Vybavení kuchyně

Kuchyň – srdce restaurace

Srdcem každé dobré restaurace, školní a závodní jídelny kavárny, cukrárny, pekárny a také každé cateringové firmy je kuchyň. Mít vybavenou kvalitním a funkčním kuchyňským nářadím kuchyň, je jedním ze základních pilířů úspěchů v profesionální gastronomii. Musí být vždy propojena funkčně s ostatními místnostmi v restauraci či zařízení, a hlavně se skladem a sálem, kde se vydává jídlo. Vybavení kuchyně je značnou položkou v rozpočtu celé restaurace. Naneštěstí zařízení kuchyně je poměrně drahá záležitost, proto před jeho zakoupením je potřeba si jej dobře promyslet a vybrat nejvíce optimalizovaný Vašim požadavkům každého gastroprovozu. Je ale na škodu na něm zbytečně šetřit, protože kvalitní stroje a zařízení pro gastronomii budou sloužit restauraci léta, a levnější zařízení mohou rychle dosloužit a pak potřebují neustálé opravy aby je udržet v provozu schopném stavu, nebo nakonec výměny. Je potřeba si pamatovat, že zařízení v profesionální kuchyni budou se používat neustále, a nejen občasně tak jak je tomu v domácnosti. Kvalita a výdrž profesionálních kuchyňských spotřebičů musí být tedy poměrně vysoká, a s tím se pojí poměrově i vyšší cena.

rozbal

Výrobce
Cena bez DPH
od do
Vlajka
Napětí
Třida nerezové oceli
Příkon
od do
Počet gastronádob GN
od do
Počet hořáků
od do
Indukce
Pro nepřetržitý provoz
Použité filtry: Odstranit filtry

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.