• Čokoládová fontána, praktické a efektivní fondue zařízení

    Čokoládová fontána, praktické a efektivní fondue zařízení

    Skutečná, vysoce kvalitní čokoláda, ať už v pevném, nebo kapalném skupenství, patří k produktům konzumovaným s největším potěšením. Kromě charakteristické, návykové chuti má mnoho zdraví prospěšných vlastností a je dobrým zdrojem hořčíku a vitamínů B. Jednou z nejznámějších variant je sladký dezert ve formě tekuté čokolády a servírované z čerstvým ovocem jsou Fondue. Jeho příprava je velmi jednoduchá, ale aby se udrželo větší množství čokolády v tekutém stavu s ideální konzistencí a potěšilo všechny účastníky sladké hostiny efektivním servírováním, stojí za to mít čokoládovou fontánu - chytré zařízení, které bude fungovat jak v restauraci, kavárně, cateringové společnosti, tak i doma. Jak funguje fontána a jak vyrobit vynikající čokoládové fondue?

    Přečtěte si >