájení v nabídce Gastromania.cz

Nože z válcované oceli ke krájení jsou to opravdu univerzální produkty, které by měly být v každé kuchyni. To platí jak pro profesionální gastronomická zařízení, tak pro domácnosti. V nabídce našeho internetového obchodu Gastromania.cz naleznete také nože válcované ke krájení, které byly vyrobeny z trvanlivých a odolných materiálů. Jedná se například o nerezovou ocel, polyethylen, polypropylen, chromovanou ocel, plast, chromový molybden, molybden-vanadovou ocel a chromový molybden-vanadovou ocel.

číst dál >

Proč nože válcované ke krájení jsou tak univerzální?

Nože válcované ke krájení mají mnoho využití. Skvěle se osvědčí při krájení ovoce a zeleniny, syrového masa, pečiva, uzenin, syrové drůbeže, mořských plodů a dalších potravin. Každý model byl vybaven extrémně ostrým čepelí. K výrobě nožů byla použita metoda válcování, což znamená, že ocel je podrobena menšímu počtu tepelných procesů. Výsledkem je trvanlivost a vysoká odolnost proti prasklinám, rýhování a jiným mechanickým vlivům.

Kromě toho nože válcované ke krájení mají mnoho výhod, ergonomickou rukojeť, lterá se stabilně drží v dlani a zároveň zaručují bezpečnost.

Nože z válcované oceli ke krájení a jiné příslušenství pro profesionální gastronomii

Nože z válcované oceli ke krájení to není vše, co můžeme nabídnout našim klientům! V nabídce Gastromania.cz jsou k dispozici i další kuchyňské potřeby, inovativní spotřebiče, nábytek a příslušenství pro profesionální gastronomii. Srdečně Vás zveme, abyste se seznámili s celou nabídkou, pokud by se objevily nějaké otázky, či nejasnosti, tak Vás také nabádáme k přímému kontaktu. Pracujeme vždy od pondělí do pátku v 8: 00-16: 00, během této doby jsme k dispozici! Přejeme úspěšný nákup!