Multifunkční pánev, Bartscher 150340 je vyrobena z hliníkového odlitku. Tato pánev je praktické vybavení a hodí se všude tam, kde je možnost připojení k elektřině. Oceníte ji během grilování na zahradě, v otevřených bufetech či během různých festivalů a podobných venkovních akcí. Vnitřní rozměry: 370×285×80 mm. Součástí balení je skleněná poklice.
Do úschovny
Univerzální pánev, Bartscher A150155 má objem 10 l a vnitřní průměr 50 cm. Je ideální do menších gastronomických zařízení, barů, menších foodtrucků, školních jídelen nebo na venkovní akce. Hodí se skvěle na smažení ryb, placek, masa apod. Stolní elektrická pánev Bartscher A150155 má příkon 1,6kW/230V a váží 4,75 kg. Má nepřilnavý povrch. V balení se nachází nerezová police se prosklenou částí. Opláštění je z lakované oceli.
Do úschovny
Univerzální pánev, Bartscher A150118G, kulatá, o objemu 8 l. Vnitřní průměr je 38 cm, hloubka 8 cm. Je ideální do menších restaurací, barů, menších foodtrucků, školních jídelen a pro venkovní akce. Hodí se na smažení ryb, placek, masa apod. Stolní elektrická pánev, Bartscher Grande má příkon 1,5kW/230V a váží 3,65 kg. Má nepřilnavý povrch a nerezovou poklici se skleněnou částí. Opláštění je z lakované oceli.
Do úschovny
Hliníková mulitpánev s teflonovým povrchem, ideální na smažení, pečení. Součástí je průhledné víko, izolované úchyty, odnímatelný termostat s výkonem.
Do úschovny
Univerzální pánev, Bartscher A150114G má objem 4 l a vnitřní průměr 38 cm. Je ideální do menších gastronomických zařízení, barů, menších foodtrucků, školních jídelen nebo na venkovní akce. Hodí se skvěle na smažení ryb, placek, masa apod. Stolní elektrická pánev Bartscher A165112 má příkon 1,5kW/230V a váží 3,25 kg. Má nepřilnavý povrch. V balení se nachází skleněná poklice a vařečka. Opláštění je z lakované oceli.
Do úschovny
Hliníková mulitpánev s teflonovým povrchem, ideální na smažení, pečení. Součástí je průhledné víko, izolované úchyty, odnímatelný termostat s výkonem.
Do úschovny
Sklopná pánev na podstavci od firmy Stalgast s indexem 778002 je vyrobena z nerezové oceli. pánev je vhodná na smažení a dušení. Ruční sklápění usnadňuje vylévání oleje z pánve. Pracovní plocha je 0,27 m². dále je vybavena regulací teploty. Za 1 hodinu práce lze usmažit 100 řízků.
Do úschovny
Stolní pánev plynová TB1000PF, Bartscher 1061933 je gastronomické zařízení o rozměrech 705×560×275 mm, s vysokou účinností a kvalitním zpracováním. Pánev je vyrobena z oceli, která umožnuje snadné čištění a zaručuje vysokou pevnost a odolnost. Stále častěji nahrazují tradiční smažení pomocí běžných pánví a šetří tak čas potřebný k přípravě velkého množství produktů, které vyžadují smažení. Zařízení pracuje s výkonem 10 kW, a součástí jsou 3 sady plynových trysek (30 mbar, 37 mbar, 50 mbar) každá o průměru 0,8 mm. Má 3 hořáky a je poháněna pouze plynem.
Do úschovny
Elektrická pánev 000.PE-025P s mísou vyrobeno z nerezové oceli, což zajišťuje udržování hygieny. Zařízení je vybaveno termostatem, vysoký výkon a funkčnost je ideální pro kuchyně, ve které je připravováno velké množství jídel. Pánev vyrobená celá z nerezové oceli.
Do úschovny
Elektrická pánev série PE slouží k tepelnému zpracování potravinových produktů, především ke smažení na oleji. Vlastnosti zařízení: stabilní nosná konstrukce, speciální modul zakončený klikou umožňuje na plynulé a rovnoměrné vyklopení při vylévání opotřebovaného oleje, termostat umožňuje udržování teploty v rozmezí 50 až 275 °C, je vybavena také ochranou proti nekontrolovanému nárustů teploty, kontrolka na předním panelu signalizuje, že zařízení je zapnuté a upozorňuje uživatele před případným dotknutím a popálením, napájení 3 NPE 400V 50 Hz pánve jsou vyrobeny z kyselinám odolné nerezové oceli.
Do úschovny
Plynová pánev z nerezové oceli, elektronické zapalování. V ceně: smaltovaná pánev (590×480mm) s úchyty, plynová hadice s redukcí.
Do úschovny
Plynová pánev z nerezové oceli, elektronické zapalování. V ceně: smaltovaná pánev (290×480mm) s úchyty, plynová hadice s redukcí.
