-
Plynový sporák s 5 hořáky a s konvekční troubou | HENDI, 225707
bez DPH: s DPH: -
Konvekční pec, 4 plechy 43,8x31,5 cm | HENDI, H90
bez DPH: s DPH: -
Zahradní plynový gril 650x540x840 mm | HENDI, Master Maxi
bez DPH: s DPH: -
Konvektomat, 4x GN 2/3 | HENDI, 225929
bez DPH: s DPH: -
Salamandr 600 | HENDI, 264706
bez DPH: s DPH: -
Multifunkční pánev 490x310x195 mm | BARTSCHER, 150340
bez DPH: s DPH: -
Plynový sporák s 5 hořáky na otevřeném podstavci | HENDI, 225806
bez DPH: s DPH: -
Indukční deska, bufetová 1 kW | FINE DINE, 239551
bez DPH: s DPH: -
Gril na dřevěné uhlí, 770x380x760 mm | HENDI, Patio
bez DPH: s DPH: -
Fritéza 4 l | HENDI, Kitchen Line
bez DPH: s DPH: -
Kontaktní gril PANINI rýhovaný povrch | HENDI, 263655
bez DPH: s DPH: -
Toster + 2 kleště na toasty | HENDI, 261163
bez DPH: s DPH: -
Indukční vařič, 3,5 kW | HENDI, 3500 D XL
bez DPH: s DPH: -
Kynárna, 8x 600x400 mm | HENDI, 225967
bez DPH: s DPH: -
Ohřívací lampa, 453x360x(h)790 mm, černá | HENDI, 273913
bez DPH: s DPH: -
Průběžný toustovač, jednotlivý 1,34 kW | HENDI, 261200
bez DPH: s DPH: -
Indukční fritéza 8 l | HENDI, Kitchen Line
bez DPH: s DPH: -
Mikrovlnná trouba s grilem 1,05 kW | HENDI, 281710
bez DPH: s DPH: -
Multipánev 550 mm | HENDI, 239605
bez DPH: s DPH: -
Grill-Master Quattro, 22 kW | HENDI, 154908
bez DPH: s DPH: -
Elektrická fritéza na koblihy | HENDI, 205914
bez DPH: s DPH:
Varná technika
(5726)Všechny kategorie v sekci Varná technika
- Pánve sklopné
- Sporáky a vařiče
- Gastro fritézy
- Grilovací desky, plotny - lávové grily
- Varné kotle
- Vodní lázně
- Výrobníky horké vody a vařiče těstovin
- Grily na gyros a kebab
- Palačinkovače
- Gastro vaflovače
- Opékače a toustovače
- Salamandery
- Varné stoličky
- Ohřívače a teple vitriny
- Pece a konvektomaty
- Pečící trouby
- Mikrovlnné trouby
- Příslušenství pro varné bloky
Varná technika
Pro získání vhodných chuťových vlastností: vůně, vzhledu, konzistence, chutě jsou potraviny tepelně zpracovávany. Proto opravdu nutnou součástí každého gastronomického provozu jsou kvalitní termické přístroje. V Gastromania.CZ máme připravený široký výběr vynikajících gastro technologií. Termické stroje jsou základem každého gastro provozu, profi kuchyni, restaurací a potravinářského provozu pro průmyslové zpracování potravin (řeznictví, uzenářství, mlékárenský průmysl a konzervaci ovoce). Kromě toho mezi zařízeními k tepelnému zpracování patří: profesionální sporáky a vařiče, pečící trouby, mikrovlné trouby, velkokapacitní pece, gastro fritézy, grilovací desky, výrobníky horké vody a vařiče těstovin, multifunkční udírny, grily na gyros a kebab, stroje na přípravu palačinek, stroje na pečení vaflí, topinkovače a toustovače, toastery a salamandery a také pánve výklopné.
V gastronomii, gastroprovozech a ve velkokapacitních kuchyních používáme taky stolní varná zařízení, jako výdejní vodní lázně, velkokapacitní varné kotle, stoličky, ohřívače a opékače a konvektomaty. Mezi výrobky v oddělení varná technologie naleznete taky nutné příslušenství: podstavce, spojovací lišty a dveře pro varné bloky. Varné zařízení pro profesionální gastronomii dělíme do několika modulových řad. V naší nabídce najdete nejtypičtější řady 390, 600, 640, 650, 700 a 900. Číslo řady označuje prostě šířku přístroje v milimetrech.
