-
Kráječ na knedlíky | GASTRO TIP, 6830009
bez DPH: s DPH: -
Plynový sporák BGH 600-520, 900x600x900 mm | BARTSCHER, 1519811
bez DPH: s DPH: -
Nůž na chleba a dezerty HACCP bílý 30 cm | HENDI, 843154
bez DPH: s DPH: -
Gastronádoba GN ½ 100 mm | HENDI, Budget Line
bez DPH: s DPH: -
Brašna na 10 ks nožů, 51x50 cm | HENDI, 856277
bez DPH: s DPH: -
Plynový sporák s 5 hořáky a s konvekční troubou | HENDI, 225707
bez DPH: s DPH: -
Odpadkový koš 60 l | AMER BOX, 691137
bez DPH: s DPH: -
Lopatka hliníková 0,125 l | HENDI, 521205
bez DPH: s DPH: -
Pánev na Paellu smaltovaná 150 mm | HENDI, 622728
bez DPH: s DPH:
Vybavení kuchyně
(13250)Všechny kategorie v sekci Vybavení kuchyně
Kuchyň – srdce restaurace
Srdcem každé dobré restaurace, školní a závodní jídelny kavárny, cukrárny, pekárny a také každé cateringové firmy je kuchyň. Mít vybavenou kvalitním a funkčním kuchyňským nářadím kuchyň, je jedním ze základních pilířů úspěchů v profesionální gastronomii. Musí být vždy propojena funkčně s ostatními místnostmi v restauraci či zařízení, a hlavně se skladem a sálem, kde se vydává jídlo. Vybavení kuchyně je značnou položkou v rozpočtu celé restaurace. Naneštěstí zařízení kuchyně je poměrně drahá záležitost, proto před jeho zakoupením je potřeba si jej dobře promyslet a vybrat nejvíce optimalizovaný Vašim požadavkům každého gastroprovozu. Je ale na škodu na něm zbytečně šetřit, protože kvalitní stroje a zařízení pro gastronomii budou sloužit restauraci léta, a levnější zařízení mohou rychle dosloužit a pak potřebují neustálé opravy aby je udržet v provozu schopném stavu, nebo nakonec výměny. Je potřeba si pamatovat, že zařízení v profesionální kuchyni budou se používat neustále, a nejen občasně tak jak je tomu v domácnosti. Kvalita a výdrž profesionálních kuchyňských spotřebičů musí být tedy poměrně vysoká, a s tím se pojí poměrově i vyšší cena.