délka | 230 mm |
---|---|
materiál: | nerezová ocel, polypropylen |
barva: | nerez (inox), černá |
Nůž na rajčata se zoubkovanou čepelí vyrobený z nerezové oceli a držadlem z polyprophylenu. Lze mýt v myčce na nádobí.
Satake Kotori kuchyňský nůž pro šéfkuchaře, 18 cm
Všestranný japonský, kuchyňský nůž, je určen na krájení zeleniny, ovoce, masa i ryb. Ostrá špička nože může sloužit na snadnější oddělování masa od kosti, na porcování kuřete nebo filetování menších kusů ryb. Čepel má optimální délku a umožňuje krájení větších surovin, garantuje také lepší kontrolu nad nožem. Kvalitní nůž pro šéfkuchaře je nezbytným nástrojem ve vybavení každé kuchyňě.
Technické parametry:
Ostří – nerezová molybdenovo-vanadová ocel
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 31,2 cm
Délka ostří – 18 cm
Šířka ostří – 4 cm
Tloušťka ostří – okolo 1,6 mm
Váha – okolo 135 g
Kuchyňské nože Satake Kotori jsou známé pro svůj delikátní, přírodní vzhled a kvalitní materiál. Silná čepel s plnými dříky, je vyrobená z odolné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje odolnost proti korozi. Klasická, nýtovaná rukojeť je hnědého materiálu Pakkawood, který je pohodlný a odolný proti vlhkosti a vůči vysokým teplotám. Nože z této řady jsou vynikajícím řešením pro uživatele, kteří oceňují optimální kvalitu při práci v kuchyni.
Do úschovny
NůžOliver Satake Santoku 17 cm
Všestranný japonský kuchyňský nůž určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených potravin do salátové mísy nebo pánve a je také vhodná k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje nárazu kloubů o desku. Díky svým velkým rozměrům je nůž ideální pro krájení velkého ovoce a zeleniny, jako je meloun, cuketa nebo zelí.
Technické údaje:
Čepel – molybden vanadiová ocel
Rukojeť – olivovník
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 30,5 cm
Délka čepele – 17 cm
Šířka čepele – 4,3 cm
Tloušťka čepele – 2,2 mm
Způsob ostření – oboustranný
Hmotnost – cca 165 g
Do úschovny
Čepel je vyrobená s kvalitní chrommolybdenové oceli, precizní broušení a leštění chrání před korozi. Ergonomická rukojeť je navržená, tak aby práce nebyla co nejméně namahavá a bezpečnější.
Do úschovny
Nůž s vroubkovaným ostří z nerezové oceli, černý plastový úchyt.
Do úschovny
Vidlička z leštěné nerezové oceli s rukojetí z černého ABS plastu zakončenou háčkem.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.