Nůž do mlýnku na maso čtyřramenný z linie 7211 od firmy Stalgast s indexem 721010, nůž je vyroben z INOXU. Pasuje do mlýnku na maso s indexem 721121, 721124, 721129. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Nůž k mlýnku na maso od firmy HENDI s indexem 282359 je vyrobený z nerezové oceli. Nůž je vhodný k mlýnku na maso Profi Line 12 s indexem 281199. Lze jej mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Nůž do mlýnku na maso čtyřramenný z linie 7212 od firmy Stalgast s indexem 721020, nůž je vyroben z INOXU. Pasuje do mlýnku na maso s indexem 721221, 721224. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Mlýnek na maso od firmy HENDI s indexem 282199 s délkou 37 cm, šířkou 22 cm a výškou 44 cm. Šnek je vyroben z hliníku, kryt, trychtýř a nádoba na maso jsou vyrobeny z nerezové oceli. Tlačný kolík je vyroben z polypropylenu. Mlýnek má tichý chod, a není vhodný k nepřetržité práci. Mlýnek je se sítkem s průměrem 7 cm s otvory s průměrem 0,6 cm, a je vyrobeno z nerezové oceli. Mlýnek má protiskluzové nožky. Za hodinu práce je mlýnek schopen pomlít 200 kg masa.
Do úschovny
Do úschovny
Sítko do mlýnku na maso od firmy HENDI s indexem 282250 s průměrem 7 cm a průměrem otvorů 0,3 cm je vhodný do mlýnku Profi Line 12 s indexem 282199. Lze jej mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Nůž do mlýnku s katalogovým číslem: 210789.
Do úschovny
Sítko do mlýnku na maso od firmy HENDI s indexem 282243 s průměrem 7 cm a průměrem otvorů 0,45 cm je vhodný do mlýnku Profi Line 12 s indexem 282199. Lze jej mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Mlýnek na maso MG 510 určený pro menší gastro provozy.
Popis zařízení:
Do úschovny
Sítko do mlýnku na maso od firmy HENDI s indexem 282229 s průměrem 7 cm a průměrem otvorů 0,8 cm je vhodný do mlýnku Profi Line 12 s indexem 282199. Lze jej mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Stroj ke strouhání parmazánu od firmy HENDI s indexem 226827 s rozměry 28×25×31 cm je vyroben z nerezové oceli. Za hodinu práce je stroj schopen nastrouhat 30 kg suroviny. Funkční a praktické zařízení s robustní konstrukcí, vhodné k použití v restauracích, hotelech a pizzerie. Perfektní na strouhání parmezánu a jiných tvrdých sýrů. Zařízení je vybaveno sběrnou nádobou na sýr o objemu 1,3 l. Vyrobené v souladu s ES a CE normami.
Do úschovny
Čtyři náhradní nože do mlýnku na maso 585/008
Do úschovny
Mlýnek na maso, Bartscher 370224 celkově vyroben z hliníku o rozměrech 350×205×340 mm. Má integrovaný prostor na uskladňování perforovaných kotoučů. Součástí sady jsou rovněž 3 perforované kotouče, 4-ramenný nůž, nástavec na kousky, nástavec na plnění klobás a přítlačný lis. Zařízení dokáže semlít 10 kg masa za hodinu.
Do úschovny
Mlýnek na maso od firmy Stalgast s indexem 721124 je vyroben z eloxovaného hliníku a nerezové oceli. Mlýnek má sílu 800 W a je schopen za hodinu pomlít 220 kg masa. Mlýnek může pracovat 8 hodin v kuse. V sadě je 5 a 8 m síto s průměrem 6,8 cm.
Do úschovny
Vysoce kvalitní, profesionální zařízení určené pro mletí masa bez kostí a kůže. Trychtýř, tělo vyrobené z leštěno hliníku. Snadná demontáž – snadné čištění. Pojistka proti přehřátí. Tác vyrobený z nerezové oceli, trychtýř na klobásy vyrobený z polypropylenu – v ceně. Nůž, šneková převodovka a sítko s otvory 6 a 8 mm vyrobené z nerezové oceli. Tlačný kolík vyrobený z polyethylenu. Zařízení je v souladu s evropskými normami.
Do úschovny
Nůž do nařezového stroje z nerezu, určené do stroje Hendi 12
Do úschovny
Do úschovny
Sítko pro strojek na maso – průměr 4,5 mm. Určeno pro zařízení: 721221, 721224.
Do úschovny
Za pomoci mlýnků na maso můžeme docílit nejen mletí masa. Lze ho použít i k přípravě například paštik, nebo k přípravě karbanátků, italských lasagní, mexického burita, amerických hamburgerů, řecké musaki, tataráku, ale také k mletí ořechů, a v neposlední řadě i náplní do dezertů. K požadovanému výkonu mletí, s potřebnou hrubostí díla je nutné použít správně zvolená síta do mlýnků.
