délka | 305 mm |
---|---|
šířka/hloubka | 36 mm |
materiál: | nerezová ocel, plast |
barva: | nerez (inox), černá |
cena za: | kus |
Zoubkovaný nůž cukrářský vyrobený z nerezové oceli, rukojeť z černého plastu ABS.
Nůž Satake Swordsmith Black Sashimi Yanagiba 21cm
Sashimi nůž (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvého filé na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů z velmi jemných surovin. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez. Nejlepší způsob, jak používat nůž Yanagi, je ustálený pohyb v jednom směru: směrem k sobě.
Technické údaje:
Čepel – molybden-vanadiová ocel s černým titanovým povlakem
Rukojeť – polypropylen, prstenec z nerezové oceli
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 33,6 cm
Délka čepele – 21 cm
Šířka čepele – 3,1 cm
Tloušťka čepele – 1,9 mm
Způsob ostření – jednostranný řez pravou rukou
Hmotnost – asi 109 g
Do úschovny
Nůž je z nerezu a má plastovou rukojeť
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Satake Saku Magoroku, 21 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Čepel s optimální délkou umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem. Kvalitní kuchařský nůž je nepostradatelnou součásti výbavy každého kuchaře.
Technické údaje:
Čepel – molibden vanadiová ocel
Rukojeť- magnolie, plastový prstenec
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 34 cm
Délka čepele – 21,3 cm
Šířka čepele – 4,6 cm
Tloušťka čepele – cca 1,6 mm
Způsob ostření- oboustranný
Hmotnost – cca 115 g
Do úschovny
Skládací nůž Mcusta Shinra Emotion Black Pakka Damascus
Zavírací nůž je dokonalým společníkem pro každodenní použití, bude perfektní do města, zvládne i lehkou práci v terénu. Systém zámku v kombinaci s dokonalým přizpůsobením prvků zajišťuje bezpečnost používání. Plná rukojeť zajišťuje pohodlí při používání.
Technické údaje:
Čepel – vrstvená nerezová ocel, jádro VG-10
Rukojeť – dřevo pakka
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka po rozložení – 16,5 cm
Délka čepele – 6,5 cm
Šířka čepele – 1,9 cm
Délka rukojeti – 9,5 cm
Tloušťka čepele – 3,0 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný
Hmotnost – cca 62 g
Zámek – lineární zámek
Klip – ne
Do úschovny
Satake Yoshimitsu kuchyňský nůž Santoku, 17 cm
Všestranný japonský, kuchyňský nůž, je určen na krájení zeleniny, ovoce, masa i ryb. Široká rukojeť usnadňuje přenášení nakrájených surovin z nože rovnou do salátové mísy, nebo na pánev a hodí se také velmi na drcení česneku. Vysoce umístěná rukojeť zabraňuje nárazům kloubů prstů o prkénko. Díky velkým rozměrům je nůž ideální pro krájení velkých kusů ovoce a zeleniny, jako je např. meloun, cuketa nebo zelí.
Technické parametry:
Ostří – nerezová ocel SK-5
Tvrdost – 62 HRC +/- 1
Celková délka – 30 cm
Délka čepele – 17 cm
Šířka čepele – 4,5 cm
Tloušťka čepele – okolo 2,3 mm
Váha – okolo 110 g
Nože Satake Yoshimitsu jsou ideálním řešením pro milovníky tradičních nožů ze země vycházejícího slunce. Čepel je vyrobená z velmi silné a tvrdé, vysoce uhlíkové oceli SK-5, která zůstává po dlouhou dobu velmi ostrá. Dřevěná osmihranná rukojeť je vyztužená plastovým kroužkem. Díky svým jedinečným vlastnostem jsou nože z uhlíkové oceli velmi oceňovány japonskými kuchaři, přestože vyžadují delikátnější péči.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.