Speciální deska do zařízení COOKMATIC a COOKMATIC SPECIAL o rozměrech 380×350 mm vyrobena z velmi kvalitního hliníku pokrytého nepřilnavým povlakem. Forma obsahuje 9 vylisovaných tvarů košíčků, každý o rozměru 80×20 mm po upečení. Ideální zařízení pro cukrárny a restaurace servírující autorské deserty ve velkém množství. Sada se skládá ze dvou částí. Forma na košíčky o katalogovém čísle PIASTRA W v Česku distribuuje společnost Gastromania – oficiální partner společnosti Pavoni. Cena uvedená na webových stránkách je za jednu sadu.
Do úschovny
Speciální deska do zařízení COOKMATIC a COOKMATIC SPECIAL o rozměrech 380×350 mm vyrobena z velmi kvalitního hliníku pokrytého nepřilnavým povlakem. Forma obsahuje 14 vylisovaných tvarů košíčků, každý o rozměru 126×32×15 mm po upečení. Ideální zařízení pro cukrárny a restaurace servírující autorské deserty ve velkém množství. Sada se skládá ze dvou částí. Forma na košíčky o katalogovém čísle PIASTRA 38 v Česku distribuuje společnost Gastromania – oficiální partner společnosti Pavoni. Cena uvedená na webových stránkách je za jednu sadu.
Do úschovny
Stroj na výrobu tartaletek, rozměry 440×420×530 mm je moderní zařízení, které je navrženo pro výrobu tartaletek. Díky vyměnitelným deskám je možné péct různorodé tvary a rozměry tartaletek. Toto zařízení, od italské firmy Pavoni, je velmi snadné pro obsluhu. Stačí jen nastavit požadovanou teplotu a čas pečení, pak stisknout tlačítko START. Zvuková signalizace hlásí konec doby pečení. Výsledný produkt má stejné senzorické i organoleptické vlastnosti jako při ruční výrobě, ale výrazně snižuje výrobní náklady. New Cookmatic je vybaven řídícím panelem, kterým lze nezávisle ovládat teplotu horní a spodní desky pro perfektní výsledky pečení. Díky stroji na tartaletky není třeba vymazávat formy, což ovlivní výrobní náklady a navíc se vyhneme nepříjemnému zápachu spáleného tuku či nezdravému kouři. Pro maximální preciznost celého procesu pečení, stačí jen nastavit požadovanou teplotu (která se zobrazuje na displeji) a potřebný čas na upečení. Vyměnitelné desky, umístěné uvnitř zařízení, jsou dodatečným vybavením. Hmotnost zařízení: 28 kg. Zařízení New Cookmatic s katalogovým kódem NEWCOOKMATICPAV, distribuujeme v rámci celé České Republiky, jako oficiální partner firmy Pavoni v segmentu vybavení pro cukrářský a restaurační provoz. Uvedená cena na našich stránkách je za 1 kus.
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Mít k dispozici inovativní technologii pouze nestačí. Chcete-li se odlišit od ostatních, musíte ji umět bez sebemenších pochybností ihned použít. MASTER.Touch ONE: dotykový displej LCD, skrze který ovládáte veškeré funkce konvektomatu. Okamžitě, bez zdlouhavých studií. Díky kontrolnímu panelu fungujícímu na základech vizuálního jazyka přejdete od manuálního nastavení varných parametrů k jejich zakreslování vteřinu po vteřině až ke kompletnímu ovládání veškerého příslušenství. Když je ovládání nejmodernější technologie snadné a intuitivní, jsou její přínosy viditelné ihned.
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. Komunikace se stává skutečně obousměrnou. Výsledek inteligentní technologie, která realizuje očekávané výsledky, kontroluje eventuální změny nastavených parametrů v průběhu varného procesu a nabízí vám nejlepší cestu, jak dosáhnout perfektního výsledku (ADAPTIVE.Cooking™).
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. Komunikace se stává skutečně obousměrnou. Výsledek inteligentní technologie, která realizuje očekávané výsledky, kontroluje eventuální změny nastavených parametrů v průběhu varného procesu a nabízí vám nejlepší cestu, jak dosáhnout perfektního výsledku (ADAPTIVE.Cooking™).
