Chladící a mrazící skříně

Chladící a mrazící skříně

Chladící skříně a mrazící skříně jsou jednými z nejoblíbenějších přístrojů, které se používají v kuchyňských podnicích, jídelnách, restauracích, pizzeriích, cukrárnách a jiných stravovacích podnicích. Profesionální mrazící a chladící skříně patří do skupiny skladovacích zařízení. Můžeme je rozdělit podle teplotních rozsahů, ve kterých pracují, kapacit, konstrukce komor, typu chladiva, materiálu, ze kterého jsou vyrobeny, a jejich využití. Rozsah teploty je určen podle typu potravin, které jsou v nich skladovány. Podle těchto parametrů jsou skříně děleny na: univerzální skříně pro všeobecné využití, chladící a mrazící skříně pro pekařství, chladící skříně určené pro skladování ryb, mrazící skříně pro zmrzlinářský průmysl a dvouteplotní chladicí a mrazící skříně, které se skládají s nejméně dvou komor s různými teplotními rozsahy (např. chladící komora a mrazící komora). Rozdělení může být provedeno i s přihlédnutím na další parametry, jakým je třeba kapacita.

Výrobce
Cena bez DPH
od do
Materiál
Typ dveří
Délka
od do
šířka/hloubka
od do
Výška
od do
Objem
od do
Počet dveří
od do
Použité filtry: Odstranit filtry

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.