Bartscher

Bartscher GmbH patří k předním gastronomickým firmám v Evropě, která sídlí v Německu. Nabídka společnosti zahrnuje širokou škálu profesionálního vybavení, kuchyňských doplňků a inovačních řešení. Které jsou vhodné pro trh HoReCa (kde jsou zahrnuty hotely, restaurace, kavárny). Všechno co je potřebné v moderních komerčních kuchyních. Vybavení je vhodné pro efektivní a pohodlnou práci, která značně usnadňuje technologické postupy během přípravy pokrmů. Společnost byla založena již v roce 1876. V průběhu let se rozvinula do komplexního dodavatelského centra, která je vhodná pro cateringový a gastronomický trh. Zařízení značky Bartscher jsou k dispozici a to u specializovaných dealerů v mnoha evropských zemích a díky speciálním týmům je v celé Evropě zaručena standardní kvalita záručního servisu.

Prodejna Gastromania s.r.o. je autorizovaným partnerem firmy Bartscher GmbH. Potenciál společnosti Bartscher je zajišťován logistickými a skladovacími službami. Společnost disponuje velkým skladem s rozměry 15 000 metrů čtverečních, kde je možno uskladnit až 9 000 palet. Tento sklad se nachází v Německu ve městě Salzkotten. Spokojenost zákazníků je zaručena skladovou dostupností téměř 1 800 produktů. Které mohou být dodávány rychle a to do jakékoliv města, nebo místa v Evropě. Navíc jejich elektronický systém zahrnuje rychlý přístup a rychlé dodání téměř všech náhradních dílů pro zařízení společnosti Bartscher.

Nabídka společnosti

Firma Bartscher nabízí širokou škálu zařízení a to v rozpětí od malých až po velké. Kde lze zařadit sporáky, zařízení chladící a ohřívací, grily, atd. Ale i vybavení vhodné do barů, teras, hotelů a zařízení nutné během přípravy pokrmů. Firma Bartscher nabízí tedy sortiment od gastronádob až po chladící, nebo mrazící skříně, vitríny. Ale také i ohřívače vody, termosky, kotlíky na polévku a další zařízení. Přípravky, které jsou vhodné k přípravě pokrmů mají v nabídce kráječe, vařiče, vodní lázně a další. Proto tato firma patří k velmi spolehlivým a díky svému širokému sortimentu jí lze pokrýt kompletní vybavení kuchyní, ať už pro domácí, nebo profesionální použití.

 

Přidej komentář

Údaje označené (*) jsou povinné Vaše údaje budeme zpracovávat v souladu s našimi Zásady ochrany osobních údajů.