Cukrářská špachtle zalomená SP-ANG 20, kterou vyrábí italská firma Silikomart, je vyrobena z prvotřídní nerezové oceli. Má hladkou a pružnou špičku, a díky pohodlné plastové rukojeti lze velmi jednoduše roztírat a uhlazovat cukrovou hmotu, krém nebo polevu na moučníku, muffinech, bábovičkách nebo na dortu. Mezi rukojetí a špičkou je špachtle zalomená pro lepší manipulaci při zdobení a roztírání. Rovná špachtle 73.435.99.0001 je 20 cm dlouhá a vyrábí se v Japonsku. Díky svému kvalitnímu provedení poslouží mnoho let a je přizpůsobená pro mytí v myčce nádobí. Produkt doporučujeme pro profesionální i jednotlivé klienty.
Do úschovny
Cukrářská špachtle zalomená SP-SPECIAL 20, kterou vyrábí italská firma Silikomart, je vyrobena z prvotřídní nerezové oceli. Má hladkou a pružnou špičku, která je zúžená na konci, a díky pohodlné plastové rukojeti lze velmi jednoduše roztírat a uhlazovat cukrovou hmotu, krém nebo polevu na moučníku, muffinech, bábovičkách nebo na dortu. Mezi rukojetí a špičkou je špachtle zalomená pro lepší manipulaci při zdobení a roztírání, rukojeť je opatřena otvorem pro zavěšení. Trojúhelná špachtle zalomená 73.439.99.0001 je 20 cm dlouhá a vyrábí se v Japonsku. Díky svému kvalitnímu provedení poslouží mnoho let a je přizpůsobená pro mytí v myčce nádobí. Produkt doporučujeme pro profesionální i jednotlivé klienty.
Do úschovny
Cukrářská špachtle zalomená SP-ANG 33, kterou vyrábí italská firma Silikomart, je vyrobena z prvotřídní nerezové oceli. Má hladkou a pružnou špičku, a díky pohodlné plastové rukojeti lze velmi jednoduše roztírat a uhlazovat cukrovou hmotu, krém nebo polevu na moučníku, muffinech, bábovičkách nebo na dortu. Mezi rukojetí a špičkou je špachtle zalomená pro lepší manipulaci při zdobení a roztírání. Rovná špachtle 73.436.99.0001 je 33 cm dlouhá a vyrábí se v Japonsku. Díky svému kvalitnímu provedení poslouží mnoho let a je přizpůsobená pro mytí v myčce nádobí. Produkt doporučujeme pro profesionální i jednotlivé klienty.
Do úschovny
Špachtle 50SA250B od inovativní italské firmy Martellato, si najde své místo v každé kuchyni – té profesionální, kde mistři cukráři tvoří umělecká díla, i té domácí, kde se peče pro radost. Čepel je ohebná s hladkou špičkou. Je to ideální pomocník pro roztírání cukrových hmot, polev, krémů na dorty či moučníky. Ergonomická rukojeť dokonale padne do ruky, čímž významně zjednoduší práci s cukrářskou špachtlí. Špachtle 50SA250B je 250 mm dlouhá. Velmi kvalitní zpracování při použití tvrdého plastu je garancí odolnosti produktu. Vydrží při práci do 100°C a lze mýt v myčce nádobí.
Do úschovny
Špachtle vyrobená z nerezové oceli, protiskluzová rukojeť z polypropylenu, černá, tepelně odolná, téměř nerozbitná.
Do úschovny
Špachtle vyrobená z nerezové oceli, protiskluzová rukojeť z polypropylenu, černá, tepelně odolná, téměř nerozbitná.
Do úschovny
Špachtle vyrobená z nerezové oceli, protiskluzová rukojeť z polypropylenu, černá, tepelně odolná, téměř nerozbitná.
Do úschovny
Špachtle vyrobená z nerezové oceli, protiskluzová rukojeť z polypropylenu, černá, tepelně odolná, téměř nerozbitná.
Do úschovny
Špachtle vyrobená z nerezové oceli, protiskluzová rukojeť z polypropylenu, černá, tepelně odolná, téměř nerozbitná.