V závislosti od požadavků na mlýnek, je nutné vybrat takový, který splňuje dané kritéria, a to v závislosti od toho, zda bude používán v domácnostech, nebo v gastronomických zařízeních. Malé mlýnky, například ruční, ale i elektrické využívány v domácnostech, nejsou vhodné k nepřetržité práci. Pokud potřebujete mlýnek s výkonem od 50 kg/h musíte zvolit profesionální zařízení nejlépe s výkonem několika set kilogramů za hodinu. Doporučujeme zvolit zakoupení takového zařízení, které má potřebný hodinový výkon a také na možnost nabízeného příslušenství. Mlýnky na maso se dělí podle i podle použitého systému složení zařízení. Ve standardním systému typu ENTERPRISE je zařízení vybaveno následovně: šnek, nůž a síto. Rozšířená verze tohoto systému je označována také pod názvem UNGER 3, dodatečně tento systém obsahuje i síto s ledvinovými otvory, které značně usnadňuje mletí a to tím, že tento nůž dokáže maso před požadovaným mletím rozporcovat na menší kousky masa, tak aby lépe bylo namleto. Nejvíce rozšířená verze mlýnku na maso je označována jako UNGER 5, který je složen ze: šneku, síta s ledvinovými otvory, nožem, sítem a díle je navíc přidán další nůž a síto. Díle lze mlýnky na maso rozdělit na samo chladící ( mají umístěn chladící systém) a zařízení bez dodatečného chlazení.
Největší průmyslové mlýnky na maso, můžou být dodatečně vybaveny i hydraulickými zvedáky vozíků na maso, separátory k oddělování zbytkových kostí, chrupavek a šlach od masa. Ale některé velkokapacitní mlýnky umožňují mletí zmrzlého masa a to při teplotě do – 10 C. Objem nádoby u těchto mlýnku je v rozpětí od 300 do 1000 kg, dále jsou vybaveny otvorem (hrdlem) a to s průměrem od 160 do 250 mm. Profesionální mlýnky na maso používané s masném průmyslu jsou také vybaveny možností regulace otáček. Nejnovější možnosti používané k průmyslovému mletí masa je zařízení umožňující drcení zmrzlých kusů a zároveň jejich mletí. Toto zařízení je tedy vhodné rozbití zmrzlých bloků masa a to až do váhy 30 kg a o teplotě do -25 C a poté následuje samotné mletí masa.
Mlýnky k mletí masa to není nic jiného než mlýnek, který se umísťuje většinou na pracovní plochu, je to zařízení, které slouží hlavně k mletí masa. Jsou hojně využívány v gastronomických zařízeních. Hlavní prioritou dodavatelů je nabídnout takové zařízení, které je velmi výkonné a precizní, což se týče hlavně namletí surovin na požadovanou hrubost a to hlavně bez použití fyzické síly, tak jak tomu bylo u jejich předchůdců a to ručních mlýnků.
V naší nabídce naleznete kompletně vybavené mlýnky na maso a to od různých dodavatelů. Mezi tyto dodavatel lze zařadit firmy jako je například: Hendi, Stalgast, nebo RM Gastro. Tyto mlýnky od těchto firem patří k nejpopulárnějším a jsou i vhodné do profesionálních zařízení. V naší nabídce také naleznete méně oblíbené, nebo spíše žádané a to průmyslové, které taky mají v sobě obsažené chladící zařízení, tak aby bylo zamezeno přehřátí zařízení během jeho práce. Takováto zařízení mají velmi vysoký hodinový výkon, který spíše vyžadují větší podniky, nebo přímo masný průmysl. V případě jakýkoliv otázek, či nejasností neváhejte kontaktovat naše pracovníky, kteří Vám rádi pomohou s výběrem zařízení, podle Vašich požadavků.
Naše firma spolupracuje s různými dodavateli, kteří mají ve své nabídce také mlýnky na maso nebo firmami, které se specializují na dodávání náhradních sítek do mlýnků, a to jak těmi moderními, tak i těmi zánovními. Dále nabízejí i náhradní šneky, nože a mnoho dalších náhradních dílu, ze kterých je složen mlýnek na maso, ale i další gastronomická zařízení a příslušenství. Jestli máte zájem o koupi jakéhokoliv náhradního dílu, kontaktujte servisní oddělení Gastromania.cz, kde Vám rádi pomohou a poradí.
Mlýnky na maso jsou podobně jako všechna zařízení určené do gastronomických zařízení, ale i do průmyslových podniků, pokud splňují dané požadavky co se týče výkonu. Jako každé zařízení i mlýnek musí být pravidelně a správně čištěn, a to shodně s návodem a v závislosti na požadavcích provozu. Díky pravidelnému čištění a kontrole mlýnku, ale i dalších zařízení lze předejít zranění obsluhy. V případě mlýnků na maso je nutné pravidelně kontrolovat ostří nože, pokud zjistíte poškození, nebo zjistíte, že nůž není ostrý doporučujeme jeho výměnu. Také doporučujeme pravidelnou servisní kontrolu, kterou provede osoba k tomuto vhodná, pokud takovouto osobu neznáte, kontaktujte naše pracovníky na Gastromania.cz, kde Vám s tímto rádi pomohou, nebo zodpoví případné dotazy týkající se jakéhokoliv zařízení.
Shlédněte naší širokou nabídku různorodého zařízení a příslušenství, v případě dotazů, či nejasností se kontaktujte s našimi pracovníky.
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.