Nůž na ryby vroubkovaný s délkou 34,5 cm od firmy Sanelli s indexem 225330 ze série Premana. Rukojeti nožů Sanelli byly navrženy v institutu ergonomie a polytechniky v Miláně tak, aby minimalizovaly veškeré potíže, které mohou vadit uživateli. Jsou vyrobeny ze dvou druhů plastů: tvrzeného plastu (červená barva), který zajišťuje ještě větší upevnění ostří a měkkého plastu (zelená barva) se speciální strukturou, který umožňuje pevný úchyt a minimalizuje možnost vyklouznutí. Ostří je vyrobeno z oceli chromo molybdenové s tvrdostí 54-56 HRC. Ostří je odolné proti zlomení. Nůž je vhodný do všech kuchyní, restaurací, hotelů a dalších gastronomických zařízení. Lze jej mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Nůž na lososa s délkou 27,5 cm od firmy Sanelli s indexem 205280 ze série Premana. Rukojeti nožů Sanelli byly navrženy v institutu ergonomie a polytechniky v Miláně tak, aby minimalizovaly veškeré potíže, které mohou vadit uživateli. Jsou vyrobeny ze dvou druhů plastů: tvrzeného plastu (červená barva), který zajišťuje ještě větší upevnění ostří a měkkého plastu (zelená barva) se speciální strukturou, který umožňuje pevný úchyt a minimalizuje možnost vyklouznutí. Ostří je vyrobeno z oceli chromo molybdenové s tvrdostí 54-56 HRC. Ostří je odolné proti zlomení. Nůž je vhodný do všech kuchyní, restaurací, hotelů a dalších gastronomických zařízení. Lze jej mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Nůž je z nerezu a má plastovou rukojeť
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.