Šokové zchlazovače a zmrazovače

Profesionální šokové zchlazovače a zmrazovače

Šokové zchlazovače a zmrazovače pro gastronomii jsou jedinečná zařízení, která nabízejí uživatelům mnoho možností a zajímavých funkcí. Hlavním úkolem šokových zchlazovaču a zmrazovaču je extrémně rychlé chlazení, stejně jako zmrazení potravin ihned po jejich přípravě. Toto řešení se velmi často používá v restauracích, barech rychlého občerstvení, stejně jako v hotelových kuchyních a dalších stravovacích zařízeních. Potraviny, které jsou uloženy v zmrazovači, si zachovávají všechny své chuťové vlastnosti a jsou zcela bezpečné pro konzumaci. Šokové zchlazovače a zmrazovače pro gastronomii jsou řešením pro ty gastronomická zařízení, které připravují velké množství potravin. Umožňují jejich bezpečné skladování a zabraňují tvorbě bakterií.

Výrobce
Cena bez DPH
od do
Napětí
Délka
od do
šířka/hloubka
od do
Výška
od do
Příkon
od do
Min. teplota
od do
Max. teplota
od do
Počet gastronádob GN
od do
Použité filtry: Odstranit filtry

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.

Souhlasím