Nůž k mlýnku na maso od firmy HENDI s indexem 282359 je vyrobený z nerezové oceli. Nůž je vhodný k mlýnku na maso Profi Line 12 s indexem 281199. Lze jej mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Mlýnek na maso od firmy HENDI s indexem 282199 s délkou 37 cm, šířkou 22 cm a výškou 44 cm. Šnek je vyroben z hliníku, kryt, trychtýř a nádoba na maso jsou vyrobeny z nerezové oceli. Tlačný kolík je vyroben z polypropylenu. Mlýnek má tichý chod, a není vhodný k nepřetržité práci. Mlýnek je se sítkem s průměrem 7 cm s otvory s průměrem 0,6 cm, a je vyrobeno z nerezové oceli. Mlýnek má protiskluzové nožky. Za hodinu práce je mlýnek schopen pomlít 200 kg masa.
Do úschovny
Do úschovny
Sítko do mlýnku na maso od firmy HENDI s indexem 282250 s průměrem 7 cm a průměrem otvorů 0,3 cm je vhodný do mlýnku Profi Line 12 s indexem 282199. Lze jej mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Nůž do mlýnku na maso čtyřramenný z linie 7212 od firmy Stalgast s indexem 721020, nůž je vyroben z INOXU. Pasuje do mlýnku na maso s indexem 721221, 721224. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Řezačka masa určena pro domácnost a lehké provozy (např.školky s menší kapacitou). Násypka se širokým plnícím otvorem, odolné kovové tělo, nerezový šnek s řezným složením.
V základu stroje: 3 základní řezné desky (3/4,5/8mm), nástavce na plnění klobás to vše šikovně uloženo v odolné plastové přátlačce.
Do úschovny
Sítko do mlýnku na maso od firmy HENDI s indexem 282243 s průměrem 7 cm a průměrem otvorů 0,45 cm je vhodný do mlýnku Profi Line 12 s indexem 282199. Lze jej mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Do úschovny
Nůž do mlýnku na maso čtyřramenný z linie 7211 od firmy Stalgast s indexem 721010, nůž je vyroben z INOXU. Pasuje do mlýnku na maso s indexem 721124, 721129, 721121. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Sítko do mlýnku na maso od firmy HENDI s indexem 282229 s průměrem 7 cm a průměrem otvorů 0,8 cm je vhodný do mlýnku Profi Line 12 s indexem 282199. Lze jej mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Mlýnek na maso, Bartscher 370224 celkově vyroben z hliníku o rozměrech 350×205×340 mm. Má integrovaný prostor na uskladňování perforovaných kotoučů. Součástí sady jsou rovněž 3 perforované kotouče, 4-ramenný nůž, nástavec na kousky, nástavec na plnění klobás a přítlačný lis. Zařízení dokáže semlít 10 kg masa za hodinu.
Do úschovny
Nůž do nařezového stroje z nerezu, určené do stroje Hendi 12
Do úschovny
Mlýnek na maso MG 510 určený pro menší gastro provozy.
Popis zařízení:
Do úschovny
Vysoce kvalitní, profesionální zařízení určené pro mletí masa bez kostí a kůže. Trychtýř, tělo vyrobené z leštěno hliníku. Snadná demontáž – snadné čištění. Pojistka proti přehřátí. Tác vyrobený z nerezové oceli, trychtýř na klobásy vyrobený z polypropylenu – v ceně. Nůž, šneková převodovka a sítko s otvory 6 a 8 mm vyrobené z nerezové oceli. Tlačný kolík vyrobený z polyethylenu. Zařízení je v souladu s evropskými normami.
Do úschovny
Sítko do mlýnku na maso od firmy HENDI s indexem 282267 s průměrem 7 cm a průměrem otvorů 0,2 cm je vhodný do mlýnku Profi Line 12 s indexem 282199. Lze jej mýt v myčce na nádobí.
Do úschovny
Příslušenství – matrice a nože do mlýnku jednosložení vyrobené z nerezové oceli.