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. Komunikace se stává skutečně obousměrnou. Výsledek inteligentní technologie, která realizuje očekávané výsledky, kontroluje eventuální změny nastavených parametrů v průběhu varného procesu a nabízí vám nejlepší cestu, jak dosáhnout perfektního výsledku (ADAPTIVE.Cooking™).
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. Komunikace se stává skutečně obousměrnou. Výsledek inteligentní technologie, která realizuje očekávané výsledky, kontroluje eventuální změny nastavených parametrů v průběhu varného procesu a nabízí vám nejlepší cestu, jak dosáhnout perfektního výsledku (ADAPTIVE.Cooking™).
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. Komunikace se stává skutečně obousměrnou. Výsledek inteligentní technologie, která realizuje očekávané výsledky, kontroluje eventuální změny nastavených parametrů v průběhu varného procesu a nabízí vám nejlepší cestu, jak dosáhnout perfektního výsledku (ADAPTIVE.Cooking™).
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. Komunikace se stává skutečně obousměrnou. Výsledek inteligentní technologie, která realizuje očekávané výsledky, kontroluje eventuální změny nastavených parametrů v průběhu varného procesu a nabízí vám nejlepší cestu, jak dosáhnout perfektního výsledku (ADAPTIVE.Cooking™).
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. Komunikace se stává skutečně obousměrnou. Výsledek inteligentní technologie, která realizuje očekávané výsledky, kontroluje eventuální změny nastavených parametrů v průběhu varného procesu a nabízí vám nejlepší cestu, jak dosáhnout perfektního výsledku (ADAPTIVE.Cooking™).
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. Komunikace se stává skutečně obousměrnou. Výsledek inteligentní technologie, která realizuje očekávané výsledky, kontroluje eventuální změny nastavených parametrů v průběhu varného procesu a nabízí vám nejlepší cestu, jak dosáhnout perfektního výsledku (ADAPTIVE.Cooking™).
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. Komunikace se stává skutečně obousměrnou. Výsledek inteligentní technologie, která realizuje očekávané výsledky, kontroluje eventuální změny nastavených parametrů v průběhu varného procesu a nabízí vám nejlepší cestu, jak dosáhnout perfektního výsledku (ADAPTIVE.Cooking™).
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Jednoduché ovládání, ovládací panel výkonějšší, než kdy dřív: MASTER.Touch PLUS je místem pro intuitivní dialog mezi vámi a konvektomatem. Komunikace se stává skutečně obousměrnou. Výsledek inteligentní technologie, která realizuje očekávané výsledky, kontroluje eventuální změny nastavených parametrů v průběhu varného procesu a nabízí vám nejlepší cestu, jak dosáhnout perfektního výsledku (ADAPTIVE.Cooking™).
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Mít k dispozici inovativní technologii pouze nestačí. Chcete-li se odlišit od ostatních, musíte ji umět bez sebemenších pochybností ihned použít. MASTER.Touch ONE: dotykový displej LCD, skrze který ovládáte veškeré funkce konvektomatu. Okamžitě, bez zdlouhavých studií. Díky kontrolnímu panelu fungujícímu na základech vizuálního jazyka přejdete od manuálního nastavení varných parametrů k jejich zakreslování vteřinu po vteřině až ke kompletnímu ovládání veškerého příslušenství. Když je ovládání nejmodernější technologie snadné a intuitivní, jsou její přínosy viditelné ihned.
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Mít k dispozici inovativní technologii pouze nestačí. Chcete-li se odlišit od ostatních, musíte ji umět bez sebemenších pochybností ihned použít. MASTER.Touch ONE: dotykový displej LCD, skrze který ovládáte veškeré funkce konvektomatu. Okamžitě, bez zdlouhavých studií. Díky kontrolnímu panelu fungujícímu na základech vizuálního jazyka přejdete od manuálního nastavení varných parametrů k jejich zakreslování vteřinu po vteřině až ke kompletnímu ovládání veškerého příslušenství. Když je ovládání nejmodernější technologie snadné a intuitivní, jsou její přínosy viditelné ihned.
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Mít k dispozici inovativní technologii pouze nestačí. Chcete-li se odlišit od ostatních, musíte ji umět bez sebemenších pochybností ihned použít. MASTER.Touch ONE: dotykový displej LCD, skrze který ovládáte veškeré funkce konvektomatu. Okamžitě, bez zdlouhavých studií. Díky kontrolnímu panelu fungujícímu na základech vizuálního jazyka přejdete od manuálního nastavení varných parametrů k jejich zakreslování vteřinu po vteřině až ke kompletnímu ovládání veškerého příslušenství. Když je ovládání nejmodernější technologie snadné a intuitivní, jsou její přínosy viditelné ihned.
