délka | 95 mm |
---|---|
průměr | 12 mm |
materiál: | nerezová ocel |
barva: | nerez (inox) |
cena za: | kus |
třida nerezové oceli: | 18/10 |
Vidlička na olivky vyrobená z nerezové oceli. Prodáváno po 6 ks. Cena za 1 ks.
Nůž vykosťovací rovný s délkou 16 cm od firmy Sanelli s indexem 207160 ze série Premana. Rukojeti nožů Sanelli byly navrženy v institutu ergonomie a polytechniky v Miláně tak, aby minimalizovaly veškeré potíže, které mohou vadit uživateli. Jsou vyrobeny ze dvou druhů plastů: tvrzeného plastu (červená barva), který zajišťuje ještě větší upevnění ostří a měkkého plastu (zelená barva) se speciální strukturou, který umožňuje pevný úchyt a minimalizuje možnost vyklouznutí. Ostří je vyrobeno z oceli chromo molybdenové s tvrdostí 54-56 HRC. Ostří je odolné proti zlomení. Nůž je vhodný do všech kuchyní, restaurací, hotelů a dalších gastronomických zařízení. Lze jej mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Nůž cukrářský vyrobený z elastické leštěné nerezové oceli, úchyt z bílého plastu.
Do úschovny
Satake Nashiji Black Pakka kuchyňský nůž Deba, 15,5 cm
Tradiční, japonský nůž se širokou, zužující se čepelí. Je určen k filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jemného masa. I když se v Japonsku používá také ke krájení drůbežího masa, nůž Deba není řeznický sekáček. Aby nůž překrojil kost, je zapotřebí lehce přitlačit hřbet nože a provést rychlý manévr překrojení. Ostrá špička čepele usnadňuje manipulaci s nožem v úzkých prostorech.
Technické parametry:
Ostří – molybden-vanadová ocel
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 28,1 cm
Délka čepele – 15,5 cm
Šířka čepele – 5 cm
Tloušťka čepele – okolo 3 mm
Váha – okolo 160 g
Satake Nashiji Black Pakka je série kuchyňských nožů s jedinečným designem. Čepel je vyrobená ve stylu “nashiji”, navazuje na starodávnou techniku zdobení mečů. Krásná struktura připomíná drsnou slupku japonské hrušky nashi a má i praktický význam, protože díky jemným prohlubním v noži se suroviny samy od nože odlepují. Uhlíková nerezová ocel 420J2 je velmi odolná proti korozi a snadno se brousí. Rukojeť je vyrobená z černého materiálu Pakkawood a je odolná proti vlhkosti a vysokým teplotám. Nože z této řady jsou vynikajícím řešením pro uživatele, kteří ocení praktické řešení při práci v kuchyni.
Do úschovny
Pružný nakrajovací nůž, Tamahagane Kyoto VG-5, 16 cm
Specializovaný, velmi lehký nůž, díky kterému je vykosťování masa, drůbeže nebo ryb snazší a rychlejší. Úzká, pružná hrana umožňuje krájet přesně i v těch nejtěsnějších místech a díky jednotné struktuře nezůstávají v rukojeti kousky pokrmů.
Technické údaje:
Čepel – nerezová ocel SUS410, jádro VG-5
Rukojeť – černá micarta
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 30,0 cm
Délka čepele – 16,5 cm
Šířka čepele – 3,0 cm
Tloušťka čepele – 1,8 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný řez
Hmotnost – cca 136 g
Do úschovny
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.