Do úschovny
Lopatka od firmy HENDI s indexem 855683 s délkou 25,4 cm a šířkou 3,7 cm je vyrobena z nerezové oceli. Rukojeť je vyrobena z černého polypropylenu. Lze ji mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Do úschovny
Špachtle 50SA150B od inovativní italské firmy Martellato, si najde své místo v každé kuchyni – té profesionální, kde mistři cukráři tvoří umělecká díla, i té domácí, kde se peče pro radost. Čepel je ohebná s hladkou špičkou. Je to ideální pomocník pro roztírání cukrových hmot, polev, krémů na dorty či moučníky. Ergonomická rukojeť dokonale padne do ruky, čímž významně zjednoduší práci s cukrářskou špachtlí. Špachtle 50SA150B je 150 mm dlouhá. Velmi kvalitní zpracování při použití tvrdého plastu je garancí odolnosti produktu. Vydrží při práci do 100°C a lze mýt v myčce nádobí.
Do úschovny
Cukrářská špachtle zalomená SP-ANG 38, kterou vyrábí italská firma Silikomart, je vyrobena z prvotřídní nerezové oceli. Má hladkou a pružnou špičku, a díky pohodlné plastové rukojeti lze velmi jednoduše roztírat a uhlazovat cukrovou hmotu, krém nebo polevu na moučníku, muffinech, bábovičkách nebo na dortu. Mezi rukojetí a špičkou je špachtle zalomená pro lepší manipulaci při zdobení a roztírání. Rovná špachtle 73.438.99.0001 je 38 cm dlouhá a vyrábí se v Japonsku. Díky svému kvalitnímu provedení poslouží mnoho let a je přizpůsobená pro mytí v myčce nádobí. Produkt doporučujeme pro profesionální i jednotlivé klienty.
Do úschovny
Do úschovny
Cukrářská špachtle ve tvaru lístku Flychoc CH2 od inovativní italské firmy Pavoni, vznikla ve spolupráci s mistry v cukrářském oboru – Stefano Laghi a Filippo Re. Je určena pro tvoření profesionálních čokoládových dekorací: velmi jemných lístků, mašlí, proužků. Je vyrobena z prvotřídní nerezové oceli, je neobyčejně ergonomická což zaručuje dlouhodobé a spokojené používání výrobku. Špachtle je vybavena praktickým otvorem pro zavěšení. Špachtle na čokoládu CH2 o rozměrech 50×36 mm umožňuje vytvořit tvar lístků z čokolády. Snadné používání zaručuje pohodlný tvar špachtle, která je nenáročná na údržbu a skladování. Určeno jak pro profesionální tak jednotlivé zákazníky.
Do úschovny
Cukrářská špachtle ve tvaru lístku Flychoc CH5 od inovativní italské firmy Pavoni, vznikla ve spolupráci s mistry v cukrářském oboru – Stefano Laghi a Filippo Re. Je určena pro tvoření profesionálních čokoládových dekorací: velmi jemných lístků, mašlí, proužků. Je vyrobena z prvotřídní nerezové oceli, je neobyčejně ergonomická což zaručuje dlouhodobé a spokojené používání výrobku. Špachtle je vybavena praktickým otvorem pro zavěšení. Špachtle na čokoládu CH5 o rozměrech 60×30 mm umožňuje vytvořit tvar lístků z čokolády. Snadné používání zaručuje pohodlný tvar špachtle, která je nenáročná na údržbu a skladování. Určeno jak pro profesionální tak jednotlivé zákazníky.
Do úschovny
Cukrářská špachtle ve tvaru pírka Flychoc CH7 od inovativní italské firmy Pavoni, vznikla ve spolupráci s mistry v cukrářském oboru – Stefano Laghi a Filippo Re. Je určena pro tvoření profesionálních čokoládových dekorací: velmi jemných pírek, mašlí, proužků. Je vyrobena z prvotřídní nerezové oceli, je neobyčejně ergonomická což zaručuje dlouhodobé a spokojené používání výrobku. Špachtle je vybavena praktickým otvorem pro zavěšení. Špachtle na čokoládu CH7 o rozměrech 80×40 mm umožňuje vytvořit tvar pírka z čokolády. Snadné používání zaručuje pohodlný tvar špachtle, která je nenáročná na údržbu a skladování. Určeno jak pro profesionální tak jednotlivé zákazníky.
Do úschovny
Lopatka cukrářská s délkou 26 cm od firmy Stalgast s indexem 263260 je vyrobena z nerezové oceli s úchytem z odolného plastu. Je vhodná k vyrovnání povrchu dezertů a k přetáčení potravin. Je vhodná do restaurací, pekáren, cukráren a dalších gastronomických zařízení. Lze ji mýt jak ručně, tak i v myčce na nádobí.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.