Profesionální gastro zařízení
Disponujeme mnoha variantami profesionálních vařidel. Najdete zde elektrické nebo plynové sporáky, taky varianty volně stojící, elektrické, plynové a indukční stolní vařiče. Elektrické a plynové fritézy jsou navrženy pro profesionální používání v gastro zařízeních. Nabízíme fritézy dvojité i jednoduché, a aby toho nebylo málo najdete zde i nutné příslušenství – koše pro fritézy a náhradní díly na fritézy. V široké škále výrobků zařazených v oddělení velkokuchyňská zařízení naleznete i profesionální grily a grilovací plochy. V nábidce kontaktní grily: sklokeramické a litinové, grilovací plotny elektrické a plynové, stolní lávové grily, grily na kuřata, a také rozmanité druhy zahradních grilů. Pokud hledáte stroje na kebab, najdete je taky v našem obchodě. Máme elektrické a plýnové grily na kebab, gyros a doner kebab. Pro restaurace a fast foody nabízející americkou kuchyni mámé připravenou vhodnou nábidku: opékače párků – rollery, párkovače hot-dog, stroje na pečení vaflí a různé topinkovače, toustovače, opékače toastů a topinek. Najdete zde i multifunkční profesionální udírny a udírny pro rybáře. Pro naše zákazníky máme připravenou také bohatou nabídku vodních lázní neboli výdejních ohřívacích van. Nabízíme různé varianty: pojízdné, stolní a volně stojící vodní lázně. A podle provozních energií je dělíme na elektrické a plynové. Vyhřívané skříňky, tepelné vitríny, termokomory a dokonce i infračervené lampy na ohřev jídla jsou často vyhledávanou položkou našeho e–shopu Gastromania.CZ. Regenerátory pro udržování teploty jídel umožňují zvýšit ergonomií práce v gastroprovozech, gastronomii, profi velkokuchyních, restauracích, hotelích, školní a závodní jídelnách.
Varné linky a varné bloky
Profesionální kuchyňské linky se skládají ze zařízení speciálně přízpůsobených k tomuto účelu. Většina základních ohřívacích zařízení jako: elektrické a plynové smažící pánve, sporáky s troubou, gastro fritézy, grilovací desky a lávové grily, varné kotly, profesionální vodní lázně a vaříče těstovin jsou vyráběny takovým způsobem aby umožňovaly jejich seskládání do varných linek (řada zařízení umístěných v línii np: pod stěnou) nebo varných ostrovů (řada zařízení umistěných uprostřed místnosti v podobě ostrovu). Jednotlivé díly které tvoří varné linky nazýváme varnými bloky, všechny tyto zařízení, spojovací lišty a také neutrální moduly jsou součástí takzvané varné modulárni technologie. Kuchyňské gastro linky, v závislosti od výrobce se především charakterizují jednotnými designem – to znamená že všechny elementy sestavy varné linky nebo varného ostrovu jsou udržovány v jednotném vizuálním stylu díky čemu tyto sestavy vypadají velmi profesionálně (někteří výrobci je vyrábějí přímo v ozdobném designu díky čemu je možné vytvořit otevřenou kuchyni kde má zákazník možnost sledovat práci kucharů). Navíc všechna zařízení zahrnující varné linky lze spojovat pomocí montážních šroubů nebo speciálních spojek takovým způsobem že mezi pracovními deskami jednotlivých zařízení nevznikají žádné mezery nebo škvíry ve kterých by se v budoucnu mohly hromadit nečistoty, špína nebo mastnoty. Nezanedbatelnou výhodou spojených kuchynských zařízení je jejich zamezení proti nechtěnému pohybu co podstatně zvýšuje komfort a estetiku místnosti pracoviště. Důležitou výhodou Varné modulární technologie, je fakt že v případě montáže jako varný ostrov lze všechny přípojky jako: elektrické rozvody 230V a 400V, plyn, voda i odpad, připojit způsobem že nejsou vidět, což ovlivňuje ergonomii práce a estetiku. Každou kuchyňskou linku je nutno předem navrhnout podle individuálních potřeb dané restaurace – Firma Gastromania.CZ nabízí v tomto ohledu své profesionální služby.<