výška | 55 mm |
---|---|
průměr | 70 mm |
objem | 0.145 l |
materiál: | silikon |
Silikonová forma na čokoládu a pralinky Rosa od italské firmy Silikomart je výrobek prvotřídní kvality. Kvalitní silikon, ze kterého byla forma vyrobena, zabraňuje rozlévání tekuté hmoty a zaručuje elegantní a precizní provedení každé pralinky. Forma na čokoládu 36.217.87.0065 o průměru 70 mm, výšce 55 mm, je vhodná pro vytvoření 6 ks pralinek ve tvaru růže, objem 145 ml. Forma je vhodná do myčky nádobí. Doporučujeme jak pro profesionální cukráře, tak pro nadšené domácí amatérské cukráře.
Vykrajovátko na ozdoby z marcipánové a cukrové hmoty 40-W044 je produktem italské společnosti Martellato, která při výrobě produktů myslí na klienty každé profesionální kuchyně i individuální zákazníky. K výrobě vykrajovátka byl použit vysoce kvalitní plast, který nepodléhá deformaci – výrobek je vhodný k dlouhodobému používání. Vykrajovátko 40-W044 má tvar čínské orchideje a skládá se ze 3 kusů o rozměru 75×35 mm, 51×55 mm a 66×20 mm. Vykrajovátko je vhodné pro práci s cukrovou hmotou a marcipánem. Najde své uplatnění jak v profesionálních cukrárnách, gastronomických zařízeních, tak v domácích kuchyních amatérských milovníků sladkého pečení.
Do úschovny
Forma GN 1/3 na koláče a dezerty vyrobena ze 100% nepřilnavého silikonu v černé barvě o indexu 676110. Rozměry jednoho pole: 25×47×7 mm, Umístí 20 kusů výrobků. Umožňuje vám vytvářet koláče a dezerty obdelníkového tvaru. Ideální pro gastronomická zařízení, cukrárny a manufaktury, kavárny, restaurace a cateringové společnosti. Lze jej použít jak v mrazničkách, tak v pecích. Produkt je odolný na teploty v rozsahu od -60°C do +260°C. Může být použit v troubě, mikrovlnné troubě a lze ho mýt v myčce nádobí.
Do úschovny
Silikonová forma na dezerty typu monoporce PX4313, vyrábí italská, inovativní firma Pavoni, která hrdě spolupracuje s mistry ve svém oboru, aby výrobky splňovaly veškerá kritéria prvotřídní kvality – prvotřídní provedení, jednoduché a pohodlné používání. Forma je vyrobena z vysoce kvalitního silikonu, který díky unikátnímu způsobu lisování, zaručuje precizní zhotovení každého nejmenšího detailu na formě. Díky kvalitnímu zpracování je forma velmi odolná, rovněž vůči teplotám: od -40°C do +250°C, a proto ji lze používat jak v troubě, tak v chladničce, mrazničce i v zchlazovacích zařízeních. Lze mýt v myčce nádobí. Silikonová forma na dezerty typu monoporce PX4313 o rozměrech 400×300 mm. Forma má 30 kulatých důlků o průměru 30 mm, objemu 14 ml. Tyto jedinečné, kulaté monoporce se skvěle hodí jako sofistikovaná dekorace moučníků, zmrzlinových pohárů nebo stolů plných sladkostí. Forma je vhodná pro profesionální cukrárny, gastronomické provozovny a také domácí kuchyně amatérských cukrářů.
Do úschovny
Silikonová forma na monoporce LS02 je produkt italské společnosti Pavoni, která je na trhu známá svým inovativním výrobním procesem a nejkvalitnějšími materiály používanými k výrobě jednotlivých předmětů. Forma byla vytvořena ve spolupráci s mistrem cukrovinek světové třídy Stefanem Laghim, který se postaral o její univerzálnost a praktičnost. K vytvoření formy byl použit nejkvalitnější silikon, který zajišťuje ergonomii a trvanlivost produktu. Teplotní rozsah, ve kterém lze formu použít, je -40 ° C až + 280 ° C – to umožňuje její univerzální použití, takže jediným faktorem, který omezuje tvůrce sladkých dezertů a slaného občerstvení, je jejich vlastní představivost. Silikonová forma na monoporce LS02 o celkových rozměrech 190×290 mm má 54 čtvercových segmentů v rozměrech 23×23×14 mm. V každém z těchto segmentů můžete vytvořit jedinečný sladký dezert z cukrových hmot, plastové polevy, marcipánu nebo čokolády nebo překvapit hosty a zákazníky slaným občerstvením s originálním tvarem a vzhledem. Výrobek se doporučuje pro použití v cukrárnách, pekárnách, restauracích a domácích kuchyních sladkého pečiva.
Do úschovny
Silikonová forma na gumové sladkosti, bonbóny, čokoládu 24 ks, ve tvaru srdce Heart vyrábí italská firma SILIKOMART v sérii Confiserie & Bon Bon. Rozměry 34×30×18 mm, celkový objem 192 ml. Forma je vhodná k vytvoření 24 gumových bonbónů, sladkostí nebo čokolád s unikátním tvarem srdce. Skvěle se hodí k výrobě sladkostí na valentýnské večírky, oslavy výročí, honosné bankety, dětské oslavy, rodinné sešlosti a také pro domácí využití. Ideální pro využití v různých gastronomických provozovnách, cukrářských manufakturách či výrobnách, kavárnách, restauracích a cateringových firmách. Vhodná do mrazničky i do pečící trouby. Forma na gumové sladkosti, bonbóny, čokoládu 22.003.00.0098 je vyrobená z prvotřídních materiálů, což zaručuje ty nejlepší výsledky, rychlou výrobu a jednoduché skladování. Garance odolnosti je od -60°C do +230°C.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.