Bufetové stojany pro profesionální gastronomii

V této produktové kategorii jsme pro naše zákazníky připravili profesionální bufetové stojany. Naše nabídka zahrnuje velmi široký výběr stojanů, nádob a bufetových zásobníků na cukr, smetanu a mléko, dále pak na kávu, nebo máslo a mnoho dalších. Dostupné příslušenství se ideálně osvědčí v hotelech, restauracích, hostelech, cateringových firmách (jako nezbytná součást na švédský stůl, snídani, rauty), kavárnách a také na čerpacích stanicích na stanovišti, kde si zákazníci mohou kávu připravit sami.

číst dál >

K čemu slouží bufetové stojany?

Bufetové stojany jedná se o nepostradatelné doplňky, které se skvěle osvědčují k expozici potravin (např. sladkosti, chlebíčků, nebo hot-dogy). V závislosti na modelu, který zvolíte, v nich můžete uschovat i tousty, chlebíčky, nebo omáčky. V sortimentu Gastromania.cz jsou dostupné bufetové stojany v mnoha různých variantách například modely se 4 přepážkami, bufetové věže, 3 úrovňové expozice, ozdobné regály na čajové doplňky, bufetové organizéry s pohyblivými přepážkami a mnohem více!

Bufetové stojany jsou dostupné v naší nabídce v atraktivních cenách!

Bufetové stojany to není vše, co můžeme našim zákazníkům nabídnout. V našem sortimentu jsou k dispozici i další spotřebiče, příslušenství a kuchyňské pomůcky, které jsou vyhrazeny nejen pro profesionální gastronomii. Srdečně Vás zveme, abyste si shlédli celou nabídku a také nás přímo kontaktovali, pokud máte nějaké otázky, či nějaké nejasnosti. Přejeme úspěšný nákup!