Dezinfekční prostředky pro gastronomii – aktivní boj proti mikrobům

Škodlivé mikroby jsou nežádoucími hosty v jakékoli profesionální kuchyni, které by se rozhodně nemělo podceňovat. Výskyt bakterií a zárodků plísní v potravinářském průmyslu je však nevyhnutelný, bez ohledu na to, jak spolehliví jsou dodavatelé a obchodní partneři, se kterými spolupracujeme. Je těžké je vidět a mohou se vyvíjet extrémně rychlým tempem. Tento problém můžete účinně snížit skladováním jednotlivých potravinářských produktů správným způsobem, avšak odborníci gastronomického průmyslu vytvořili dezinfekční prostředky pro gastronomii. Pomohou Vám nekompromisně vypořádat se s mikroorganismy a jejich potenciálními zdroji.

Dezinfekční prostředky pro gastronomii – fyzické, chemické, účinné

Dezinfekční prostředky pro gastronomii, které nabízíme, lze rozdělit do dvou skupin: fyzické a chemické. První skupina zahrnuje specializované nasvětlovače a sterilizátory, které ničí mikroby, např. produkcí specifických dávek UV záření. Zahrnuje také všechny chladírny a pasterizátory. Dezinfekční prostředek pro gastronomii, který doporučujeme majitelům provozoven vína, jsou kuličky na čištění karaf a vinných nádob. Odstraňují zbytky vína, které je obtížné dosáhnout úzkým hrdlem nádoby, což je ideálním prostorem pro mikroorganismy. Chemické dezinfekční prostředky pro gastronomii jsou různé typy mýdel a antibakteriálních tekutin, určených k mytí rukou a dezinfekci kuchyňského a barového vybavení. Oba typy dezinfekčních prostředků pro gastronomii jsou osvědčené. Seznamte se s nimi ještě dnes a zbavte se bakterií navždy.