délka | 165 mm |
---|---|
materiál: | nerezová ocel |
barva: | nerez (inox) |
cena za: | kus |
třida nerezové oceli: | 18/10 |
Vidlička na brambory, slouží pro kontrolu, zda je brambor měkký aj. Vyrobená z nerezové oceli s 3 čepy.
Řeznický nůž s katalogovým číslem 284311 značky Stalgast má délku 25 cm. Nůž má profilovanou, protiskluzovou rukojeť v červené barvě, které jsou vyrobeny z plastu a odpovídají normám HACCP. Vyprofilovaná, zakřivená čepel je vyrobena z nerezové oceli X50CrMoV15. Nůž lze mýt v myčce na nádobí a lze jej také dezinfikovat. Ergonomická a hygienicky vhodná rukojeť zabraňuje hromadění zbytků v záhybech. Nůž je vhodný do každé restaurace, jídelny, řeznictví či domácnosti.
Do úschovny
Nůž na pečivo Tamahagane Sakura, 18 cm
Dlouhý japonský vroubkovaný nůž, který se používá ke krájení různých druhů pečiva. Díky velmi ostré řezné hraně si nůž dokonale poradí s čerstvým, křupavým pečivem. Dlouhá čepel vám umožní pohodlně krájet i ty největší bochníky, aniž byste rozdrtili jemný vnitřek housky nebo chleba.
Technické údaje:
Čepel -ocel AUS6AM
Rukojeť – černá micarta
Tvrdost – 58 HRC +/- 1
Celková délka – 29,2 cm
Délka čepele – 18,0 cm
Šířka čepele – 2,7 cm
Tloušťka čepele – 1,6 mm
Způsob ostření – dvoustranný symetrický
Hmotnost – cca 104 g
Do úschovny
Nůž na ovoce Satake, v dřevěném pouzdře
Jednoduchý nůž na ovoce vyrobený z oceli 420J2, perfektně se hodí pro loupání a krájení ovoce. Je vybaven dřevěným pouzdrem, které zajišťuje ochranu čepele, takže se skvěle hodí do přírody, na tábor nebo na výlet.
Technické údaje:
Čepel – ocel 420J2
Rukojeť – třešňové dřevo s plastovým kroužkem
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 19,5 cm
Délka čepele – 9,5 cm
Šířka čepele – 2,1 cm
Tloušťka čepele – 1,0 mm
Způsob ostření – symetrický oboustranný řez
Hmotnost v pouzdře / bez – 33/24 g
Do úschovny
Nůž Satake Unique Sai Nakiri, 17 cm
Japonský nůž určený ke krájení a sekání bylin a různých druhů zeleniny. Široká čepel japonského nože Nakiri umožňuje nakrájené ingredience rychle přenést do salátové mísy nebo pánve. Tenká obdélníková čepel je velmi užitečná při krájení tvrdé zeleniny na proužky, jako je třeba mrkev či bílá ředkev. Rovná řezná hrana se používá především pro krájení ve svislé pozici pomocí mnoha různých technik, jako je julienne a šifonáda.
Technické údaje:
Čepel -jádro VG-10, okované nerezovou ocelí
Rukojeť – dřevo pakka
Tvrdost – 60 HRC +/- 1
Celková délka – 29,6 cm
Délka čepele – 17 cm
Šířka čepele – 4,9 cm
Tloušťka čepele – 2,1 mm
Způsob ostření – oboustranný, symetrický
Hmotnost – cca 188 g
Do úschovny
Vidlice na steaky vyrobená z nerezové oceli 18/10 s dřevěnou rukojetí.
Do úschovny
Věšák s 6 háky vyrobený z leštěné nerezové oceli, s možností připevnění na stěnu.
Do úschovny
Věšák s 10 posuvnými háky vyrobený z leštěné nerezové oceli, s možností připevnění na stěnu.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.