délka | 500 mm |
---|---|
materiál: | nerezová ocel, plast |
barva: | nerez (inox), černá |
cena za: | kus |
Vidlice na maso vyrobená z kované oceli a molybdenu a plastovým úchytem.
Univerzální nůž vroubkovaný, katalogové číslo 842171 – vyrábí světově proslulá a uznávaná značka Hendi, která nabízí komplexní vybavení pro kuchyně a gastronomické využití. Celková délka: 20,5 cm, délka ostří 10 cm. Nůž je vyroben z prvotřídní nerezové oceli a má fialovou, ergonomickou plastovou rukojeť. Je to skvělý pomocník pro každou kuchyň – v malém podniku, bistru, v domácnosti či ve velkých jídelnách a restauracích. Nůž Hendi 842171 je vhodný do myčky nádobí a splňuje všechny požadavky a normy v souladu s HACCP.
Do úschovny
Nůž Hideo Kitaoka Shirogami Black Oktagon Kiritsuke, 27cm
Japonský kuchyňský nůž mistra Hideo Kitaoka. Nože Kiritsuke jsou profesionální japonské nože naostřené na jedné straně. Perfektní volba pro přípravu sushi, rybího filé, zeleniny a ovoce.
Technické údaje:
Čepel – dvouvrstvá vysokouhlíková ocel, jádro – # 2 Shirogami
Rukojeť – osmiboký palisandr
Tvrdost – 62 HRC +/- 1
Celková délka – 41,4 cm
Délka čepele – 27,0 cm
Šířka čepele – 3,6 cm
Tloušťka čepele – 3,5 mm
Způsob ostření – jednostranné broušení pravou rukou
Hmotnost – cca 190 g
Do úschovny
Sada 6 nožů HACCP od firmy HENDI s indexem 842010 obsahuje nože s celkovou délkou 18,5 cm a délkou ostří 9 cm. ostří je vyrobeno z nerezové oceli a rukojeť je z polypropylenu a to v barvě dle HACCP bílé (mléčná výrobky a pečivo), hnědé (uzeniny a tepelně upravené maso), žluté (drůbež), zelené (zelenina a ovoce) a modré (plody moře a červené maso). Nože splňují podmímky HACCP. Lze je mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Satake Katsu kuchyňský nůž pro šéfkuchaře, 18 cm
Všestranný japonský, kuchyňský nůž, je určen na krájení zeleniny, ovoce, masa i ryb. Ostrá špička nože může sloužit na snadnější oddělování masa od kosti, na porcování kuřete nebo filetování menších kusů ryb. Čepel má optimální délku a umožňuje krájení větších surovin, garantuje také lepší kontrolu nad nožem. Kvalitní nůž pro šéfkuchaře je nezbytným nástrojem ve vybavení každé kuchyňě.
Technické parametry:
Rukojeť – dřevo Pakka
Ostří – molybden-vanadová ocel
Tvrdost – 56-58 HRC +/-1
Celková délka – 31 cm
Délka čepele – 18 cm
Šířka čepele – 4 cm
Tloušťka čepele – okolo 1,8 mm
Váha – okolo 150 g
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Mcusta Zanmai Classic Damascus Corian, 24 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, sekání, filirování a řezání různých pokrmů. Šéfkuchařův nůž je dostatečně dlouhý na to, aby řezal opravdu velké plochy, a je řádně profilován, aby zaručil uživatelský komfort a svobodu pohybu.
Technické údaje:
Čepel – 33 vrstvá ocel, jádro VG-10
Rukojeť – kompozitní corian
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 38,4 cm
Délka čepele – 24,0 cm
Šířka čepele – 5,0 cm
Tloušťka čepele – 2,2 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 256 g
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.