Rendlík na omáčky je vyroben z nerezové oceli. Objem tohoto rendlíku je 2,2 litrů, průměr je 24 centimetrů a výška je 7,5 centimetrů. Index 017242 je z řady profesionálních rendlíků. Jsou ideální k používání, jak v profesionálních gastronomických kuchyních, tak i jídelnách, restauracích, ale i k vaření v domácnostech. Rendlík Stalgast 2,2 l je vhodný k užívání na plynových sporácích, elektrických, ale i indukčních sporácích a to díky speciálnímu dnu rendlíku. Dno je sendvičového typu, složené ze tří vrstev za pomoci nerezové oceli a hliníku. Díky tomuto systému dno umožňuje vynikající rozvod tepla, které je důležité během procesu vaření. Je vhodný k přípravě a ohřívání menších porcí tekutin, omáček, rozpouštění produktů, přepouštění másla. Rendlík je vhodný jak pro profesionály, tak pro amatéry.
Během užívání Rendlík 017242 se musí pamatovat na to, aby rendlík nikdy nebyl položen na zapnutý či rozehřátý hořák bez obsahu. Dále pak výrobce varuje, před přidávání kuchyňské soli do studené vody či obsahu v rendlíku, anebo nasypání soli do prázdného a rozehřátého rendlíku, může dojit k nezvratnému poškození nerezové oceli, došlo by tedy ke zničení hrnce. K manipulaci po dokončení procesu se používá rukojeť. Rendlík lze umýt v profesionálních gastronomických myčkách, či ručně a to za pomoci běžně dostupných čisticích prostředků určených k mytí nerezové oceli.
Do úschovny
Rendlík na omáčky je vyroben z nerezové oceli. Objem tohoto rendlíku je 1,2 litrů, průměr je 20 centimetrů a výška je 6,5 centimetrů. Index 017202 je z řady profesionálních rendlíků. Jsou ideální k používání, jak v profesionálních gastronomických kuchyních, tak i jídelnách, restauracích, ale i k vaření v domácnostech. Rendlík Stalgast 1,2 l je vhodný k užívání na plynových sporácích, elektrických, ale i indukčních sporácích a to díky speciálnímu dnu rendlíku. Dno je sendvičového typu, složené ze tří vrstev za pomoci nerezové oceli a hliníku. Díky tomuto systému dno umožňuje vynikající rozvod tepla, které je důležité během procesu vaření. Je vhodný k přípravě a ohřívání menších porcí tekutin, omáček, rozpouštění produktů, přepouštění másla. Rendlík je vhodný jak pro profesionály, tak pro amatéry.
Během užívání Rendlík 017202 se musí pamatovat na to, aby rendlík nikdy nebyl položen na zapnutý či rozehřátý hořák bez obsahu. Dále pak výrobce varuje, před přidávání kuchyňské soli do studené vody či obsahu v rendlíku, anebo nasypání soli do prázdného a rozehřátého rendlíku, může dojit k nezvratnému poškození nerezové oceli, došlo by tedy ke zničení rendlíku. K manipulaci po dokončení procesu se používá rukojeť. Rendlík lze umýt v profesionálních gastronomických myčkách, či ručně a to za pomoci běžně dostupných čisticích prostředků určených k mytí nerezové oceli.
Do úschovny
Nádobí 2000 Proffesional je řadou, která splňuje veškeré požadavky profesionální kuchyně a zároveň je výhodná a jednoduchá na použití. Vyrobené z vysoce leštěné nerezové oceli, sendvičové dno (tloušťka 8 mm) – nerez-hliník-nerez, nenahřívající se úchyty, široký okraj. Vhodné na indukční sporáky. Tloušťka nerezu: Ø 12-36 cm = 1.0 mm, Ø 40-50 cm = 1.2 mm. Průměr varné desky měl by být menší než průměr dna.
Do úschovny
Nádobí 2000 Proffesional je řadou, která splňuje veškeré požadavky profesionální kuchyně a zároveň je výhodná a jednoduchá na použití. Vyrobené z vysoce leštěné nerezové oceli, sendvičové dno (tloušťka 8 mm) – nerez-hliník-nerez, nenahřívající se úchyty. Vhodné na indukční sporáky. Tloušťka nerezu: Ø 12-36 cm = 1.0 mm, Ø 40-50 cm = 1.2 mm.
Do úschovny
Do úschovny
Vyrobený z nerezové oceli 18/10, sendvičové dno, zaoblené hrany, nenahřívající se pevný úchyt. Vhodný pro všechny typy sporáků, včetně indukčních.
Do úschovny
Řadu 2100 je možno použít jak v domácí také i v profesionální kuchyni, silná konstrukce a dobrá povrchová úprava – delší životnost. Vhodné pro všechny typy sporáků, včetně indukčních do 50 cm průměru. Tloušťka nerezové oceli: Ø 12-24 cm =˃ 0,8 mm, Ø 28-36 cm =˃ 1.0 mm, Ø 40-60 cm =˃ 1,2 mm. Všechny hrnce a pánve z řady 2100 mají sendvičové dno (nerez-hliník-nerez), které urychluje dobu vaření. Rendlík bez výpusti. Indukční varná deska by měla být menší, než průměr dna rendlíku.
