Papírový filtr košíkový, Bartscher, 190015250 je univerzální kávový filtr, který se hodí pro většinu kávovarů dostupných na trhu, včetně všech kávovarů Bartscher. Průměr dna filtru je 90 mm, balení obsahuje 250 kusů. Bude se dobře hodit do kávovarů v jakémkoli typu kuchyně, od malé restaurace nebo dokonce domácí kuchyně, až po velké restaurace a jídelny.
Do úschovny
Odklepávač kávové sedliny s katalogovým číslem 486014 je vyroben z nerezové oceli s válečkem na odklepávání, který je vyroben z plastu. Rozměry: 26,5 × 16,2 × 10,2 cm. Odklepávač kávové sedliny Stalgast najde své uplatnění v kavárnách, restauracích, cukrárnách a v dalších zařízeních, kde se servíruje káva z kávovaru.
Do úschovny
Džbánek na kávu vyrobený z tvrzeného skla, plastový úchyt. Vhodný pro výrobníky horké vody.
Do úschovny
Šlehač mléka MSI400, Bartscher 190129 je komfortní a plně automatický přístroj na pěnění mléka o rozměrech 125×150×180 mm. Ideální pro horké i ledové kávy. Podstavec je vyroben z chrom-niklové oceli a odnímatelná nádoba z nerezové oceli s plastovým víkem. Má 3 praktické funkce, jako napěnění za studena, napěnění a ohřev do 65 ° C, a do teploty 70 ° C. Energeticky úsporná indukční technologie zajišťuje, že mléko se nepřipaluje, a stabilní nožky zajišťují stabilitu během napěnění. Má snadno čistitelnou nádobu, víko a míchadla, které jsou také vhodné pro mytí v myčce nádobí.
Do úschovny
Šuplík – hodí se jako podstavec pod mlýnek na kávu od firmy Hendi, s katalogovým číslem 208694, rozměry 350×250×90 mm. Vyrobený z uhlíkové oceli. Má perforovaný povrch a vyjímatelnou odklepávací tyč.
Do úschovny
Kávomlýnek německé firmy “GRAEF”:
Do úschovny
Pěchovací podložka – jednotná, od firmy Hendi, katalogové číslo 208670, rozměry 150×100×45 mm. Vyrobena z černého silikonu. Podložka má výřez pro umístění páky pro pěchování kávy a místo pro jeden tamper.
Do úschovny
Do úschovny
Papírový filtr košíkový, Bartscher, 190014 je univerzální kávový filtr, který se hodí pro většinu kávovarů dostupných na trhu, včetně všech kávovarů Bartscher. Průměr dna filtru je 90 mm, balení obsahuje 1000 kusů. Bude se dobře hodit do kávovarů v jakémkoli typu kuchyně, od malé restaurace nebo dokonce domácí kuchyně, až po velké restaurace a jídelny.
Do úschovny
Jednorázové filtry, košíkové pro sérii B5 a B5 HW, vyrobené z bílého papíru o průměru 360 mm. Balení obsahuje 250 ks. Filtry s katalogovým číslem 7.150.102.301 distribuuje v rámci celé České Republiky firma Bravilor Bonamat, od které jsme oficiálním partnerem a obchodním zástupcem pro vybavení hotelového, restauračního a cateringového segmentu. Uvedená cena je za 1 balení.
Do úschovny
Odklepávací nádoba na kávu, od firmy Hendi, katalogové číslo 208380, rozměry 275×175×110 mm, vnitřní nádoba GN 1/4 – vyrobena z nerezové oceli. Vnější kryt je vyroben z tmavého dřeva. Má vyjímatelnou odklepávací tyč obalenou silnou vrstvou silikonu pro nárazovou absorpci.
Do úschovny
Vyměnitelná vložka pro systém BSRS 200, který výrazně omezuje usazování vodního kamene v nádobách a zásobnících na vodu. Vyměnitelná vložka pro systém BSRS 200 7.094.901.101 distribuujeme v rámci celé České Republiky jako oficiální partner firmy Bravilor Bonamat, pro vybavení hotelového, restauračního a cateringového segmentu.
Do úschovny
Dynamometrický tamper (pěchovadlo na kávu), od firmy Hendi, katalogové číslo 208625, které umožňuje kontrolu přesného a správného pěchování kávy – opakovaně. Má univerzální velikost a je tak vhodný pro většinu pák. Pěchovadlo je vyrobeno z nerezové oceli s pružinou a černou hliníkovou rukojetí.
Do úschovny
Odklepávací nádoba na kávu, od firmy Hendi, katalogové číslo 208335, rozměry 176×162×100 mm (GN 1/6). Vyrobena z nerezové oceli, s vyjímatelnou odklepávací tyčí obalenou silnou vrstvou silikonu pro nárazovou absorpci.
Do úschovny
Jednorázové košové filtry pro sérii B10 a B10 HW vyrobené z bílého papíru, průměr 437 mm. 250 ks v balení. Filtry s katalogovým číslem 7.150.103.301 distribuujeme v rámci celé České Republiky jako oficiální partner firmy Bravilor Bonamat, pro vybavení hotelového, restauračního a cateringového segmentu. Uvedená cena je za 1 balení.
Do úschovny
Pěchovací stanice od firmy Hendi, katalogové číslo 208687, rozměry 93×142×60 mm. Je vybavena výřezem pro umístění páky při pěchování kávy a místem na jeden tamper.
Do úschovny
Kulatá odklepávací nádoba na kávu, od firmy Hendi, katalogové číslo 208618, rozměry 153×185×165 mm, vyrobena z nerezové oceli. Má vyjímatelnou odklepávací tyč obalenou silnou vrstvou silikonu pro nárazovou absorpci.
