délka | 220 mm |
---|---|
materiál: | nerezová ocel |
cena za: | kus |
třida nerezové oceli: | 18/0 |
Barmanský nůž vyrobený z nerezové oceli se zoubkovaným ostří a vidlici.
Univerzální nůž Tamahagane Tsubame Brown VG-5, 15 cm
Všestranný nůž určený ke krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako k odstraňování semínek či jádřinců. Krátká, tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena, aby se zvýšil komfort práce.
Technické údaje:
Čepel – jádro VG-5 okované nerezovou ocelí SUS410
Rukojeť – hnědá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 26,4 cm
Délka čepele – 15,0 cm
Šířka čepele – 3,0 cm
Tloušťka čepele – 1,9 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 97 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Mcusta Zanmai Pro Zebra, 24 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, sekání, filirování a řezání různých pokrmů. Šéfkuchařův nůž je dostatečně dlouhý na to, aby řezal opravdu velké plochy, a je řádně profilován, aby zaručil uživatelský komfort a svobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepel – 33 vrstvá ocel, jádro VG-10
Rukojeť – micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 39,0 cm
Délka čepele – 24,0 cm
Šířka čepele – 4,9 cm
Tloušťka čepele – 2,1 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 225 g
Do úschovny
Nůž Tamahagane SAN Black VG-5 Nakiri, 18 cm
Japonský nůž určený ke krájení a sekání bylin a různých druhů zeleniny. Široká čepel japonského nože Nakiri umožňuje nakrájené ingredience rychle přenést do salátové mísy nebo pánve. Tenká obdélníková čepel je velmi užitečná při krájení tvrdé zeleniny na proužky, jako je třeba mrkev či bílá ředkev.
Technické údaje:
Čepel – jádro VG-5, okovaný nerezovou ocelí SUS410
Rukojeť – černá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 31,2 cm
Délka čepele – 18,0 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – 1,8 mm
Způsob ostření – oboustranný, symetrický
Hmotnost – cca 193 g
Do úschovny
Univerzální nůž Tamahagane San Brown VG-5, 15 cm
Všestranný nůž určený ke krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako k odstraňování semínek či jádřinců. Krátká, tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena, aby se zvýšil komfort práce.
Technické údaje:
Čepel – jádro VG-5 okované nerezovou ocelí SUS410
Rukojeť – hnědá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 26,5 cm
Délka čepele – 15,0 cm
Šířka čepele – 3,0 cm
Tloušťka čepele – 1,6 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 92 g
Do úschovny
Satake Daichi nůž na obírání, 9 cm
Jde o ruční kuchyňský nůž, který je ideální na zpracovávání drobnějších surovin. S krátkým a tenkým ostřím se snadno manipuluje a naostřená špička čepele pomáhá při vykrajování nepěkných skvrn na ovoci nebo zelenině.
Technické parametry:
Ostří – 69 vrstvá ocel s jádrem MVS10Cob
Tvrdost – 60 HRC +/-1
Celková délka – 20,5 cm
Délka čepele – 9 cm
Šířka čepele – 2 cm
Tloušťka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 60 g
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.