Steakový nůž, dřevo, 225 mm | ARCOS, Forest
Cena bez DPH:
216 Kč
270 Kč
Cena s DPH:
262 Kč
327 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní - 327 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška | 225 mm |
třida nerezové oceli: | 18/10 |
materiál: |
|
EAN kód: | 8421002372506 |
Steakový nůž, dřevo, 225 mm | ARCOS, Forest - Popis:
• Rustikální design s dřevěnou rukojetí• Profilovaná ergonomická rukojeť
• Vyrobeno ve Španělsku
• Robustní, z inovativní nerezové oceli NITRUM®
Steakový nůž řady FOREST od společnosti Arcos je vyroben z inovativní patentované nerezové oceli, které vděčí za svou vysokou tvrdost a odolnost proti korozi. Skvěle si poradí se steaky a pečeným masem.
FOREST je řada nožů a vidliček určených na steaky a pečené maso. Vyznačuje se dřevěnými rukojeťmi v rustikálním stylu.
Vyrobeno ve Španělsku.
Čepele nožů z inovativní martenzitické nerezové oceli NITRUM® se zvýšenou tvrdostí a odolností proti korozi. Kované z jednoho kusu oceli.
Vidličky z nerezové oceli AISI 304.
Nože a vidličky jsou vyrobeny z válcované oceli a k rukojeti jsou připojeny nýty.
Rukojeti ze stlačených vrstev dřeva a pryskyřice.
Tvrdost: přibližně 55HRC.
Vhodné do myčky nádobí.
Profilovaná ergonomická rukojeť z bukového dřeva.
Vroubkovaná čepel, na jedné straně velmi mírné vroubkování.
Rovná hlava nože.
Steakový nůž, dřevo, 225 mm | ARCOS, Forest - Recenze:
Steakový nůž, dřevo, 225 mm | ARCOS, Forest - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.