Do úschovny
Konvice, objem 1,7 l – vyrobena z nerezové oceli. Otevírací víko v černé barvě. Ideální pro bufety a konferenční sály. Konvici s katalogovým číslem 7.170.901.401 distribuujeme v rámci celé České Republiky jako oficiální partner firmy Bravilor Bonamat, pro vybavení hotelového, restauračního a cateringového segmentu.
Do úschovny
Rozhodující rozdíly Pokud si chceme být jisti, že podávaná káva bude mít vždy stejnou stálou kvalitu, vyplatí se vybrat jedno nebo dvoupákovou verzi tlakového kávovaru. Poskytují perfektní espresso se stejnou opakovatelnou kvalitou, které je skvělou základnou pro nejpopulárnější druhy kávy: americano, cappuccino, macchiato, latte a flat white. Ve dvoupákové verzi Vám umožňují připravit až čtyři šálky kávy současně, což výrazně urychluje zpracování a provádění několika objednávek současně. Kávovary tohoto typu jsou o něco dražší než automatické kávovary a jejich používání často vyžaduje další školení v provozu.
Automatické kávovary jsou výhodným a praktickým zařízením s mlýnkem, nádobou na vodu a kávou. Některé automatické kávovary mají displej, který vám umožní nastavit optimální poměr kávy nebo hrubost mletí zrn. O něco dražší modely mají systém na pěnění mléka. Automatické kávovary zajišťují rychlou přípravu kávy prakticky v jakémkoli stylu, avšak její kvalita je o něco nižší než kvalita kávy z tlakového kávovaru s manuální obsluhou. Používání automatických zařízení je velmi snadné, ale vyžaduje častější čištění. Kávovar tohoto typu bude nejlépe fungovat v malé kavárně, restauraci, cukrárně, místní hospodě a hotelu, zejména pokud se snídaně podává v tzv. švédských stolech, s plnou samoobsluhou.
Před konečným výběrem zařízení na přípravu kávy je třeba zvážit parametry, které mají významný dopad na konečnou kvalitu podávaného nápoje. Pokud se rozhodneme pro pákový kávovar, jedním z nejdůležitějších parametrů je tlak. Vyberte si zařízení, které poskytuje tlak v rozmezí 15-19 bar. Krátký kontakt vody s mletým zrnem zaručuje nejvyšší kvalitu extrakce při zachování všech chutí a vůní. Dalším důležitým parametrem je počet šálků připravených najednou. Pokud disponujeme větším a populárním podnikem se spoustou zákazníků, výběr je jasný – dvoupákový kávovar pro profesionály.
Ve velké, prosperující restauraci stojí za to poskytnout zákazníkům kávu nejvyšší kvality. Dezert po výborném obědě s vynikající kávou zvyšuje spokojenost každého zákazníka. Proto stojí za to vybrat si značkový jednopákový kávovar nebo automatický kávovar s nejlepšími technickými a funkčními parametry. Jedním z nejdůležitějších kritérií, kromě ceny zařízení, je počet káv podávaných za jeden den. V restauraci, kde se káva neobjevuje v hlavní roli a počet objednaných káv nepřesahuje 20 denně, by mělo být optimální jedno řešení ze dvou navrhnutých výše. Nicméně stojí za zvážení, že pákové kávovary mají zajímavější design a mohou být skutečnou ozdobou barového prostoru v restauraci.
Kávovary pro kavárny jsou o něco složitější volbou. Pokud však provozujete skutečnou kavárnu a počet objednaných káv je mezi 20 a 50 šálky denně, vyplatí se investovat do pákového kávovaru (jedno nebo dvoupákový) nebo do kávovaru na překapávanou kávu. Přelévaná káva má svůj okruh fanoušků. Překapávač kávy Vám umožňují připravit velké množství kávy v relativně krátké době. Je však třeba si uvědomit, že chuť přetékající kávy vždy závisí na kvalitě pražených kávových zrn, takže byste měli používat stejný osvědčený typ. Pokud denní množství kávy přesáhne 50, je nejlepší zvolit značkový pákový kávovar se dvěma nebo třemi výstupy.
Překapávače kávy nabízejí klasickou černou kávu, připravovanou jednoduchým způsobem s použitím filtrů. Kávovary na mletou kávu patří k zařízením, které se skvěle hodí do kaváren, cukráren, hotelů nebo i kanceláří. Cateringové firmy s radostí používají pokročilejší modely, které jsou snadno použitelné a poskytují v relativně krátké době velké množství stejně kvalitní a dobré kávy. Káva z překapávače je ideální volbou pro milovníky „malé černé“. V naší nabídce naleznete profesionální překapávače kávy, které jsou charakteristické svou neobyčejnou trvanlivostí, odolností a efektivitou. Srdečně Vás zveme k seznámení se s naší nabídkou a k výběru toho nejvhodnějšího zařízení.
Naše produkty jsou dostupné v mnoha různých variantách a velikostech, takže si každý z Vás může najít přesně to zařízení, které bude nejlépe vyhovovat Vašim požadavkům s ohledem na nároky gastronomické provozovny. Všechny kávovary mají jedno společné – prvotřídní suroviny, výrobu s využitím moderních technologií a také neuvěřitelnou účinnost, díky které Vám kávovar bude jistě sloužit roky! Je to perfektní zařízení pro domácnost a pro každé stravovací zařízení!
Pokud máte zájem o koupi kávovaru s překapávačem kávy nebo jiných zařízení, strojů a gastronomického příslušenství, tak jste srdečně zváni k prohlídce sortimentu naší prodejny. V případě jakéhokoli dotazu nás neváhejte kontaktovat!
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.