Sporáky a vařiče

Použití a zásady práce profesionálního gastronomického sporáku

V naší nabídce najdete různé druhy profesionálních sporáků, které jsou nezbytné jako základní součást vybavení profesionální kuchyně restaurace, barů, kavárny, pizzerie a různých jiných gastronomických zařízení a také jako dodatečné zařízení v cukrárnách, pekárnách a také v průmyslových zařízeních a potravinářských provozech. Pomůžeme Vám vybrat a dodáme odpovídající Vašim potřebám velkokuchyňské sporáky s troubou, vařidla a vařiče o nejvíce vyhovujícím pro Vás druhů napájení a způsobu přetváření napájecí energie v teplo (elektrické, plynové, keramické a indukční). V prodeji máme profi sporáky nejlepších světových výrobců: Lotus, Rm Gastro, Bertos, Kromet, Lozamet, Egaz, Fagor a mnoho dalších ale také zařízení nižší kvality, s ohledem na prodejní cenu.

Výrobce
Cena bez DPH
od do
Napětí
Třida nerezové oceli
Napájení hořáků
Napájení trouby
Druh plynu
Délka
od do
šířka/hloubka
od do
Výška
od do
Výkon hořáků
od do
Výkon trouby
od do
Příkon
od do
Počet hořáků
od do
Použité filtry: Odstranit filtry

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.