Do úschovny
Mlýnek na maso od firmy Stalgast s indexem 721121, který je vyrobený z eloxovaného hliníku a nerezové oceli. Hlava a tác jsou odnímatelné, díky tomu se snadno čistí. Dále má ochranu proti přetížení, protiskluzové nožky. Síla mlýnku je 800 W, za hodinu je možné pomlít 160 kg masa. mlýnek je vhodný do všech gastronomických zařízení, jako jsou hotely, kuchyně, restaurace, a jiné výrobní zařízení. Mlýnek může nepřetržitě pracovat po dobu maximálně 8 hodin. V sadě mlýnek obsahuje síto 5 a 8 mm s průměrem 6,8 cm. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.
Do úschovny
Nůž do nařezového stroje z nerezu, určené do stroje Hendi 13
Do úschovny
Masomlýnek můžeme použít nejenom pro mletí masa. Využívá se také k výrobě paštik, přípravě masa na mleté řízky (holandský řízek), italských lasagne, mexické burrito, amerických hamburgerů, řecké musaky, tatarského bifteku (tatarák) a také pro rozmělnění máku, oříšků do nádivky na těsto. K výrobě každého ze zmíněných jídel je nutné vhodně si zvolit druh šneků, nože, desek.
V závislosti od toho, kde bude takový to stroj používán – v domácnosti nebo v profesionálním gastroprovozu – volíme vhodný druh stroje a jeho velikost. Menší (ruční nebo elektrické) stroje používané u nás doma, nejsou stavěné na nepřetržitý provoz. Tady jejich místo nahrazují profesionální stroje o výkonu od 50 kg/h až po několik tun za hodinu. Před tím než si koupíte takový to mlýnek, je potřeba důkladně zvážit množství a kvalitu použitých dílu a jejich materiálu. Má to vliv na celkovou kvalitu zařízení tohoto typu. Mlýnky na maso se proto dělí na tři kategorie dle použitých systémů. Ve standardním systému „ENTERPRISE“ má mlýnek řeznou soustavu: šnek, nůž, deska. Složitější verze tohoto systému se skrývá pod označením „UNGER 3“ používá navíc jednu speciální matrici, která má za úkol rozbít maso na menší kousky. Nejvíce rozvinutou verzi mlýnku na maso je stroj vybaven systémem „UNGER 5“, který se skládá z: šneku, velké matrice, nože, síta a navíc dodatečného nože a síta. Také můžeme mlýnky rozdělit na ty, které nemají chlazení a na ty se zabudovaným chlazením.
Největší, průmyslové stroje na mletí masa mohou být vybaveny hydraulickými zvedáky vozíků na maso, separátory pro oddělení kousků kostí od mletého masa, chrupavek, šlach a také existují verze, které umožňují mletí zmraženého masa do – 10 ºC. Obsah plnící nádoby u takových strojů je od 300 do 1000 kg a průměr hrdla má od 160 do 250 mm. Profesionální stroje pro mletí masa, které jsou používány v řeznickém průmyslu, mají také regulaci rychlosti otáček mlecího ústrojí. Nejmodernější řešení v průmyslovém mletí masa je spojení dvou zařízení a to zařízení pro lámání zmrazených bloků masa a mlýnku na maso. Takový stroj je navržený pro řezání zmrazených bloků masa o hmotnosti do 30 kg a teplotě – 20 ºC a následně k mletí.
Mlýnek na maso, stejně jako všechny stroje, které se používají pro zpracování potravin v gastronomickém průmyslu, se musí pravidelně a důkladně čistit a udržovat. Jde tady především o pravidelné čištění jednotlivých dílů (po ukončení každodenní práce), což vyžadují hygienické normy, a jeho pravidelnou údržbu a servis. Ovlivňuje to nejen bezpečnost pracovního personálu ale i jeho výkonnost. V případě mlýnku na maso, důkladnou kontrolou procházejí nože, které musí být v pravidelných intervalech nabroušeny, a v případě nutnosti vyměněny. Nejbezpečnější je, tuto věc nechat na odborném servisu, který poskytuje záruku na provedené práce.
V případě detailních otázek, při správném výběru stroje pro mletí masa pro Váš provoz, nás neváhejte kontaktovat.
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.