GGF je italská společnost která vznikla v roku 1985 v Treviso. Od začátku se specializuje ve výrobě a prodeji profesionálních strojů pro pizzerie a restaurace které podávají italskou kuchyni. První řada elektrických trub byla vyrobená s zaměřením na evropský trh krátce po zahájení projektu. Za pět let, v roku 1990, GGF přenesla svojí výrobu do průmyslové oblasti Preganziol. Ten stejný rok firma sestavila a vyrobila první profesionální plynové pece, které se v průběhu let staly jedničkou na trhu ve svém oboru. V roce 2003 si růst a expanze společnosti vyžádaly další stěhování do nových, větších prostoru, pro které byl vybrán komplex budov o rozloze 3000 m2 v průmyslové čtvrti Dosson. Zvětšující se každým rokem výroba a nové prodejny zpusobily v roku 2019 další změnu sídla. Společnost zůstala v Dosson, ale tříkrát zvětšila svojí plochu. Aktuálně GGF má dva výrobní závody. Jeden v Dosson di Casier v Treviso, a druhý v Thiene w Vicenzie. Spojená plocha obou závodů je více než 1200 m2, což umožnilo spojit a soustředit všechna oddělení společnosti – konstrukční, technické a vývojové, výrobní a montážní. Všechny přístroje vyrobené GGF jsou tím pádem „made in Italy”, což má vliv na jejich kvalitu a design. Investování do nového sídla a nové stroje umožnily společnosti modernizovat a zrychlit celý výrobní proces, což ji poskytlo větší flexibilitu a možnost navrhovat nové modely pecí, spirálových míchaček a strojů na válení těsta.Přístroje značky GGF jsou prodávané prostřednictvím autorizovaných distributorů a specializovaných prodejců dodávajících profesionální catering. Gastromania je jedním z nich.

V našem obchodě nabízíme především velkou nabídku pecu na pizzu (elektrických a plynových) a také spirálové míchačky na hnětení těsta na pizzu a různé plynové míchačky na pečení kuřat. Pece mají robustní kryt vyrobený z nerezové oceli, jednu nebo dvě komory a pracovní rozsah až 450 nebo 500 stupňů Celsia. V závislosti na modelu mohou upéct 1 až 12 pizz o průměru 30, 36 nebo 40 cm. Všechny modely jsou vybaveny šamotovou deskou, potřebným osvětlením a nezávislým ovládáním topných těles. Plynové sporáky jsou vybaveny piezoelektrickým zapalovačem plamene. Kromě tradiční pizzy v plynových a elektrických pecích je možné péct také chléb, housky, nákypy, krutony a quiche. Všechny pece značky GGF mají dobrý výkon a trvanlivost. Jsou jednoduché v ovládání a garantuje upečení ideálního, italského těsta, dokonce když pizzerie nemá větších zkušeností.

Spirálové míchačky se zvedací hlavou se používají pro přípravu těžkých těst a mají objem až 33 litrů, přičemž všechny části, které přicházejí do styku se surovinami na těsto, jsou vyrobeny z nerezové oceli nejvyšší kvality.

Plynové rožně na kuřata s několika nezávisle řízenými úrovněmi jsou vynikající volbou pro bistra, food trucky a další stravovací zařízení, kde se podává pečená drůbež.