délka | 450 mm |
---|---|
materiál: | nerezová ocel, plast |
barva: | nerez (inox), černá |
cena za: | kus |
Vidlice na maso vyrobená z kované oceli a molybdenu a plastovým úchytem.
Nůž na zeleninu s délkou 7,5 cm od firmy Stalgast s indexem 216088 s těsně přiléhající rukojetí. Nůž je vyroben z nerezové oceli. Ostří je odolné proti zlomení a zahnutí. Nůž je vhodný do všech kuchyní, restaurací, hotelů a dalších gastronomických zařízení. Lze jej mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Do úschovny
Nůž Mcusta Zanmai Pro Zebra Sujihiki, 27 cm
Kuchyňský nůž určený k porcování a krájení masa, např. drůbeže, pečeně nebo šunky – po vaření nebo upečení produktu. Speciální čepel, která je mnohem užší a tenčí než u běžných nožů, umožňuje hladké a přesné řezání po celé rovině, zatímco silnější nůž maso často klínuje a trhá.
Technické údaje:
Čepel- ocel 33 vrstvá, jádro- VG-10
Rukojeť- micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 41,1 cm
Délka čepele – 27,0 cm
Šířka čepele – 4,0 cm
Tloušťka čepele – 1,7 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 179 g
Do úschovny
Satake Yoshimitsu kuchyňský nůž Santoku, 17 cm
Všestranný japonský, kuchyňský nůž, je určen na krájení zeleniny, ovoce, masa i ryb. Široká rukojeť usnadňuje přenášení nakrájených surovin z nože rovnou do salátové mísy, nebo na pánev a hodí se také velmi na drcení česneku. Vysoce umístěná rukojeť zabraňuje nárazům kloubů prstů o prkénko. Díky velkým rozměrům je nůž ideální pro krájení velkých kusů ovoce a zeleniny, jako je např. meloun, cuketa nebo zelí.
Technické parametry:
Ostří – nerezová ocel SK-5
Tvrdost – 62 HRC +/- 1
Celková délka – 30 cm
Délka čepele – 17 cm
Šířka čepele – 4,5 cm
Tloušťka čepele – okolo 2,3 mm
Váha – okolo 110 g
Nože Satake Yoshimitsu jsou ideálním řešením pro milovníky tradičních nožů ze země vycházejícího slunce. Čepel je vyrobená z velmi silné a tvrdé, vysoce uhlíkové oceli SK-5, která zůstává po dlouhou dobu velmi ostrá. Dřevěná osmihranná rukojeť je vyztužená plastovým kroužkem. Díky svým jedinečným vlastnostem jsou nože z uhlíkové oceli velmi oceňovány japonskými kuchaři, přestože vyžadují delikátnější péči.
Do úschovny
Nůž na chléb, švýcarské značky Victorinox, je součástí série Swiss Classic, s délkou čepele 210 mm. Čepel je vyrobená z nerezové oceli a rukojeť z kvalitního plastu v černé barvě. Během výroby této kolekce se bral ohled na všechny aspekty práce v profesionální kuchyni, od klíčových činností až po ten nejmenší detail. Jde o rozsáhlou kolekci, která obsahuje lehké, kvalitní nože. Tyto nože lze mýt v myčce na nádobí a sterilizovat do teploty 100°C. Extrémně tvrdá, válcovaná nerezová ocel, která byla použitá ve výrobě v kombinaci s vyváženou konstrukcí je zárukou, že tyto nože zvládnou i tu nejnáročnější výzvu.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.