Do úschovny
Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma.
Mít k dispozici inovativní technologii pouze nestačí. Chcete-li se odlišit od ostatních, musíte ji umět bez sebemenších pochybností ihned použít. MASTER.Touch ONE: dotykový displej LCD, skrze který ovládáte veškeré funkce konvektomatu. Okamžitě, bez zdlouhavých studií. Díky kontrolnímu panelu fungujícímu na základech vizuálního jazyka přejdete od manuálního nastavení varných parametrů k jejich zakreslování vteřinu po vteřině až ke kompletnímu ovládání veškerého příslušenství. Když je ovládání nejmodernější technologie snadné a intuitivní, jsou její přínosy viditelné ihned.
Do úschovny
V gastronomii, gastroprovozech a ve velkokapacitních kuchyních používáme taky stolní varná zařízení, jako výdejní vodní lázně, velkokapacitní varné kotle, stoličky, ohřívače a opékače a konvektomaty. Mezi výrobky v oddělení varná technologie naleznete taky nutné příslušenství: podstavce, spojovací lišty a dveře pro varné bloky. Varné zařízení pro profesionální gastronomii dělíme do několika modulových řad. V naší nabídce najdete nejtypičtější řady 390, 600, 640, 650, 700 a 900. Číslo řady označuje prostě šířku přístroje v milimetrech.
Disponujeme mnoha variantami profesionálních vařidel. Najdete zde elektrické nebo plynové sporáky, taky varianty volně stojící, elektrické, plynové a indukční stolní vařiče. Elektrické a plynové fritézy jsou navrženy pro profesionální používání v gastro zařízeních. Nabízíme fritézy dvojité i jednoduché, a aby toho nebylo málo najdete zde i nutné příslušenství – koše pro fritézy a náhradní díly na fritézy.
V široké škále výrobků zařazených v oddělení velkokuchyňská zařízení naleznete i profesionální grily a grilovací plochy. V nábidce kontaktní grily: sklokeramické a litinové, grilovací plotny elektrické a plynové, stolní lávové grily, grily na kuřata, a také rozmanité druhy zahradních grilů. Pokud hledáte stroje na kebab, najdete je taky v našem obchodě. Máme elektrické a plýnové grily na kebab, gyros a doner kebab. Pro restaurace a fast foody nabízející americkou kuchyni mámé připravenou vhodnou nábidku: opékače párků – rollery, párkovače hot-dog, stroje na pečení vaflí a různé topinkovače, toustovače, opékače toastů a topinek. Najdete zde i multifunkční profesionální udírny a udírny pro rybáře.
Pro naše zákazníky máme připravenou také bohatou nabídku vodních lázní neboli výdejních ohřívacích van. Nabízíme různé varianty: pojízdné, stolní a volně stojící vodní lázně. A podle provozních energií je dělíme na elektrické a plynové. Vyhřívané skříňky, tepelné vitríny, termokomory a dokonce i infračervené lampy na ohřev jídla jsou často vyhledávanou položkou našeho e–shopu Gastromania.CZ. Regenerátory pro udržování teploty jídel umožňují zvýšit ergonomií práce v gastroprovozech, gastronomii, profi velkokuchyních, restauracích, hotelích, školní a závodní jídelnách.
