Stravovací zařízení je nedílnou součástí infrastruktury každého gastronomického objektu. Zařízení by mělo splňovat nejvyšší standardy, tak aby splňovalo očekávání zákazníků. Klíčovou otázkou je udržení dokonalého technického stavu všech zařízení. Můžeme nabídnout profesionální podporu v oblasti servisu a montáže.

Proč se vyplatí s námi spolupracovat:

  • máme neustále se rozšiřující síť autorizovaných servisních míst,
  • zaměstnáváme kvalifikované servisní techniky s potřebnou kvalifikací,
  • poskytujeme plnou záruční a pozáruční podporu, a to i v případě, že zařízení bylo zakoupeno od jiného dodavatele,
  • provádíme školení zaměstnanců v používání instalovaných zařízení.
Při nákupu jakéhokoli zařízení z naší nabídky si můžete vybrat prodlouženou záruční dobu. Poté můžete těžit z plné technické podpory po dobu 24 měsíců. Kromě toho nabízíme také pravidelné technické prohlídky. Prohlídky se mohou konat každých 6, nebo 12 měsíců, v závislosti na doporučeních výrobců.
Díky tomu zcela minimalizujete riziko nepříjemných překvapení. Jsme schopni rozpoznat jakékoli upozorňující signály v rané fázi, dříve než dojde k vážnému poškození. Zároveň si můžete být jisti, že odpovědnost za veškeré vybavení spočívá ve správném používání a vše funguje tak, jak má.
Níže naleznete příklady nejčastěji používaných zařízení, na která se vztahuje záruční a pozáruční lhůta. Pokud zařízení, které používáte, není uvedeno, kontaktujte nás a prodiskutujte možnost spolupráce. Při hlášení zařízení nezapomeňte uvést: adresu, popis závady a sériové číslo spolu s modelem (může to být ve formě fotografie výrobního štítku zařízení).

Montážní ceny jednotlivých zařízení

Cena služby zahrnuje montáž v místě použití a školení personálu v oblasti provozu

Č.p. Zařízení Cena bez DPH
1. Podpultové myčky nádobí a na základně 2100
2. Myčky na nádobí průchozí a na hrnce 2700
3. Konvekční a parní trouby 6.10 až 10.10 elektrické 3300
4. Konvekční a parní trouby 10.20 až 20.20 elektrické 7800
5. Konvekční a parní trouby 6.10 až 10.10 plynové 4800
6. Konvekční a parní trouby 10.20 až 20.20 plynové 12000
7. Elektrická zařízení 400V (linka 600, 700, 900) 1400-2100
8. Plynové zařízení (linky 600, 700, 900) 2100-3500
9. Elektrická zařízení 400V (mixéry, mlýnky, drtiče) 1500
10. Výrobníky ledu a drtiče ledu - váha do 100 kg 1400
11. Výrobníky ledu a drtiče ledu - váha nad 100 kg 3000
12. Škrabky na brambory 2100
13. Elektrické pece na pizzu 400V - váha do 100 kg 1800
14. Elektrické pece na pizzu 400V - váha nad 100 kg 3600
15. Plynové pece na pizzu 3600
16. Volně stojící elektrické zařízení 1100
17. Volně stojící plynové zařízení 2100
18. Elektrické stoličky 750
19. Plynové stoličky 1400
20. Elektrické varné kotle 2800
21. Plynové varné kotle 3600
22. Kávovary 400V 2400
23. Změkčovače vody 1100

Montáž se provádí na předem připravené potřebné připojení. Připojení by mělo být provedeno investorem podle pokynů servisního oddělení Gastromania. Nedodržení uvedených pokynů může mít za následek dodatečné náklady na montáž (např. výměna napájecího kabelu za delší)

Servisní náklady

Podle typu služby

Č.p. Druh služby Cena bez DPH
1 Náklady za každou započatou hodinu 900
2 Náklady na cestu k zákazníkovi (vzdálenost do 20km, zpáteční) 450
3 Náklady na cestu k zákazníkovi na 1 km (vzdálenost nad 20 km, zpáteční cesta) 11
4 Revize elektrických konvektomatů (v závislosti na velikosti zařízení) 3000-6000
5 Kontrola vestavných myček na nádobí i na podstavcih 1800
6 Kontrola průchozích myček 2100
Diagnostika zařízení a nacenění nákladů na opravu se provádí zdarma za předpokladu, že oprava je objednána Gastromanii. V opačném případě se náklady počítají podle ceníku služeb.