Do úschovny
Stolní pánev plynová kombi, Bartscher 1062203 je gastronomické zařízení o rozměrech 650×570×270 mm, s vysokou účinností a kvalitním zpracováním. Pánev je vyrobena z oceli, která umožnuje snadné čištění a zaručuje vysokou pevnost a odolnost. Stále častěji nahrazují tradiční smažení pomocí běžných pánví a šetří tak čas potřebný k přípravě velkého množství produktů, které vyžadují smažení. Zařízení pracuje s výkonem 11 kW, a sada obsahuje navíc 1 hadici, 1 zabezpečení, 1 regulátor tlaku. Má 3 hořáky a je poháněna pouze plynem.
Do úschovny
Elektrická pánev série PE slouží k tepelnému zpracování potravinových produktů, především ke smažení na oleji. Vlastnosti zařízení: stabilní nosná konstrukce, speciální modul zakončený klikou umožňuje na plynulé a rovnoměrné vyklopení při vylévání opotřebovaného oleje, termostat umožňuje udržování teploty v rozmezí 50 až 275 °C, je vybavena také ochranou proti nekontrolovanému nárustů teploty, kontrolka na předním panelu signalizuje, že zařízení je zapnuté a upozorňuje uživatele před případným dotknutím a popálením, napájení 3 NPE 400V 50 Hz pánve jsou vyrobeny z kyselinám odolné nerezové oceli.
Do úschovny
Multifunkční pánev, průměr 370 mm, Bartscher 150121 je vyrobena z hliníkového odlitku. Tato pánev je praktické vybavení a hodí se všude tam, kde je možnost připojení k elektřině. Oceníte ji během grilování na zahradě, v otevřených bufetech či během různých festivalů a podobných venkovních akcí. Celkové rozměry: 500×470×190 mm. Součástí balení je skleněná poklice.
Do úschovny
Smaltovaná grill pánev TB1000PF, Bartscher 106217 O rozměrech 760×550×78 mm vyrobena z oceli černé barvy. Hladký povrch, vhodný pro jednoduché čištění. Vhodné pro plynové pánve.
Do úschovny
Pánev TB1100, Bartscher 106204 O rozměrech 700×540×70 mm a vyrobena ze zušlechtěné oceli. Hladký povrch, vhodný pro jednoduché čištění. Vhodné pro plynové pánve.
Do úschovny
Elektrické pánve KROMET s nerezovou vanou zaručují vysokou úroveň přípravy pokrmů a snadné udržení čistoty a hygienického prostředí. Elektrické smažící pánve jsou vyrobené z nerezové oceli.
Do úschovny
Ve všech výklopných pánvích je smažící mísa sklopná, díky páce, ručnímu šnekovému převodu nebo elektrickému šneku, díky čemuž vylévání a mytí zařízení je snadnější a při práci pohodlnější. Konstrukce profesionální gastronomické pánve má ergonomický lépe řešené detaily a celkové provedení z nerezové oceli zajistí velmi snadnou údržbu.
Jak je uvedeno výše multifunkční pánve jsou standardně vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli nejčastěji typu AISI 304. Smažicí mísa, u většiny pánvi v tomto sortimentu je vyrobená z nerezové oceli, ale na trhu jsou také smažící mísy, které jsou vyrobeny z litiny nebo kvalitní kovové slitiny umožňující snadné rozložení tepla. Ve starších modelech topné spirály byly umístěné těsně pod dnem mísy – v důsledku čehož docházelo k nesprávnému rozkládání tepelné energie, což mělo za následek poměrně časté připálení pokrmu na dně mísy. V novějších modelech pod dnem mísy z nerezové oceli, litiny nebo kovové slitiny se umísťuje hliníková deska, která pomáhá odebírat teplotu a zároveň rovnoměrně rozkládat teplo po celé ploše. Prodáváme také modely pánve pro smažení bez tuku, nebo při velmi malém množství tuku. Smažící mísy těchto druhu pánví mají velmi hladký povrch a jsou vyrobené z velmi tlusté kovové vrstvy, aby nedošlo k poškození povrchu mísy při teplotě dosahujících až 300 ºC. Velkokuchyňské pánve mohou být dodávány k montáží tzv. varným blokům nebo varných ostrovech (řada 700 nebo řada 900). Existují také verze volně stojící připevněné ke stěně nebo umístěny centrálně. Nejprodávanější jsou pánve o objemu od 37 do 80 litrů, ale ne zřídka se dodávají i menší pánve (používané ve venkovních prostorech nebo na rautech) a větší pánve jsou používané v průmyslových závodech.
Proces smažení v multifunkčních pánvích probíhá standardně v teplotě od 160 do 220 ºC. Vzhledem k vysoké teplotě, objemu horkého tuku ale také ergonomie práce, musí zařízení splňovat následující podmínky:
Chcete-li zkontrolovat správnost rozložení teploty pánve a její výkon, můžete provést jednoduchý test se smažením bramboráku. Potřebujete si připravit těsto na bramborové placky: 1 kg brambor nastrouhané na pyré, 0,1 kg mouky, 1 vejce a sůl. Rovnoměrně smažit 12 ks bramborových placek, které současně dejte na dno smažící mísy. Poznamenejte si čas smažení v jednotlivých bodech pánve a na základě toho si nastavte průměrný výkon pánve v kusech na hodinu. Rozdíl mezi časem smažením každého z 12 bramboráků nesmí být větší než 10%.
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.