délka | 295 mm |
---|---|
materiál: | nerezová ocel, dřevo |
barva: | nerez (inox), přírodní |
Tradiční japonské nože z dřevěnou ručkou. Vyrobené z vysoké kvality uhlíkové oceli X500CrMoV15. Výrobní proces sestává z 50 etap. Každý nůž je zabalen v samostatném obalu. Nedoporučuje se mytí v myčkách na nádobí.
Nůž pro šéfkuchaře v asijském stylu, švýcarské značky Victorinox, je součástí série Fibrox, s délkou čepele 18 cm. Čepel je vyrobená z nerezové oceli a rukojeť z kvalitního plastu v černé barvě. Tato série posouvá přesnost řezání a krájení na novou úroveň – tyto nože jsou pečlivě navrženy profesionály pro profesionály. Vyznačují se dokonale vyváženou konstrukcí a čepelemi z válcované nerezové oceli. Tyto kvalitní nože kombinují pohodlí při používání, ergonomický design, rukojeť ze syntetického materiálu a čepel, která se snadno ostří a zaručuje dlouhou životnost. Drsnější rukojeť nože se lépe drží a krájení, řezání a sekání je díky těmto nožům naprosto snadné. Nože lze mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Do úschovny
Kapesní nůž Higonokami 8 cm Aogami
Higonokami je jedním z nejpopulárnějších zavíracích nožů v Japonsku. V současné době je Higonokami známá po celém světě díky své jednoduché struktuře, nízké hmotnosti a výjimečné odolnosti.
Technické údaje:
- Celková délka – 124 mm
- Délka čepele – 5,5 cm
- Tvrdost čepele – 61 +/- 1 HRC
- Ocel – vysokouhlíkové 3vrstvé lamino
- Jádro- Aogami (Blue steel)
Do úschovny
Nůž šéfkuchaře Satake Satoru, 21 cm
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších pokrmů. Protože má ostrý hrot, lze jej také použít k oddělení masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb, je-li to potřeba. Čepel s optimální délkou umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem. Kvalitní kuchařský nůž je nepostradatelnou součásti výbavy každého kuchaře.
Technické údaje:
Čepel – molibden vanadiová ocel
Rukojeť- bakelit vyplněný dřevitou moučkou
Tvrdost – 56-58 HRC
Celková délka – 34,1 cm
Délka čepele – 21 cm
Šířka čepele – 4,6 cm
Tloušťka čepele – 2,6 mm
Způsob ostření- oboustranný
Hmotnost – cca 173 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízejí uživatelům optimální poměr ceny a kvality. Odolné čepele jsou vyrobeny ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje jejich životnost a odolnost proti korozi. Nýtované rukojeti jsou vyráběny z hladkého bakelitu s výplní z dřevité moučky, která je odolná proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože této řady jsou pevné, vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci.
Do úschovny
Satake Daichi nůž na obírání, 9 cm
Jde o ruční kuchyňský nůž, který je ideální na zpracovávání drobnějších surovin. S krátkým a tenkým ostřím se snadno manipuluje a naostřená špička čepele pomáhá při vykrajování nepěkných skvrn na ovoci nebo zelenině.
Technické parametry:
Ostří – 69 vrstvá ocel s jádrem MVS10Cob
Tvrdost – 60 HRC +/-1
Celková délka – 20,5 cm
Délka čepele – 9 cm
Šířka čepele – 2 cm
Tloušťka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 60 g
Do úschovny
Tradiční japonské nože z dřevěnou ručkou. Vyrobené z vysoké kvality uhlíkové oceli X500CrMoV15. Výrobní proces sestává z 50 etap. Každý nůž je zabalen v samostatném obalu. Nedoporučuje se mytí v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Tradiční japonské nože z dřevěnou ručkou. Vyrobené z vysoké kvality uhlíkové oceli X500CrMoV15. Výrobní proces sestává z 50 etap. Každý nůž je zabalen v samostatném obalu. Nedoporučuje se mytí v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Tradiční japonské nože z dřevěnou ručkou. Vyrobené z vysoké kvality uhlíkové oceli X500CrMoV15. Výrobní proces sestává z 50 etap. Každý nůž je zabalen v samostatném obalu. Nedoporučuje se mytí v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.