Kartáč na čištění trubky, vyrobený z ocelového drátu s úchytem. Přírodní štětiny vhodné na čištění dlouhých trubek.
Do úschovny
Kartáč na čištění trubky, vyrobený z ocelového drátu s úchytem. Přírodní štětiny vhodné na čištění dlouhých trubek.
Do úschovny
Mycí prostředek Unox Det&Rinse PLUS pro nové konvektomaty a pece řady CHEF TOP MIND.MAPS. Dvakrát koncentrovaný mycí prostředek, 10 l Det&Rinse PLUS = 18 l tradičního prostředku. Balení 10× 1 l lahev.
Do úschovny
Stěrka na drobky vyrobená z leštěné nerezové oceli s klipsem.
Do úschovny
RM Clean+ 12 kg Mycí detergent pro myčky nádobí
Do úschovny
Mycí tablety SelfCooking Center CareControl.
Do úschovny
Profesionální prostředek na mytí grilů a gastronomických pecí, o katalogovém čísle 975039, produkce firmy Hendi, známá a oceňovaná profesionály z celého světa, nabízející komplexní gastronomické i kuchyňské vybavení. V balení se nachází 1 litr produktu, který dokonale odstraní všechny nečistoty, zbytky jídla a mastnotu z roštů a pecí. Kapalina je ideální pro čištění jakékoli topné plochy, včetně smaltované, je také možné čistit nerezové a plastové povrchy. Ideální pro mytí grilů, pecí nebo sporáků v kuchyních jídelen, restaurací a bufetů.
Do úschovny
Oplachovací přípravek pro myčky nádobí 10 kg
Do úschovny
K čištění pákových kávovarů
Do úschovny
Nástěnný sušák na ruce, Bartscher 850000 je vyroben z plastu. Je určen na komerční užití do hotelu, restaurace, hostince, penziony, obchodní domy apod. Bezdotykový sušák na ruce se zapíná a vypíná pomocí čidla. Součástí sady je plastová lišta k upevnění na stěnu. Rozměry jsou: 24,4×26,4×20 cm, váha: 2,6 kg.
Do úschovny
Prostředek na mytí grilů, pecí a roštů produkce o kapacitě 1 litr firmy Stalgast o indexu 647010 účinně odstraňuje všechny mastné nečistoty, typické pro potravinářský průmysl, vhodné pro gastronomické pece, pece, grily a udírny. Užitečné v masnách, grill barech a dalších stravovacích zařízeních.
Do úschovny
Bavlněný hadřík, kvalita 210 GSM (g/sgm). Možnost prát v pračce, rychle schne a dobře absorbuje.
Do úschovny
Prostředek je vhodný pro nerezové povrchy, jako jsou myčky nádobí, chladničky, skříně, police, pulty, a všechny druhy nádobí používané pro vaření, pečení, smažení, atd. Speciální olej s konzervačními vlastnostmi vytvářejí ochrannou vrstvu na povrchu. Při použití přípravku Chromol veškeré nečistoty jsou odstraněny bez poškrábání povrchu.
Do úschovny
Práškový prostředek k čištění vnitřních systému pákových kávovarů. Zamezuje usazování nečistot a mastnoty. Balení 1kg.
Do úschovny
K čištění mléčných usazenin v kapucinátorech a výrobnících šlehačky
Do úschovny
Prostředek na odvápnění produkce firmy Stalgast o indexu 648050 je účinný prostředek k odstraňování vodního kamene ze zařízení, která přicházejí do styku s vodou, např. konvektomaty, myčky nádobí, sporáky, varné nádoby, vodní lázně a další podobná zařízení. Díky dobře zvolenému složení je vápník odplaven a znovu se neusazuje. Prostředek je účinný i při nízkých teplotách.
Do úschovny
Čistič obuvi, Bartscher 120109 je zařízení, které poslouží na pracovišti ale i v banketních sálech či u vstupu do kuchyně. Umožňuje pečovat nejen o vzhled obuvi ale také, což je mnohem důležitější – pomáhá dodržovat hygienické normy před vstupem do místností. Rozměry zařízení 400×240×260 mm, vyrobeno plně z nerezové oceli. Provádí kartáčování, leštění a pastování obuvi. Provoz lze ovládat stlačením tlačítka nohou. Zařízení je vybaveno 3 nízkohlučnými rotujícími kartáči, čisticím kartáčem na hrubé nečistoty, 2 leštícími kartáči z terylenu na světlé a tmavé boty a dávkovačem tekutého leštidla na boty o objemu 100 ml s kuličkovou záklopkou (bez pasty). Sada obsahuje rovněž trychtýř pro snadné doplňování pasty.
Do úschovny
Nástěnný dávkovač na tekuté mýdlo, Bartscher 850007 je určen ke komerčnímu užívání v hotelech, restauracích, svatebních domech, penzionech a na veřejných toaletách. Objem je 1 l. Ruční systém dávkování mýdla. Nádoba má průhlednou část, kterou se dá kontrolovat stav náplňě. Součástí balení je také montážní vybavení. Neobsahuje tekuté mýdlo, to je potřeba zakoupit zvlášť.