Profesionální kuchyňské linky se skládají ze zařízení speciálně přízpůsobených k tomuto účelu. Většina základních ohřívacích zařízení jako: elektrické a plynové smažící pánve, sporáky s troubou, gastro fritézy, grilovací desky a lávové grily, varné kotly, profesionální vodní lázně a vaříče těstovin jsou vyráběny takovým způsobem aby umožňovaly jejich seskládání do varných linek (řada zařízení umístěných v línii np: pod stěnou) nebo varných ostrovů (řada zařízení umistěných uprostřed místnosti v podobě ostrovu). Jednotlivé díly které tvoří varné linky nazýváme varnými bloky, všechny tyto zařízení, spojovací lišty a také neutrální moduly jsou součástí takzvané varné modulárni technologie. Kuchyňské gastro linky, v závislosti od výrobce se především charakterizují jednotnými designem – to znamená že všechny elementy sestavy varné linky nebo varného ostrovu jsou udržovány v jednotném vizuálním stylu díky čemu tyto sestavy vypadají velmi profesionálně (někteří výrobci je vyrábějí přímo v ozdobném designu díky čemu je možné vytvořit otevřenou kuchyni kde má zákazník možnost sledovat práci kucharů). Navíc všechna zařízení zahrnující varné linky lze spojovat pomocí montážních šroubů nebo speciálních spojek takovým způsobem že mezi pracovními deskami jednotlivých zařízení nevznikají žádné mezery nebo škvíry ve kterých by se v budoucnu mohly hromadit nečistoty, špína nebo mastnoty. Nezanedbatelnou výhodou spojených kuchynských zařízení je jejich zamezení proti nechtěnému pohybu co podstatně zvýšuje komfort a estetiku místnosti pracoviště. Důležitou výhodou Varné modulární technologie, je fakt že v případě montáže jako varný ostrov lze všechny přípojky jako: elektrické rozvody 230V a 400V, plyn, voda i odpad, připojit způsobem že nejsou vidět, což ovlivňuje ergonomii práce a estetiku. Každou kuchyňskou linku je nutno předem navrhnout podle individuálních potřeb dané restaurace – Firma Gastromania.CZ nabízí v tomto ohledu své profesionální služby.
V naší nabídce najdete všechny druhy varné techniky, které jsou nezbytnou součástí základního profesionálního kuchyňského vybavení pro restaurace, hotely, bary, školní a firemní jídelny, jídelny v nemocnicích a vojenských jednotkách, kavárny, pizzerie a mnohé další stravovací zařízení ale také jako doplňkové zařízení v cukrárnách, pekárnách a průmyslových závodech na zpracovávání potravin. Pomůžeme Vám s výběrem vhodné varné techniky a také Vám doručíme vybrané profesionální velkokapacitní sporáky, trouby, volně stojící sporáky a stabilní sporáky vhodné pro Vaše potřeby, s nejoptimálnějším typem napájení a způsobem přeměny energie na teplo (elektrickou, plynovou, keramickou nebo indukční). Prodáváme velkokapacitní gastronomické sporáky nejlepších světových výrobců: Lotus, RM Gastro, Redfox, Bertos, MBM, Kromet, Lozamet, Egaz, Fagor a mnoho dalších, ale také zařízení nižším nárokem na kvalitu, kde je nejdůležitější cena.
Většina technologických procesů v gastronomii zahrnuje tepelnou úpravu pokrmů. Mezi hlavní procesy v profesionální kuchyni patří tyto: blanšírování, sušení, tavení, pečení a také smažení. Tyto procesy probíhají během tepelné výměny – to znamená, že to úzce souvisí s výměnou energie. Pohyb tepla je možný pouze v případě, že existuje rozdíl teplot mezi zdrojem tepla (např. varnou deskou elektrického hořáku) a přijímačem (např. nerezový hrnec). Existují tři typy přenosu tepla: vedení (pevnými látkami, plyny nebo kapalinami), proudění (kapalinami a plyny) a sáláním (v plynech a vakuu).
K nejznámějším zařízením pro tepelnou úpravu potravin jsou profesionální sporáky a sporáky s vestavěnou troubou, profesionální volně stojící sporáky s poličkou a také stolní vařiče.
Jsou vybaveny topnými deskami, obvykle vyrobenými z litiny, běžně známými jako elektrické plotýnky. Takové plotýnky se obvykle skládají ze spirálového topného tělesa a litinového pouzdra, na které se přenáší teplo. V závislosti na výkonu ohřívače se rozlišují standardní a rychlovarné plotýnky. Ty jsou nejčastěji označeny červenou tečkou uprostřed. Elektrické plotýnky můžeme rozdělit podle tvaru na kulaté, obdélníkové nebo čtvercové. Profesionální elektrické sporáky jsou často vybaveny tepelným spínačem – po zahřátí na určitou teplotu se napájení odpojí a po ochlazení plotýnky se opět zapne. Toto řešení výrazně snižuje spotřebu energie. Existují také sporáky vybavené varným senzorem, který reaguje na přítomnost nádoby. V závislosti na modelu se výkon jednotlivých elektrických sporáků pohybuje od 1 do 6 kW a je obvykle dodatečně regulován termostatem. Elektrické plotýnky vyžadují zvláštní péči personálu – nesmí se nechat náhle ochladit – například nalitím studené vody (kvůli teplotním rozdílům by mohly prasknout), měly by být také často čištěny a mazány speciálním konzervačním prostředkem.
