Pec na pizzu od firmy HENDI s indexem 220306 s šířkou 48cm, hloubkou 42 cm a výškou 19,5 cm je vyrobena z nerezové oceli. Na roštu s rozměry 34×34 cm lze péct pizzu s průměrem 30 cm. Pec má dvě topná tělesa, a to horní a dolní, a zásobník na odpad vzniklý během pečení. Pec má časovač na 15 minut.
Do úschovny
Pizza pec snack:
Do úschovny
Jednokomorová pizza pec, elektrická od firmy Gredil, katalogové číslo 782001. Kapacita: 5 x pizza Ø 350 mm. Přední panel je vyroben z nerezové oceli, opláštění vyrobeno z lakované nerezové oceli v černé barvě, šamotové desky ve spodní části komory, provoz do 500°C, osvětlení komory, odvětrávací systém páry, možnost samostatné regulace horního a spodního topného tělesa. Tato řada pecí je určena pro pečení základních druhů pizzy, zapečených baget, krutónů, quiche, flanu či crème brûlée. Model je ideální pro malé a střední provozy.
Do úschovny
Jednokomorová pizza pec, elektrická od firmy GGF, katalogové číslo 782100 ze série Compact. Kapacita: 1 x pizza Ø 400 mm. Provoz pece do 500°C, šamotové desky ve spodní části komory, osvětlení komory, možnost samostatné regulace topných těles, opláštění vyrobeno z lakované nerezové oceli v černé barvě, přední panel je vyroben z nerezové oceli. Tato řada pecí je určena pro pečení základních druhů pizzy, zapečených baget, krutónů, quiche, flanu či crème brûlée. Model je ideální pro malé a střední provozy.
Do úschovny
Do úschovny
Pizza pec snack:
Do úschovny
Pizza pec jednopatrová:
Do úschovny
Do úschovny
Podstavec pod Pec na pizzu od firmy HENDI s indexem 226797 s rozměry 97,7×81,6×96,7 cm je vyroben z nerezové oceli. Podstavec je vhodný pod pece ze série Kitchen Line.
Do úschovny
Dvoukomorová pec na pizzu CT 200, Bartscher 2002020 je nezbytný prvek vybavení každé pizzerie. Dvoukomorová pec je nejlepším řešením pro středně velké prostory, které nemají příliš mnoho místa a neprodukují velké množství pizzy. Můžete v ní upéct až 8 pizz současně o průměru 30 centimetrů. Je vyrobena z oceli, je jednoduchá v obsluze a udržování čistoty. Má nastavitelný horní a dolní ohřívač, které vám umožňuji nastavit teplotu dle pečeného těsta. Samotná komora pece je vyrobena z ohnivzdorné chamotové desky.
Do úschovny
Podstavec pod Pizza pec s katalogovým číslem: 226742.
Do úschovny
Do úschovny
Podstavec pod pizza pec Kitchen Line 226780
Do úschovny
Podstavec pod pizza pec Kitchen Line Basic 66
Do úschovny
Do úschovny
Podstavec pod pizza pec Kitchen Line Basic XXL 66
Do úschovny
Rozpékací pec:
Do úschovny
Pizza pec dvoupatrová:
Do úschovny
V prvé řadě byste měli mít představu o přednostech vaši pizzerie. Přejete si, aby vaše pizza měla výjimečnou chuť, byla dokonale propečená, což vám zajistí přísun klientely v širokém okolí? Vaše pozice na trhu vyžaduje nejenom dosáhnout kvalit vaši konkurence. Jde hlavně o dosažení té správné chuti a křupavosti, Výjimečnost chuti nezáleží jenom od zkušenosti pizzaře a kvality surovin. Zejména závisí od výběru toho zpravného zařízení. Jenom za těchto předpokladů můžete dosáhnout vysněného cíle. Představu pro otevření vaši výjimečné pizzerie už máte. Teď je zapotřebí vyřešit koupi toho správného pizza pece. Zásadně vycházíme z rozměru pizzy a počtu tepelných komor, v závislosti od kapacity podniku. Nejběžnější parametry tepelných komor pro elektrické a plynové pizza pece:
Když máme rozhodnuto ohledně výběru vhodné vytápěcí komory, dalším dilema se stává cena zařízení a jeho napájecí zdroj.
Naši zákaznící se často dotazují, proč cenový rozdíl mezi pecem značky X a pecem značky Y, které jsou podobnych rozměrů a kapacity, dosahuje někdy až 400%. Určitě nikdo z vás nechce utrácet jen za umistění loga na vnější straně výrobku známého italského výrobce. Přitom si nejsme stoprocentně jistí, zda vyšší cena pece může mít až tak velký vliv na nejchutnější gastronomický zážitek. Jako dovozce a distributor pizza peci můžeme konstatovat s plnou odpovědností, že cena zařízení se vždy odráží na jeho kvalitě, a tím i na kvalitě pizzy. Z toho nakonec plyne i spokojenost vašich zákazníků. Uvadíme několik konkretných argumentů.
Většinou tyto závady se vyskytují současně ve výrobcích nižší cenové kategorie. Velmi zřídka se stává, že v levnější variantě pizza pece nenajdeme žádnou z výše popsaných závad.
To je záležitost hlavně v dostupnosti potřebných připojení a způsobu ventilace ve vašem zařízení, samozřejmě musíme brat ohled na výši finančních prostředku pro tuto investici. Plynové pece na pizzu mají zřetelně úspornější provozní náklady, ale vyžadují velmí dobré prostorové odvětrávání místnosti a časté revizní kontroly. Nicméně náklady na provoz zařízení plně kompenzují tyto nevýhody. Krbová pece patří potažmo do zcela odlišné kategorie a tento druh zařízení se vždy vyrábí na zakázku.
