délka | 335 mm |
---|---|
materiál: | uhlíková ocel, plast |
barva: | nerez (inox), černá |
Nůž vyrobený z vysoké kvality německé uhlíkové oceli. Hygienická kompatibilita s HACCP, konstrukce rukojeti znemožňuje hromadění se zbytku potravin v místech spojů. Výrobní proces nožů se skládá z 50 etap, kované z jednoho kusu oceli. Lze mýt v myčkách na nádobí.
Profesionální kované nože s komfortní rukojetí za dobrou cenu. Kované z nerezové oceli, masivní ostří, rukojeť z melaminu, teplotní odolnost do 120°C. Možnost dávat do myčky na nádobí.
Do úschovny
Klasické kované německé nože spojuje kvalitu a komfort. Vyrobený z chrom-molybdenové oceli. Odolné proti korozi. Zesílené ostří, nýtovaná černá rukojeť. Každý nůž má samostatný blistr.
Do úschovny
Takeshi Saji RW, ručně kovaný univerzální nůž, 15 cm, R-2
Ruční, kuchyňský nůž, vhodný pro úpravu menších, nebo středně velkých surovin, jako jsou například ředkvičky, nebo citrón. Nůž je ideální pro krájení mrkve “na kostky”, na krájení oliv nebo menšího bochníku chleba. Je vhodný pro uživatele, kteří neradi pracují s velkými noži.
Technické parametry:
Ostří – 61 vrstvá prášková ocel s jádrem R-2
Tvrdost – 63 HRC +/-1
Celková délka – 28 cm
Délka čepele – 15 cm
Šířka čepele – 3,7 cm
Tloušťka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 70 g
Do úschovny
Nůž vyrobený z tvrdé, kované chrom-molybdenové oceli. Trvanlivé a odolné proti korozi. Tvarovaná a komfortní rukojeť. Možnost dávat do myčky na nádobí, sterilizace. Každý nůž má samostatný blistr.
Do úschovny
Ručně kovaný nůž šéfkuchaře Takeshi Saji YBB 24 cm VG-10
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený ke krájení, filírování a sekání nejrůznějších produktů. V kvalifikovaných rukou kuchařský nůž zvládne i porcování drůbeže, vykosťování masa nebo filetování ryb. Středně dlouhá čepel umožňuje řezat větší plochy a zaručuje plnou kontrolu nad nožem.
Technické údaje:
Čepel – japonská vrstvená ocel 61, jádro VG-10
Rukojeť – býčí kost
Tvrdost – 61 HRC +/- 1
Celková délka – 37,8 cm
Délka čepele – 24 cm
Šířka čepele – 5,0 cm
Tloušťka čepele – 2,1 mm
Hmotnost – cca 281 g
Do úschovny
Nůž vyrobený z vysoké kvality německé uhlíkové oceli. Hygienická kompatibilita s HACCP, konstrukce rukojeti znemožňuje hromadění se zbytku potravin v místech spojů. Výrobní proces nožů se skládá z 50 etap, kované z jednoho kusu oceli. Lze mýt v myčkách na nádobí.
Do úschovny
VIdlička vyrobená z vysoké kvality německé uhlíkové oceli. Hygienická kompatibilita s HACCP, konstrukce rukojeti znemožňuje hromadění se zbytku potravin v místech spojů. Výrobní proces nožů se skládá z 50 etap, kované z jednoho kusu oceli. Lze mýt v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Nůž vyrobený z vysoké kvality německé uhlíkové oceli. Hygienická kompatibilita s HACCP, konstrukce rukojeti znemožňuje hromadění se zbytku potravin v místech spojů. Výrobní proces nožů se skládá z 50 etap, kované z jednoho kusu oceli. Lze mýt v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Nůž vyrobený z vysoké kvality německé uhlíkové oceli. Hygienická kompatibilita s HACCP, konstrukce rukojeti znemožňuje hromadění se zbytku potravin v místech spojů. Výrobní proces nožů se skládá z 50 etap, kované z jednoho kusu oceli. Lze mýt v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Nůž vyrobený z vysoké kvality německé uhlíkové oceli. Hygienická kompatibilita s HACCP, konstrukce rukojeti znemožňuje hromadění se zbytku potravin v místech spojů. Výrobní proces nožů se skládá z 50 etap, kované z jednoho kusu oceli. Lze mýt v myčkách na nádobí.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.