Profesionální víceúčelové zařízení Cremagel 10, vyrobeno italskou firmou TELME, je kvalitní stroj vhodný do cukráren, zmrzlináren nebo profesionálních gastronomických zařízení. Míchá, mixuje, zmrazuje a udržuje teplotu surovin potřebných k výrobě šťáv, omáček, krémů, sladkých pěn, polev, zmrzlin a sorbetů. Kromě toho, chlazení po skončení procesu pasterizace neumožňuje rozvoj bakterií, chladí tzv. šokovým chlazením, což zachovává barvu, organoleptické vlastnosti a nutriční hodnoty produktu. Také konzervuje stálou teplotou různé produkty a zmrazuje připravenou zmrzlinu, sorbety i ledovou tříšť a to vše v souladu s normami stanovenými pro úpravu a skladování potravin. Nepřímý ohřev za pomocí kapalného média je vhodný pro práci s potravinami. Regulace teploty a tepelné zpracování probíhá v jediném bubnu, který poskytuje maximální hygienu. Přístroj má vertikální buben, který se snadno plní, poskytuje vizuální kontrolu a je možno do něj kdykoli během pracovního procesu přidat potřebné suroviny. Součástí zařízení je i míchadlo se škrabkami. Zařízení má také automatickou funkci zvolení posledního cyklu a opakování cyklu v případě výpadku proudu. Zařízení na vaření krémů Telme Cremagel 10 je schopno chladit a ohřívat 3 až 10 litrů produktu o váze 3,5 až 11 kg během cyklu trvajícího 8 až 40 minut. Je chlazen vodou. Výrobce zajišťuje shodu výrobku s nařízením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiálech a výrobcích schválených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Zařízení na vaření krémů Termocrema T 30 je kvalitní výrobek italské firmy TELME, který je vhodný do cukráren, restaurací, hotelů a menších výroben. Vyrábí se v něm klasické krémy, těsta, cukrářské výrobky, např.: anglický máslový krém, zabaione, jogurty, želé, džemy, čokoláda, gastronomické produkty, jakou jsou: polenta, rizoto, bešamel, ragú a také na pasterizaci různých směsí. Přístroj mixuje, drtí nebo promíchává mléko, smetanu, mouku, ovoce, cukr, dextrózu, vejce, emulgátory a stabilizátory atp. Stroj má průhledný dvoudílný kryt, který lze otevřít, aniž by se zastavil proces míchání. Má také vícejazyčný 5-ti palcový, barevný, LCD dotykový displej s 14-ti programy a 10-ti samonastavitelnými programy. Přístroj má navíc funkci automatického spuštění posledního cyklu a opakování cyklu v případě výpadku proudu. Zařízení na přípravu krémů Telme Termocrema T 30 je schopno vyrobit 15 až 30 litrů produktu během 90 až 130 ti minut. Výrobce zajišťuje shodu výrobku s nařízením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiálech a výrobcích schválených pro styk s potravinami. Při zakoupení jakéhokoli výrobku Termocrema T 30 je v ceně zahrnuto i profesionální zaškolení naším technologem. Je možno také výrobek zapůjčit na testování.
Do úschovny
Zařízení na vaření krémů Termocrema T 60 je kvalitní výrobek italské firmy TELME, který je vhodný do cukráren, restaurací, hotelů a menších výroben. Vyrábí se v něm klasické krémy, těsta, cukrářské výrobky, např.: anglický máslový krém, zabaione, jogurty, želé, džemy, čokoláda, gastronomické produkty, jakou jsou: polenta, rizoto, bešamel, ragú a také na pasterizaci různých směsí. Přístroj mixuje, drtí nebo promíchává mléko, smetanu, mouku, ovoce, cukr, dextrózu, vejce, emulgátory a stabilizátory atp. Stroj má průhledný dvoudílný kryt, který lze otevřít, aniž by se zastavil proces míchání. Má také vícejazyčný 5-ti palcový, barevný, LCD dotykový displej s 14-ti programy a 10-ti samonastavitelnými programy. Přístroj má navíc funkci automatického spuštění posledního cyklu a opakování cyklu v případě výpadku proudu. Zařízení na přípravu krémů Telme Termocrema T 60 je schopno vyrobit 30 až 60 litrů produktu během 90 až 130 ti minut. Výrobce zajišťuje shodu výrobku s nařízením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiálech a výrobcích schválených pro styk s potravinami. Při zakoupení jakéhokoli výrobku Termocrema T 60 je v ceně zahrnuto i profesionální zaškolení naším technologem. Je možno také výrobek zapůjčit na testování.
