délka | 180 mm |
---|---|
materiál: | chromovaná ocel |
barva: | nerez (inox), zelená, červená |
Nůž na tvrdé sýry s délkou 18 cm od firmy Sanelli s indexem 229180 patří do série Premana. Rukojeti nožů Sanelli byly navrženy v institutu ergonomie a polytechniky v Miláně tak, aby minimalizovaly veškeré potíže, které mohou vadit uživateli. Jsou vyrobeny ze dvou druhů plastů: tvrzeného plastu (červená barva), který zajišťuje ještě větší upevnění ostří a měkkého plastu (zelená barva) se speciální strukturou, který umožňuje pevný úchyt a minimalizuje možnost vyklouznutí. Ostří je vyrobeno z oceli chromo molybdenové s tvrdostí 54-56 HRC. Ostří je odolné proti zlomení. Nůž je vhodný do všech kuchyní, restaurací, hotelů a dalších gastronomických zařízení. Lze jej mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí.
Sada 3 kuchyňských nožů Satake Satoru v dřevěné krabici
Sada 3 kuchyňských nožů zabalená v tradičním dřevěném obalu je dokonalým dárkem pro každého milovníka vaření. Nože vyrobené z molybden vanadiové oceli, kalené na tvrdost 56-58 HRC, jsou ideální pro domácí prostředí. Sada obsahuje nůž šéfkuchaře o délce 21 cm, který snadno splní jakýkoliv úkol v kuchyni, 13,5 cm univerzální nůž, se kterým snadno krájíme menší výrobky nebo oloupeme zeleninu a ovoce, a loupací nůž ideální pro zpracování malých potravin. Krátká a tenká čepel umožňuje snadné manévrování a naostřená špička pomáhá vypíchnout nejedlé části v ovoci a zelenině. Nabízíme také gravírování iniciálů za účelem perzonalizace dárku a rytina tak může připomínat nejzajímavější vzpomínku ze života.
Specifikace nože šéfkuchaře:
Čepel – molybden vanadiová ocel
Rukojeť – bakelit plněný dřevitou moučkou
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 34,1 cm
Délka čepele – 21 cm
Šířka čepele – 4,6 cm
Tloušťka čepele – 2,6 mm
Způsob ostření – oboustranný
Hmotnost – cca 173 g
Specifikace univerzálního nože:
Čepel – molybden vanadiová ocel
Rukojeť – bakelit plněný dřevitou moučkou
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 25 cm
Délka čepele – 13,5 cm
Šířka čepele – 3 cm
Tloušťka čepele – cca 1,8 mm
Způsob ostření – oboustranný
Hmotnost – cca 172 g
Specifikace loupacího nože:
Čepel – molybden vanadiová ocel
Rukojeť – bakelit plněný dřevitou moučkou
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 21,7 cm
Délka čepele – 10 cm
Šířka čepele – 1,9 cm
Tloušťka čepele – cca 1,6 mm
Způsob ostření – oboustranný
Hmotnost – cca 70 g
Do úschovny
Nůž Tamahagane SAN Brown VG-5 Santoku, 12 cm
Japonský nůž s univerzálním použitím, určený hlavně na maso, zeleninu a ryby. Protože má tenkou čepel, bude také ideální pro krájení chleba, krájení ovoce nebo sekání bylin. Velká čepel usnadňuje přenos nakrájených produktů na misku na salát nebo na pánev.
Technické údaje:
Čepel – jádro VG-5, okovaný nerezovou ocelí SUS410
Rukojeť – hnědá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 23,5 cm
Délka čepele – 12,4 cm
Šířka čepele – 4,0 cm
Tloušťka čepele – 1,6 mm
Způsob ostření – oboustranný, symetrický
Hmotnost – 92 g
Do úschovny
Vidlice na maso se zuby o délce 130 mm z leštěné nerezové oceli a saténovou rukojeti. Možno mýt v myčce.
Do úschovny
Nůž kuchyňský s délkou 30 cm od firmy Sanelli s indexem 218300 ze série Premana.Rukojeti nožů Sanelli byly navrženy v institutu ergonomie a polytechniky v Miláně tak, aby minimalizovaly veškeré potíže, které mohou vadit uživateli. Jsou vyrobeny ze dvou druhů plastů: tvrzeného plastu (červená barva), který zajišťuje ještě větší upevnění ostří a měkkého plastu (zelená barva) se speciální strukturou, který umožňuje pevný úchyt a minimalizuje možnost vyklouznutí. Ostří je vyrobeno z oceli chromo molybdenové s tvrdostí 54-56 HRC. Ostří je odolné proti zlomení. Nůž je vhodný do všech kuchyní, restaurací, hotelů a dalších gastronomických zařízení. Lze jej mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Nůž Tamahagane Sakura Nakiri, 16 cm
Japonský nůž určený ke krájení a sekání bylin a různých druhů zeleniny. Široká čepel japonského nože Nakiri umožňuje nakrájené ingredience rychle přenést do salátové mísy nebo pánve. Tenká obdélníková čepel je velmi užitečná při krájení tvrdé zeleniny na proužky, jako je třeba mrkev či bílá ředkev.
Technické údaje:
Čepel – Ocel AUS6AM
Rukojeť – černá micarta
Tvrdost – 58 HRC +/- 1
Celková délka – 27,9 cm
Délka čepele – 16,0 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – 1,7 mm
Způsob ostření – oboustranný, symetrický
Hmotnost – cca 158 g
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.