Krajecí desky HACCP: jak je používat?

Aby bylo zajištěno bezpečné používání desek a správné fungování barevného systému, je důležité vědět, jak by se měly používat. Každá deska je k dispozici v jiné barvě a mělo by se používat pro určitou skupinu výrobků. Hnědé desky jsou určeny na vařené maso a uzeniny, červené na syrové maso, bílé na mléčné výrobky, modré na ryby, zelené na zeleninu a žluté na syrovou drůbež. Barevné desky jsou obvykle vyrobeny z bezpečného plastu: polypropylenu, který může přijít do přímého kontaktu s potravinami.

číst dál >

Desky HACCP nejvyšší kvality pro gastronomii!

Doporučujeme, abyste se seznámili s naším sortimentem, který zahrnuje gastronomické desky HACCP nejvyšší kvality. Jedná se o doplňky, které jsou základním vybavením každé kuchyně: profesionální i domácí. Budou dobře fungovat v restauracích, hotelových kuchyních, barech, pizzeriích a jídelnách, stejně jako v nemocnicích, školách a mateřských školách. Srdečně Vás zveme, abyste se seznámili s celou nabídkou, kterou jsme pro naše klienty připravili, a v případě jakýchkoliv dotazů či pochybností kontaktujte prosím přímo náš tým. Užijte si nakupování!