Do úschovny
Profesionální víceúčelové zařízení Cremagel 5, vyrobeno italskou firmou TELME, je kvalitní stroj vhodný do cukráren, zmrzlináren nebo profesionálních gastronomických zařízení. Míchá, mixuje, zmrazuje a udržuje teplotu surovin potřebných k výrobě šťáv, omáček, krémů, sladkých pěn, polev, zmrzlin a sorbetů. Kromě toho, chlazení po skončení procesu pasterizace neumožňuje rozvoj bakterií, chladí tzv. šokovým chlazením, což zachovává barvu, organoleptické vlastnosti a nutriční hodnoty produktu. Také konzervuje stálou teplotou různé produkty a zmrazuje připravenou zmrzlinu, sorbety i ledovou tříšť a to vše v souladu s normami stanovenými pro úpravu a skladování potravin. Nepřímý ohřev za pomocí kapalného média je vhodný pro práci s potravinami. Regulace teploty a tepelné zpracování probíhá v jediném bubnu, který poskytuje maximální hygienu. Přístroj má vertikální buben, který se snadno plní, poskytuje vizuální kontrolu a je možno do něj kdykoli během pracovního procesu přidat potřebné suroviny. Součástí zařízení je i míchadlo se škrabkami. Zařízení má také automatickou funkci zvolení posledního cyklu a opakování cyklu v případě výpadku proudu. Zařízení na vaření krémů Telme Cremagel 5 je schopno chladit a ohřívat 1 až 5 litrů produktu o váze 1,2 až 5 kg během cyklu trvajícího 15 až 30 minut. Je chlazen vzduchem. Výrobce zajišťuje shodu výrobku s nařízením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiálech a výrobcích schválených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Profesionální víceúčelové zařízení Cremagel 20, vyrobeno italskou firmou TELME, je kvalitní stroj vhodný do cukráren, zmrzlináren nebo profesionálních gastronomických zařízení. Míchá, mixuje, zmrazuje a udržuje teplotu surovin potřebných k výrobě šťáv, omáček, krémů, sladkých pěn, polev, zmrzlin a sorbetů. Kromě toho, chlazení po skončení procesu pasterizace neumožňuje rozvoj bakterií, chladí tzv. šokovým chlazením, což zachovává barvu, organoleptické vlastnosti a nutriční hodnoty produktu. Také konzervuje stálou teplotou různé produkty a zmrazuje připravenou zmrzlinu, sorbety i ledovou tříšť a to vše v souladu s normami stanovenými pro úpravu a skladování potravin. Nepřímý ohřev za pomocí kapalného média je vhodný pro práci s potravinami. Regulace teploty a tepelné zpracování probíhá v jediném bubnu, který poskytuje maximální hygienu. Přístroj má vertikální buben, který se snadno plní, poskytuje vizuální kontrolu a je možno do něj kdykoli během pracovního procesu přidat potřebné suroviny. Součástí zařízení je i míchadlo se škrabkami. Zařízení má také automatickou funkci zvolení posledního cyklu a opakování cyklu v případě výpadku proudu. Zařízení na vaření krémů Telme Cremagel 20 je schopno chladit a ohřívat 4 až 18 litrů produktu o váze 4,5 až 19 kg během cyklu trvajícího 8 až 40 minut. Je chlazen vodou. Výrobce zajišťuje shodu výrobku s nařízením EP a Rady (ES) č. 1935/2004 o materiálech a výrobcích schválených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.