Kutry na maso

Profesionální gastronomické kutry

Kutry gastronomické jsou zařízení, které je vhodné především do profesionálních gastronomických a průmyslových zařízení. Mezi tyto zařízení lze zahrnout například: restaurace, školy, jídelny, domovy pro seniory, nemocnice a také v neposlední řadě i průmysl masný. Kutry gastronomické slouží k porcování surovin, jako je například maso. Po rozporcování (nasekání) masa lze přidat i další suroviny, nebo koření, a tím dojde k promísení a následně ke spojení těchto surovin čímž docílíme vzniku díly, například na klobásy, nebo párky. Nejžádanější kutry jsou vyrobeny především z nerezové oceli, díle pak z hliníku a velmi odolného plastu. Hlavní přednost kutru jsou především velmi ostré nože, které si dokáží poradit téměř s jakoukoliv surovinou do ní vloženou.

Další kategorie

Výrobce
Cena bez DPH
od do
Napětí
Materiál
Délka
od do
šířka/hloubka
od do
Výška
od do
Objem
od do
Použité filtry: Odstranit filtry

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.

Souhlasím