-
Nůž šéfkuchaře, ručně kovaný, 24 cm R-2 | TAKESHI SAJI, HB-459
bez DPH: s DPH: -
Ručně kovaný nůž šéfkuchaře, 24 cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
bez DPH: s DPH: -
Nůž "Santoku" 310 mm | HENDI, Profi Line
bez DPH: s DPH: -
Nůž šéfkuchaře, ručně kovaný, 24 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
bez DPH: s DPH: -
Kapesní nůž, 79 mm | HIGONOKAMI, Shirogami Sasaha Brass
bez DPH: s DPH: -
Nůž Bunka, ručně kovaný, 17 cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-416
bez DPH: s DPH: -
Nůž šéfkuchaře, ručně kovaný, 24cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-469
bez DPH: s DPH: -
Nůž šéfkuchaře, ručně kovaný, 18cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-467
bez DPH: s DPH: -
Ručně kovaný nůž Santoku, 18 cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
bez DPH: s DPH: -
Nůž santoku 18 cm | STALGAST, Elite
bez DPH: s DPH: -
Nůž Bunka, ručně kovaný, 17 cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-466
bez DPH: s DPH: -
Nůž šéfkuchaře, ručně kovaný, 18 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
bez DPH: s DPH: -
Nůž šéfkuchaře, ručně kovaný, 18 cm R-2 | TAKESHI SAJI, HB-457
bez DPH: s DPH: -
Nůž Santoku, 18 cm, VG-10 | TAKESHI SAJI, H-V10D-SA-180IW
bez DPH: s DPH: -
Nůž ručně kovaný, univerzální, 15 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
bez DPH: s DPH: -
Nůž Bunka, ručně kovaný, 17 cm R-2 | TAKESHI SAJI, HB-456
bez DPH: s DPH: -
Nůž Bunka, ručně kovaný, 17 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
bez DPH: s DPH:
Japonské nože kované
(41)Nože kované – japonské pro profesionální gastronomii!
Nože kované – japonské, co v této produktové kategorii najdete, jsou profesionální gastronomické potřeby, které splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. K jejich výrobě byly použity trvanlivé a pevné materiály (například nerezová ocel, měď, uhlíková ocel, polypropylen, dřevo, plast, mosaz, molybdenová, nebo vanadová ocel), díky nimž nože kované – japonské jsou spolehlivé a těší se oblibě i u světově známých kuchařů.
proč je snadné se spolehnout na japonské kované nože?
Především kvůli jejich neobvyklé životnosti. Ostří je vyrobeno z nejkvalitnější oceli, která je prakticky nezničitelná. Navíc, jak jsme již dříve zmínili, jsou velmi precizní, což usnadňuje přípravu složitých jídel. Práce v kuchyni se stává efektivnější a samotné nože nepotřebují časté ostření. Vyplatí se ale ostřit na míru a pravidelně a dbát na jejich údržbu, abyste si mohli nože užívat po mnoho let.
Nabízíme nože kované – japonské v mnoha provedeních! Shlédněte proto naší širokou nabídku!
Nože kované – japonské jsou k dostání v mnoha variantách, proto jsme si jisti, že si každý najde něco pro sebe! Výrobky se liší materiálem, který byl použit k jejich výrobě, ale také délkou čepele, jeho šířkou a hmotností.