Sklokeramické kuchyňské sporáky jsou vybaveny hladkou sklokeramickou deskou ze zátěžového materiálu, žáruvzdorného keramického skla o tloušťce přibližně 4 mm. Sklokeramická deska má topné zóny, které jsou nahřívány topnými spirály ukrytými přímo pod deskou. Sklokeramické volně stojící sporáky a stolní sporáky mohou být vybaveny řadou moderních funkcí: dvojité topné zóny – pro větší hrnce, pánve nebo kastroly, HiLight zóny – superrychlé vaření, varné zóny označené písmenem P o výkonu nejméně 3 kW, které umožňují okamžité přivedení k varu a následné vrácení se na předem stanovenou teplotu.
Indukční varné desky a sporáky pro gastronomii:
U zařízení tohoto druhu se používá specifický typ keramické varné desky, který vizuálně vypadá jako standardní sklokeramická deska. Rozdíl je však zásadní, pokud jde o topný článek – zdrojem tepla není topná spirála, ale dno hrnce nebo jiného nádobí přizpůsobeného pro práci na indukční varné desce. V indukční desce je ukrytá cívka se silným magnetickým polem, které působí přímo na dno hrnce, vytváří vibrace díky pulzujícímu proudu v cívce a tím hrnec ohřívá. Předpokladem pro indukční ohřev je proto použití hrnců, pánví, rendlíků nebo jiných nádob se speciálním silným dnem, ve kterých je možný účinek vířivého magnetického pole. Výhodou indukčních zařízení je především jejich vysoká tepelná účinnost a úspora energie – ve srovnání s keramickými sporáky o téměř 25%, stejně jako 30% snížení doby vaření, generování tepla přímo v nádobě, díky čemuž je indukční varná deska studená. Indukční varné desky však mohou být pro lidi s kardiostimulátory nebezpečné – vířivé magnetické pole může narušit provoz tohoto typu zařízení.
Profesionální vybavení pro stravování je téměř vždy vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli určené pro přímý kontakt s potravinami. Kuchyňské stoly mají proto nerezový povrch a vyztuženou konstrukci pro vysoké zatížení. Profesionální sporáky lze dále rozdělit na:
- profesionální stolní sporáky – umístí se na stůl nebo na podstavec. Obvykle se vyrábějí ve dvou typech- 1 nebo 2 hořákové
- kuchyňské stoly a sporáky pro varné linky, termobloky a restaurační ostrůvky (řady 600, 700 nebo 900) – navržené k sestavení v profesionálních kuchyňských linkách s dalšími zařízeními. Taková zařízení mohou často také fungovat samostatně jako volně stojící. Obvykle jsou k dispozici jako 2, 4 nebo 6 hořákové sporáky s hloubkou 600, 700 nebo 900 mm a výškou 850 nebo 900 mm (v závislosti na výrobci). Všechna zařízení určená k instalaci na topné ostrůvky nebo na profesionální kuchyňské linky jsou vybaveny tzv. komínkem usnadňující odvod tepla a zplodin (v případě plynových sporáků),
- profesionální, volně stojící sporáky- zařízení, která nejsou určená k montáži do profesionálních varných kuchyňských linek. Existuje ve variantách 4, 6, 8 a také 12 hořákových s výškou 850 nebo 900mm (v závislosti na výrobci). Volně stojící sporáky nejsou vzadu vybaveny komínkem.
Kromě toho lze všechny sporáky rozdělit ještě podle doplňujících funkcí:
- sporáky s plynovou nebo elektrickou troubou,
- sporáky na stoličce s nebo bez police,
- sporáky zabudované ve skříňce s uzamykatelnými dveřmi nebo bez nich,
- sporáky s vestavěným topným tělesem s jinou funkcí, např. s grilovací deskou.
Pokud nejste spokojeni s naší nabídkou, nebo nemůžete najít vhodné zařízení, poraďte se s námi, rádi Vám pomůžeme!
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.