Níže uvádíme roční náklady na vytápění zařízení v závislosti na výkonu a roční spotřebě energie v kWh. Výpočty byly provedeny pro 10-ti hodinový provoz, 360 dnů v roce (předpokládá se, že cena 1 kWk elektřiny – 4Kč, cena 1 kWh plynu – 1,5 Kč):
Výkon v kW | Roční spotřeba energie v kW/h | Roční náklady na dodávku elektrické energie v Kč | Roční náklady na dodávky plynu v Kč | Roční úspory v Kč |
---|---|---|---|---|
5 | 18000 | 72000 | 27000 | 45000 |
7 | 25200 | 100800 | 37800 | 63000 |
9 | 32400 | 129600 | 48600 | 81000 |
11 | 39600 | 158400 | 59400 | 99000 |
13 | 46800 | 187200 | 70200 | 117000 |
15 | 54000 | 216000 | 81000 | 135000 |
17 | 61200 | 244800 | 91800 | 153000 |
19 | 68400 | 273600 | 102600 | 171000 |
Domácí pizza pec splní svůj účel především tehdy, když je použiván pro domácí účely. Neexistuje domácí trouba, která by była schopná upéct kvalitní pizzu při parametrech na úrovni 200-250 C. Kompaktní pizza pece vyráběné firmou PIZZAMASTER jsou ideálním řešením pro domácí použití. Hodí se také pro menší gastro zařízení. Výhodou těchto pecí je vyšší dosažitelná teplota (na 350 C a volitelné verze až na 500 C). Renomovaný výrobce zaručuje nejvyšší kvalitu, pěkný a moderní desing a snadne použití. Navíc výška pečící komory v peci značky PIZZAMASTER umožňuje péci nejen pizzu, ale také použití pro tepelné zpracování výrobků s vyšší výškou np.: chleba (190 mm)
Každý, kdo provozuje vlastní restaurační zařízení si je dobře vědom toho, že poptávka po kvalitním zařízení je doprovázena stejně velkou nabídkou stravovacích prostor. A právě konkrétní specializace na konkrétní kuchyni je největší šance na úspěch. Koneckonců, expert na všechno je odborník na nic. Nejlepším řešením je, najít mezeru v nabídce a snažit se jejím vyplněním naplnit potřeby zákazníka. To samozřejmě obnáší velké výdaje na profesionální vybavení a kvalitní nádobí. Mezi takové vybavení patří např. pece na pizzu, které vám v našem obchodě nabízíme. Italská pizza je koneckonců jedním z nejoblíbenějších jídel v Polsku a možná i na celém světě. Z toho důvodu existuje mnoho restaurací s rychlým občerstvením, kde se neklade důraz na kvalitu, ale na množství vydaných jídel denně. Zde je nutné se zaměřit na stále narůstající moderní klientelu, která touží po jedinečné chuti a také vzhledu servírovaných pokrmů.
Abychom dosáhli požadované spokojenosti zákazníka, nestačí jen krásně uspořádat a zařídit samotné prostory, kde se zákazníci stravují. Je také nezbytné vybrat vhodné vybavení do samotné kuchyně. Měli byste investovat do opravdu kvalitních pecí na pizzu. Na trhu existuje mnoho různých modelů, proto dbejte na výběr. Moderní a funkční trouba nemusí vždy splňovat vaše očekávání a cena nemusí jít vždy ruku v ruce s opravdovou kvalitou.
Každý si najde v našem obchodě to své podle svých potřeb. Pro menší zařízení bude vhodná menší pec na pizzu (například od firmy Hendi), ve které snadno a rychle připravíte pizzu pro jednoho. Díky své konstrukci z vysoce kvalitní nerezové oceli je velmi trvanlivá a má vynikající topné vlastnosti. Užitečné doplňky k této peci přidávají na její kvalitě, např. časovač. Topná tělesa jsou v horní i spodní části pece, takže pizza se bude péct rovnoměrně. Hodí se také na rozmrazování.
Pokud je naší ambicí provozovat větší pizzerii, pec na pizzu Bartscher CT 100 je pro nás ideální volbou. Šamotová vnitřní část, která udržuje vysokou teplotu a termostat, který umožní vyhřát pec až na 400 stupňů nejsou jedinou výhodou tohoto zařízení. V peci lze péct také domácí chléb, který v nabídce jídelního lístku vypadá vždy dobře. Pokud se naše restaurace specializuje na pečení pizzy, je zapotřebí vybavit kuchyň větším množstvím spotřebičů. Dobrým řešením budou vícepatrové pece. Např. Hendi XL Plus 44 je velmi objemná pec s možností použití obou pecí současně. Má atraktivní vzhled – povrch pece je vyroben z nerezové oceli, odolné vůči poškrábání, která má navíc skvělé topné vlastnosti. Stěny pece jsou vyplněny minerální vlnou, šamotovým obkladem a topnými tělesy ve spodní i horní stěně. To zaručí profesionální pečené v nejvyšší kvalitě. Navíc je každá pec vybavená samostatným termostatem, kterým se dá individuálně nastavit teplota každé komory zvlášť.
Protože kvalita takového zařízení, jeho životnost a funkčnost během provozu lze snadno převést na peníze, měli bychom být při výběru pece opatrní. Je dobré volit při nákupu místa, která jsou ověřená. Internetový obchod gastromania.cz nabízí velký výběr pecí na pizzu, které jsou jedinečné svým zpracováním a originalitou. Všechny nabízené produkty pochází od největších světových výrobců, kteří mají skvělou pověst potvrzenou mnohaletou působností na trhu. Gastromania.cz je jejich oficiálním distributorem na českém trhu. Máme velkou nabídku produktů a záruční podporu.
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.