-
UYAR - jednička mezi kebabovými noži
Turecko si ve světě vydobylo své charakteristické postavení. Jedním z nejcharakterističtějších prvků místní kultury je chutná kuchyně. V této věci se do popředí dostává známý pokrm kebab, který si získal srdce milovníků orientálních chutí z celého světa.
Tento ikonický pokrm se dostal do Česka již na počátku 70. let minulého století. K dynamickému nárůstu popularity však došlo v 90. letech. V současné době jsou místa specializující se na podávání kebabu. Je však třeba poznamenat, že postupem času se přístup k přípravě tohoto pokrmu změnil.
-
Nejoblíbenější značky kuchyňského vybavení
Přečtěte si > -
Čokoládová fontána, praktické a efektivní fondue zařízení
Přečtěte si > -
Stojí za to mít v příslušenství keramické nádobí
Přečtěte si > -
Stroje pro profesionální a domácí výrobu zmrzliny
Přečtěte si > -
Věda v gastronomii aneb o čem je molekulární gastronomie
Přečtěte si > -
Stroje a příslušenství pro výrobu čokolády
Přečtěte si > -
Dřevěné nádobí a příslušenství do profesionální i domácí kuchyně
Přečtěte si > -
Termoizolační tašky a nádoby k přepravování pokrmů
Přečtěte si > -
Japonské nože v profesionální a domácí kuchyni
Přečtěte si > -
Druhy cukrářských forem v profesionální i domácí kuchyni
Přečtěte si > -
Hrnce z nerezové oceli - proč je tedy dobré je mít ve své kuchyni
Přečtěte si > -
Paella - osvědčený recept na tradiční španělský pokrm
Přečtěte si > -
Španělská kuchyně - charakteristika a nejpopulárnější pokrmy
Přečtěte si > -
Příslušenství k pečení a dekorování v profesionální a domácí kuchyni
Přečtěte si > -
Vybavení pizzerie potřební zařízení a příslušenství
Přečtěte si > -
Jak uskladnit kuchyňské nože - stojan vs lišta
Přečtěte si > -
Jak ošetřovat litinové nádobí v kuchyni
Přečtěte si > -
Výhody a použité woku
Přečtěte si > -
Je bezpečné používat tlakový hrnec
Přečtěte si >