průměr | 260 mm |
---|---|
výška | 52 mm |
tvar: | kulatý |
indukce: | Ano |
povrch: | hladký |
Pánev s teflonovým povrchem je vyrobena z přírodních materiálů a energeticky úsporných vlastností. Má vysokou tepelnou odolnost až do 400 ° C, 150 ° C vyšší, než je odpor v misce s tradiční antiadhezním povlakem. Hladký, velmi tvrdý povrch s vysokou odolností proti oděru. Minimální množství tuku je dost, aby si perfektní skóre na smažení a světle šedé, lesklé povrchové barvy snadno vidět olej nebo máslo.
Litina je již dlouho považována za jednu z nejlepších materiálu pro nádobí, pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, indukční, sklokeramické. Vhodné na vaření, dušení, pečení, grilování, smažení. Litina udržuje teplo, což umožňuje vařit při nízké teplotě s minimalními náklady. Nádobí a pánve Contacto jsou vyrobené ze 100% litiny. Vhodná pro indukci. Patelnia na 7 blin o Ø 7 cm.
Do úschovny
Nádobí 2000 Proffesional je řadou, která splňuje veškeré požadavky profesionální kuchyně a zároveň je výhodná a jednoduchá na použití. Vyrobené z vysoce leštěné nerezové oceli, sendvičové dno (tloušťka 8 mm) – nerez-hliník-nerez, nenahřívající se úchyty. Vhodné na indukční sporáky. Tloušťka nerezu: Ø 12-36 cm = 1.0 mm, Ø 40-50 cm = 1.2 mm. Pánev s teflonovým povrchem (PTFE).
Do úschovny
*Průměr se vztahuje na vnitřní rozměr.
Do úschovny
Lisovaná ocelová pánev od Turku je velmi kvalitním výrobkem. Je ideální na steaky, rychle se rozpaluje a velmi dobře vede teplo. Pokud však máte ocelové pánve v lásce, jistě ji budete využívat i na další úkony. Pánev je silná 2 až 3 mm, díky dlouhé rukojeti, která je k pánvi přivařená, padne skvěle do ruky. Nabízíme ve třech velikostech od průměru 200 do 280 mm. Tato pánev je kombinací skvělé ceny a kvality značky Turk.
Po umytí je nutné pánev ošetřit olejem!
Türk je německá kovářská společnost, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti. Firemním sloganem je „Kvalita z tradice“ – a tradice je v tomto případě opravdu dlouhá. Prazakladatel firmy Karl Albert Turk zřídl v roce 1857 kovárnu, ve které vyráběl i nejrůznější pánve. Hovoříme-li o zkušenostech a moudrosti předávané z generaci na generaci, nejsou to jen prázdné fráze. K těžké mužské práci s kovem a ohněm patří jednoznačně i kvalitní maso – proto nepřekvapí, že pánve Turk jsou nejlepší pánve na steaky, jaké si dovedete představit. Pánve jsou z velké části dělané ručně, u některých typů je úmyslně přiznaná každá nerovnost a hrubé zpracování má své opodstatnění. Turk je láska ke kovu, nejkvalitnější materiály a špičkové zpracování.
Do úschovny
Do úschovny
Pánev s teflonovým povrchem je vyrobena z přírodních materiálů a energeticky úsporných vlastností. Má vysokou tepelnou odolnost až do 400 ° C, 150 ° C vyšší, než je odpor v misce s tradiční antiadhezním povlakem. Hladký, velmi tvrdý povrch s vysokou odolností proti oděru. Minimální množství tuku je dost, aby si perfektní skóre na smažení a světle šedé, lesklé povrchové barvy snadno vidět olej nebo máslo.
Do úschovny
Pánev s teflonovým povrchem je vyrobena z přírodních materiálů a energeticky úsporných vlastností. Má vysokou tepelnou odolnost až do 400 ° C, 150 ° C vyšší, než je odpor v misce s tradiční antiadhezním povlakem. Hladký, velmi tvrdý povrch s vysokou odolností proti oděru. Minimální množství tuku je dost, aby si perfektní skóre na smažení a světle šedé, lesklé povrchové barvy snadno vidět olej nebo máslo.
Do úschovny
Pánev s teflonovým povrchem je vyrobena z přírodních materiálů a energeticky úsporných vlastností. Má vysokou tepelnou odolnost až do 400 ° C, 150 ° C vyšší, než je odpor v misce s tradiční antiadhezním povlakem. Hladký, velmi tvrdý povrch s vysokou odolností proti oděru. Minimální množství tuku je dost, aby si perfektní skóre na smažení a světle šedé, lesklé povrchové barvy snadno vidět olej nebo máslo.
Do úschovny
Pánev s teflonovým povrchem je vyrobena z přírodních materiálů a energeticky úsporných vlastností. Má vysokou tepelnou odolnost až do 400 ° C, 150 ° C vyšší, než je odpor v misce s tradiční antiadhezním povlakem. Hladký, velmi tvrdý povrch s vysokou odolností proti oděru. Minimální množství tuku je dost, aby si perfektní skóre na smažení a světle šedé, lesklé povrchové barvy snadno vidět olej nebo máslo.
Do úschovny
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru,
budeme Vás informovat o aktuálních novinkách a slevách.
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Pracovní doba:
pondělí – pátek: 8:00 – 16:00
Gastromania.cz 2011-2019. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přečíst si víc.