Originální hladké ostří německé firmy UYAR. Vyrobeno z vysoce kvalitní (chirurgické) nerezové oceli. Vhodné pro nože POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN nebo UYAR iCut 1/2 Ø80.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Originální vroubkované ostří německé firmy UYAR. Vyrobeno z vysoce kvalitní (chirurgické) nerezové oceli. Vhodné pro nože POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN nebo UYAR iCut 1/2 Ø80.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Originální hladké ostří německé firmy UYAR. Vyrobeno z vysoce kvalitní (chirurgické) nerezové oceli. Vhodné pro nože POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR iCut 1/2. Ostří UltraCut se vyznačuje zvýšenou mechanickou pevností, a tím i delší životností.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Elektrický nůž na kebab S120 Plus EcoLine s klasickou rovnou rukojetí a 80mm kulatou čepelí je vhodný pro profesionální porcování vepřového, kuřecího, jehněčího, krůtího nebo telecího masa. Nejlepší volba pro denní kapacitu krájení až 60 kg masa.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
V SADĚ NAJDETE:
Do úschovny
Elektrický nůž na kebab S150 Plus ProfiLine s klasickým jednoduchým úchytem a zaoblenou čepelí 80mm je vhodný pro profesionální porcování vepřového, kuřecího, jehněčího, krůtího nebo telecího masa. Nejlepší volba pro denní kapacitu krájení do 90 kg masa.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
V SADĚ NAJDETE:
Do úschovny
Nůž na kebab iCut-2 PremiumLine s ergonomicky zahnutou rukojetí a zaoblenou čepelí 80 mm vhodný pro profesionální krájení gyrosu, kebabu: kuřecího či krůtího. Nejlepší volba pro denní kapacitu krájení až 150 kg.
V SADĚ NAJDETE:
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Elektrický nůž na kebab S180 Plus PremiumLine s klasickým jednoduchým úchytem a zaoblenou čepelí 80mm je vhodný pro profesionální porcování vepřového, kuřecího, jehněčího, krůtího nebo telecího masa. Nejlepší volba pro denní kapacitu krájení do 200 kg masa.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
V SADĚ NAJDETE:
Do úschovny
Nůž na kebab iCut-1 MasterLine s klasickou rovnou rukojetí a kulatou čepelí 80 mm vhodný pro profesionální krájení gyrosu, kebabu: kuřecího či krůtího. Nejlepší volba pro denní kapacitu krájení až 150 kg.
V SADĚ NAJDETE:
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Nůž na kebab iCut-1 PremiumLine s klasickou rovnou rukojetí a kulatou čepelí 80 mm vhodný pro profesionální krájení gyrosu, kebabu: kuřecího či krůtího. Nejlepší volba pro denní kapacitu krájení až 150 kg.
V SADĚ NAJDETE:
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Nůž na kebab iCut-3 BasicLine s ergonomickou pistolovou rukojetí a kulatou čepelí 100mm vhodný pro profesionální krájení gyrosu, kebabu: kuřecího či krůtího. Nejlepší volba pro denní kapacitu krájení až 70 kg.
V SADĚ NAJDETE:
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Nůž na kebab iCut-3 MasterLine s ergonomickou pistolovou rukojetí a kulatou čepelí 100mm vhodný pro profesionální krájení gyrosu, kebabu: kuřecího či krůtího. Nejlepší volba pro denní kapacitu krájení až 150 kg.
V SADĚ NAJDETE:
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Nůž na kebab iCut-3 PremiumLine s ergonomickou pistolovou rukojetí a kulatou čepelí 100mm vhodný pro profesionální krájení gyrosu, kebabu: kuřecího či krůtího. Nejlepší volba pro denní kapacitu krájení až 150 kg.
