Mléčná čokoláda - kuvertura - Java 32,6% Callets™ 2,5 kg balení | CALLEBAUT, JAVA-E4-U70
Cena bez DPH:
1390 Kč
1695 Kč
Cena s DPH:
1681 Kč
2051 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní - 1769 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: | 2.5 kg |
cena za: | kus |
EAN kód: | 5410522515558 |
Mléčná čokoláda - kuvertura - Java 32,6% Callets™ 2,5 kg balení | CALLEBAUT, JAVA-E4-U70 - Popis:
Belgická mléčná čokoláda kuvertura Java 32,6 Callets™, 2,5 kg balení, JAVA-E4-U70 je vyrobená z lehkých aromatických bobů Criollo pěstovaných a sklízených na Jávě. Na první pohled vás tato originální čokoláda překvapí svou jasnou barvou, jemnou kakaovou a karamelovou chutí. Poté odhaluje osvěžující kyselé tóny žlutého ovoce, jako je banán a ananas. Java chutná skvěle v čokoládových tyčinkách a tabulkách čokolády. Naši šéfkuchaři ji doporučují kombinovat s mírně kyselým ovocem nebo teplým kořením, aby zdůraznily sladkou a ovocnou chuť této čokolády. Myslete na kardamomová semínka, hřebíček nebo ovoce, jako je zelené jablko, mango, mandarinka atd. Díky standardní tekutosti můžete čokoládu Java používat např. při: formování, polévání, ganache nebo ochucování krémů na koláče, pěn atd. Perfektní chuť této čokoládě dodávají jávské boby z odrůdy Criollo (mírně drcené).- Doporučené kombinace:
- růžový pepř, hřebíček, kmín, lékořice, kardamom, mango, mandarinka, chardonnay, makadamiový oříšek, mascarpone, káva brazílie - guatemala.
- Doporučené použití:
- Cukrovinky: na částečné polévání, tvarování středních dutých figurek (15-30 cm), formování pralinek, formování malých dutých figurek (5-15 cm), míchání, dekorativní zdobení, nastříkání (airbrush), aroma. Ideální pro výrobky, jako jsou karamelky, polevy na ořechy, čokoládové pasty, krémové a máslové náplně, ganache, čokoládové plátky, truffle.
- Koláče a dezerty: k dochucení. Ideální pro výrobky, jako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazury, čokoládová láva / fondán, pěna, omáčky, sušenky a koláče.
- Pekařské výrobky: polévání a nanašení cukrové polevy. Ideální pro výrobky jako chléb a briošky, sušenky, muffiny, krémy na pečení (na koláče, dánské pečivo a koláče).
- Zmrzlina a sorbety: k dochucení. Ideální pro výrobky, jako je americká zmrzlina, tradiční italská zmrzlina, italská zmrzlina a sorbety.
Mléčná čokoláda - kuvertura - Java 32,6% Callets™ 2,5 kg balení | CALLEBAUT, JAVA-E4-U70 - Recenze:
Mléčná čokoláda - kuvertura - Java 32,6% Callets™ 2,5 kg balení | CALLEBAUT, JAVA-E4-U70 - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.