Období zmrzliny obvykle trvá jen několik měsíců, avšak fanoušci těchto studených dezertů zmrzlinu kupují prakticky po celý rok, bez ohledu na počasí a teplotu. Celoroční poptávka v posledních letech výrazně vzrostla. Zmrzlina vyráběná řemeslnou metodou, připravená z nejkvalitnějších surovin, bez umělých barviv a konzervačních látek, se prodává lépe a lépe. Roste také skupina spotřebitelů, kteří volí veganskou zmrzlinu vyrobenou z receptů založených výhradně na rostlinných surovinách. Ovocné sorbety a mražené jogurty se také těší velké oblibě, a to i v zimní sezóně. Pokud tedy provozujete jakékoli podnikání, ve kterém se podává zmrzlina, vyplatí se investovat do efektivních strojů na výrobu zmrzliny.

číst dál >

Zmrzlinové stroje

Moderní zmrzlinové stroje jsou špičková zařízení, která Vám umožní získat dokonalou konzistenci zmrzliny z jakýchkoli přísad. Pracují bezchybně i při nejteplejších letních vedrech. Značkové modely mají také funkci udržování nízké teploty zařízení po dokončení práce, díky čemuž zůstává konzistence připraveného produktu nezměněna. Menší poloprofesionální zmzlinové stroje se dobře hodí do malých gastronomických míst, jako jsou malé cukrárny a kavárny. Malé, poloprofesionální zmrzlinové stroje, které váží pouze asi 10 kilogramů, lze snadno přepravovat. Je to ideální řešení pro společnosti specializující se na cateringové služby pro rauty a různé akce.