Do úschovny
Niezwykle istotnym elementem wyposażenia lokalu gastronomicznego są środki czystości, które pozwalają na utrzymanie czystości i zapewnienie sterylnych i bezpiecznych warunków – zarówno dla pracowników lokalu, jak również dla jego klientów. Nie można jednak zapomnieć o akcesoriach do sprzątaniach, czyli wszelkiego rodzaju szczotkach do czyszczenia, szufelkach do sprzątania, ściągaczach do wody, trzonków i kijów do sprzątania, zmiotek do okruchów, dozowników i opryskiwaczy, mopów, czy ścierek kuchennych. Te wyjątkowe akcesoria do sprzątania pozwolą Ci na szybkie i sprawne doprowadzenie do porządku lokalu gastronomicznego. Dzięki zastosowaniu innowacyjnych artykułów, Twoja praca stanie się bardziej efektywna, a sprzątanie wyjątkowo dokładne. Warto dbać o bezpieczeństwo swoje i swoich pracowników, dlatego zalecane jest, aby korzystać z profesjonalnych akcesoriów, gadżetów i urządzeń. Wybierajmy produkty, które zostały wykonane z materiałów najwyższej jakości, gdyż jest to dla nas gwarancja, że z pewnością posłużą nam przez wiele, wiele lat.
Tak, jak już wspominaliśmy, niezwykle ważnym czynnikiem jest, aby utrzymywać porządek w naszym lokalu gastronomicznym. Jeżeli jedzenie będzie przygotowywane, a także przechowywane w warunkach sterylnych i higienicznych, to możemy mieć pewność, że zachowujemy maksymalne bezpieczeństwo i nie narażamy naszych gości na zatrucia pokarmowe. W tym celu warto zaopatrzyć się w profesjonalnej i bardzo skuteczne środki czystości do lokalu gastronomicznego oraz zakładów przetwórstwa żywieniowego. Każdy sprzęt i urządzenie powinno być czyszczone odpowiednio przystosowanym do tego preparatem, dlatego warto zaopatrzyć się m.in. w: środki czystości do zmywarek, piekarników, mycia podłóg, do łazienek, do pieców konwekcyjnych, ekspresów do kawy, miedzi, porcelany, czy mebli, a także preparaty do urządzeń chłodniczych, czyszczenia drewna oraz czyszczenia tkanin. Konieczny będzie zakup również środków dezynfekujących, płynów do stali nierdzewnej, do mycia szyb, czy do odkamieniania. Opcjonalnie przydadzą się również środki do neutralizacji zapachów, czy środki do odtłuszczania.
Nesmírně důležitou záležitostí v jakékoliv gastronomické provozovně je samozřejmě otázka čistoty a dodržování hygienických předpisů a norem. Platí to jak pro prostory restaurace, kde jsou hosté, tak zázemí pro zaměstnance a hlavně pak prostory samotné kuchyně. Údržba různých zařízení, přístrojů, pomůcek, nádobí a gastronábytku je velmi důležitá, protože jen tak lze hostům nabídnout sterilní a bezpečné prostředí. Čistota je obzvláště důležitá v gastronomických provozovnách, kde se hostům podávají pokrmy a nápoje. Díky dezinfekci si můžete být jistí, že všechny bakterie a mikroorganismy budou zničeny, a že podávané jídlo nebude zkažené, nebo jakkoli jinak závadné. V případě gastronomických provozoven jako jsou restaurace, bary, kavárny, bufety, jídelny, hotelové restaurace nebo cateringové společnosti – používejte specializované čisticí prostředky, které byly vyvinuty speciálně pro provozovny, kde se připravuje jídlo. To platí nejen pro restaurace ale také pro potravinářské výrobní podniky. Je skutečně velmi důležité vybavit svůj lokál profesionálním vybavením pro úklid – čisticí prostředky, příslušenství pro úklid, čisticí zařízení, impregnační prostředky a také výrobky a pomůcky pro bezpečnost a ochranu zdraví, jako například – jednorázové rukavice, roušky či přilby. Je to nutné zvláště v dnešní době, kdy celý svět bojuje s pandemií COVID-19.
Čisticí prostředky, které umožňují udržovat čistotu a poskytují sterilní a bezpečné podmínky – jak pro zaměstnance restaurace, tak pro její zákazníky, jsou nesmírně důležitým prvkem vybavení každé restaurace. Nelze však zapomenout na čisticí příslušenství, tj. všechny druhy kartáčů, lopatky, stěrky na vodu, rukojeti a tyče k čisticímu příslušenství, smetáčky na drobky, dávkovače a postřikovače, mopy či kuchyňské hadry a utěrky. Zmíněné, a různé další příslušenství k čištění umožňuje rychle a snadno řádně vyčistit celou restauraci. Díky různým inovativním pomůckám se úklidové práce výrazně urychlí, budou efektivnější a neskutečně důkladné. Vyplatí se dbát o bezpečnost, svou i svých zaměstnanců, z toho důvodu je důležité si pořídit profesionální spotřebiče, pomůcky a příslušenství pro řádný úklid. Vybírejte pouze z produktů, které jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, protože tehdy si můžete být skutečně jistí, že takové vybavení Vám poslouží mnoho let.
Jak jsme již zmiňovali, řádný úklid a čisté prostředí je velmi důležitý faktor v každém gastronomickém podniku. Pokud je jídlo připravováno a skladováno ve sterilních a hygienických podmínkách, můžeme si být jisti, že díky dodržování hygienických norem se není třeba obávat, že by někdo z Vašich hostů dostal otravu jídlem. Proto je naprosto nutné se vybavit profesionálními čisticími prostředky pro důkladný úklid, ať už provozujete restauraci či potravinářský výrobní podnik. Každé zařízení a gastronomické vybavení potřebuje specializované čisticí prostředky. Vyplatí se investovat například do: čisticích prostředků na myčky nádobí, na pece a trouby, na vytírání podlah, na koupelny a záchody, na konvektomaty, kávovary, na měď, porcelán, gastronomický nábytek, prostředky na chladicí zařízení, čištění dřeva nebo textilii. Za zmínku stojí také dezinfekční prostředky, přípravky na nerezovou ocel, na skleněné plochy nebo přípravky odstraňující vodní kámen. Příležitostně je také třeba sáhnout pro prostředky k neutralizaci zápachů nebo odmašťování.
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.