Do úschovny
Nádobí 2000 Proffesional je řadou, která splňuje veškeré požadavky profesionální kuchyně a zároveň je výhodná a jednoduchá na použití. Vyrobené z vysoce leštěné nerezové oceli, sendvičové dno (tloušťka 8 mm) – nerez-hliník-nerez, nenahřívající se úchyty. Vhodné na indukční sporáky. Tloušťka nerezu: Ø 12-36 cm = 1.0 mm, Ø 40-50 cm = 1.2 mm.
Do úschovny
Nádobí 2000 Proffesional je řadou, která splňuje veškeré požadavky profesionální kuchyně a zároveň je výhodná a jednoduchá na použití. Vyrobené z vysoce leštěné nerezové oceli, sendvičové dno (tloušťka 8 mm) – nerez-hliník-nerez, nenahřívající se úchyty, široký okraj. Vhodné na indukční sporáky. Tloušťka nerezu: Ø 12-36 cm = 1.0 mm, Ø 40-50 cm = 1.2 mm. Průměr varné desky měl by být menší než průměr dna.
Do úschovny
Nádobí 2000 Proffesional je řadou, která splňuje veškeré požadavky profesionální kuchyně a zároveň je výhodná a jednoduchá na použití. Vyrobené z vysoce leštěné nerezové oceli, sendvičové dno (tloušťka 8 mm) – nerez-hliník-nerez, nenahřívající se úchyty, široký okraj. Vhodné na indukční sporáky. Tloušťka nerezu: Ø 12-36 cm = 1.0 mm, Ø 40-50 cm = 1.2 mm. Průměr varné desky měl by být menší než průměr dna.
Do úschovny
Nádobí 2000 Proffesional je řadou, která splňuje veškeré požadavky profesionální kuchyně a zároveň je výhodná a jednoduchá na použití. Vyrobené z vysoce leštěné nerezové oceli, sendvičové dno (tloušťka 8 mm) – nerez-hliník-nerez, nenahřívající se úchyty, široký okraj. Vhodné na indukční sporáky. Tloušťka nerezu: Ø 12-36 cm = 1.0 mm, Ø 40-50 cm = 1.2 mm. Průměr varné desky měl by být menší než průměr dna.
Do úschovny
Nádobí 2000 Proffesional je řadou, která splňuje veškeré požadavky profesionální kuchyně a zároveň je výhodná a jednoduchá na použití. Vyrobené z vysoce leštěné nerezové oceli, sendvičové dno (tloušťka 8 mm) – nerez-hliník-nerez, nenahřívající se úchyty. Vhodné na indukční sporáky. Tloušťka nerezu: Ø 12-36 cm = 1.0 mm, Ø 40-50 cm = 1.2 mm.
Do úschovny
Nádobí 2000 Proffesional je řadou, která splňuje veškeré požadavky profesionální kuchyně a zároveň je výhodná a jednoduchá na použití. Vyrobené z vysoce leštěné nerezové oceli, sendvičové dno (tloušťka 8 mm) – nerez-hliník-nerez, nenahřívající se úchyty. Vhodné na indukční sporáky. Tloušťka nerezu: Ø 12-36 cm = 1.0 mm, Ø 40-50 cm = 1.2 mm.
Do úschovny
Nádobí 2000 Proffesional je řadou, která splňuje veškeré požadavky profesionální kuchyně a zároveň je výhodná a jednoduchá na použití. Vyrobené z vysoce leštěné nerezové oceli, sendvičové dno (tloušťka 8 mm) – nerez-hliník-nerez, nenahřívající se úchyty. Vhodné na indukční sporáky. Tloušťka nerezu: Ø 12-36 cm = 1.0 mm, Ø 40-50 cm = 1.2 mm.
Do úschovny
Vyrobený z nerezové oceli 18/10, sendvičové dno, zaoblené hrany, nenahřívající se pevný úchyt. Vhodný pro všechny typy sporáků, včetně indukčních.
Do úschovny
Vyrobený z nerezové oceli 18/10, sendvičové dno, zaoblené hrany, nenahřívající se pevný úchyt. Vhodný pro všechny typy sporáků, včetně indukčních.
Do úschovny
Řadu 2100 je možno použít jak v domácí také i v profesionální kuchyni, silná konstrukce a dobrá povrchová úprava – delší životnost. Vhodné pro všechny typy sporáků, včetně indukčních do 50 cm průměru. Tloušťka nerezové oceli: Ø 12-24 cm =˃ 0,8 mm, Ø 28-36 cm =˃ 1.0 mm, Ø 40-60 cm =˃ 1,2 mm. Všechny hrnce a pánve z řady 2100 mají sendvičové dno (nerez-hliník-nerez), které urychluje dobu vaření. Rendlík bez výpusti. Indukční varná deska by měla být menší, než průměr dna rendlíku.
Do úschovny
Řadu 2100 je možno použít jak v domácí také i v profesionální kuchyni, silná konstrukce a dobrá povrchová úprava – delší životnost. Vhodné pro všechny typy sporáků, včetně indukčních do 50 cm průměru. Tloušťka nerezové oceli: Ø 12-24 cm =˃ 0,8 mm, Ø 28-36 cm =˃ 1.0 mm, Ø 40-60 cm =˃ 1,2 mm. Všechny hrnce a pánve z řady 2100 mají sendvičové dno (nerez-hliník-nerez), které urychluje dobu vaření. Rendlík bez výpusti. Indukční varná deska by měla být menší, než průměr dna rendlíku.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.