V SADĚ NAJDETE:
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Originální hladké ostří německé firmy UYAR. Vyrobeno z vysoce kvalitní (chirurgické) nerezové oceli. Vhodné pro nože Dost 90, Ceylan nebo Uyar iCut 1/2 Ø90.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Originální hladké ostří německé firmy UYAR. Vyrobeno z vysoce kvalitní (chirurgické) nerezové oceli. Vhodné pro nože Tandir 100 nebo iCut-3 Ø100.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Originální hladké ostří německé firmy UYAR. Vyrobeno z vysoce kvalitní (chirurgické) nerezové oceli. Vhodné pro nože Tandir 120 nebo iCut-3 Ø120.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Originální hladké ostří německé firmy UYAR. Vyrobeno z vysoce kvalitní (chirurgické) nerezové oceli. Vhodné pro nože DOST 90, CEYLAN, UYAR iCut 1/2. Ostří UltraCut se vyznačuje zvýšenou mechanickou pevností, a tím i delší životností.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Originální hladké ostří německé firmy UYAR. Vyrobeno z vysoce kvalitní (chirurgické) nerezové oceli. Vhodné pro nože TANDIR, UYAR iCut 3. Ostří UltraCut se vyznačuje zvýšenou mechanickou pevností, a tím i delší životností.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Originální hladké ostří německé firmy UYAR. Vyrobeno z vysoce kvalitní (chirurgické) nerezové oceli. Vhodné pro nože TANDIR, UYAR iCut-3 120mm. Ostří UltraCut se vyznačuje zvýšenou mechanickou pevností, a tím i delší životností.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Do úschovny
Preciznost, kvalita, robustnost a spolehlivost donorových nožů je zaručena neustálým vývojem a výrobou vysoce kvalifikovaných pracovníků a nejnovějšími technologiemi v centru Technologický UYAR v Halle/Vestfálsko, Německo.
Kebabové nože, řada S UYAR S120, UYAR S150 a UYAR S180, které byly vyvinuty společností UYAR v roce 2006 a od té doby byly vyráběny ve vlastní továrně v Halle ve Vestfálsku, byly prodávány exkluzivně od roku 2007 do začátku roku 2022 lídrem trhu kebabových grilů POTIS GmbH & CO. KG jako výhradní prodejní partner, exkluzivně pod vlastní značkou.
Vzhledem k prodejní politice se společnost UYAR rozhodla, že jako tvůrce a originální výrobce kebabových nožů UYAR S-Class UYAR S120 Plus, UYAR S150 Plus a UYAR S180 Plus – tyto nože bude k dispozici pro nepřetržitý prodej pod značkou UYAR spolu s exkluzivní nabídkou služeb známých od roku 2007 a výjimečné kvality. Produkty, které nabízejí, jsou vysoce kvalitní “Made in Germany”.
Díky dlouholetým zkušenostem s výrobou modelů třídy S může Uyar zaručit vysoký standard kvality a konkurenceschopnosti. Společnost zaručuje dostupnost náhradních dílů pro všechny modely a nabízí servis. To zahrnuje také modely třídy S pro společnost POTIS GmbH & Co. KG od roku 2007 do roku 2022.
Nové, vylepšené donorové nože iCut jsou vysoce kvalitní alternativou ke známým kebabovým nožům na trhu. Modely UYAR iCut mají podobné nastavení řezu, což zajišťuje snadnější a plynulé řezání. Všechny modely iCut jsou vybaveny magnetickým spínačem odolným proti opotřebení, jsou lehčí a jsou napájeny kompaktním elektronickým napájecím zdrojem. Můžete si vybrat mezi třemi různými typy rukojeti (rovná rukojeť, ergonomická rukojeť a pistolová rukojeť) a třemi různými úrovněmi výkonu (Basic Line, Master Line a Premium Line).
Široká škála produktů zaručuje správné profesionální kebabové nože pro každé použití. Různé úrovně výkonu zajišťují bezztrátový přenos energie na zpracovávané maso. Dokonce i základní model Basic Line nabízí vyšší výkon, vyšší bezpečnost, menší opotřebení a méně poruch zařízení srovnatelné s konkurenčními produkty.
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.