délka | 400 mm |
---|---|
materiál: | nerezová ocel |
barva: | nerez (inox) |
cena za: | kus |
třida nerezové oceli: | 18/10 |
povrch: | saténový |
Vidlice na maso vyrobená z nerezové oceli.
Nůž kuchyňský s délkou 22 cm od firmy Stalgast s indexem 281213 ze série nožů HACCP. Nůž se žlutou rukojetí je vhodný k porcování drůbeže. Ostří je z nerezové oceli, díky čemu je odolné proti zlomení. Nůž je vhodný do všech kuchyní a gastronomických zařízení. Lze jej mýt jak ručně, tak i v myčce na nádobí. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Nůž na zeleninu se zahnutým ostřím, švýcarské značky Victorinox, je součástí série Swiss Classic, s délkou čepele 60 mm. Čepel je vyrobená z nerezové oceli a rukojeť z kvalitního plastu v černé barvě. Během výroby této kolekce se bral ohled na všechny aspekty práce v profesionální kuchyni, od klíčových činností až po ten nejmenší detail. Jde o rozsáhlou kolekci, která obsahuje lehké, kvalitní nože. Tyto nože lze mýt v myčce na nádobí a sterilizovat do teploty 100°C. Extrémně tvrdá, válcovaná nerezová ocel, která byla použitá ve výrobě v kombinaci s vyváženou konstrukcí je zárukou, že tyto nože zvládnou i tu nejnáročnější výzvu.
Do úschovny
Nůž vroubkovaný CM67777 od oblíbené italské firmy Pavoni, která své výrobky směřuje jak pro profesionální, tak jednotlivé zákazníky. Nůž je vyroben z prvotřídní nerezové oceli a lze jej mýt v myčce nádobí. Nůž je vybaven pohodlnou, ergonomickou, černou rukojetí, která má protiskluzovou povrchovou úpravu. Kuchyňský nůž CM67777 s délkou ostří 240 mm a vroubkováním, je ideální pro krájení různých surovin a cukrářských či pekařských výrobků.
Do úschovny
Nůž na zeleninu s délkou 7,5 cm od firmy Stalgast s indexem 216088 s těsně přiléhající rukojetí. Nůž je vyroben z nerezové oceli. Ostří je odolné proti zlomení a zahnutí. Nůž je vhodný do všech kuchyní, restaurací, hotelů a dalších gastronomických zařízení. Lze jej mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Nůž Deba S/D Satake, levý, 15,5 cm
Tradiční japonský nůž se silnou zužující se čepelí, který se používá k čištění a filetování ryb bez poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale nejedná se o klasický sekáček a neměl by být vystavován tvrdým nárazům. Chcete-li vyříznout kost, stačí lehce zatlačit na zadní část nože a provést rychlý a přesný řez. Ostrý hrot a krátká čepel usnadňují kontrolu vašich pohybů, což je obzvláště důležité, když potřebujete nůž na těsných místech. Určeno pro leváky.
Technické údaje:
Čepel – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka- 29 cm
Délka čepele – 15,5 cm
Šířka čepele – 5,2 cm
Tloušťka čepele – cca 4,3 mm
Hmotnost – cca 120 g
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.